Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-):-)
wiec znów wielkie ukłony w stosunku do Kasi

Uczyc sie nowej sytuacji od poczatku, na dobre i złe. Bo maz Agi ma niby dzieciatko a w jego zyciu nic sie nie zmieniło. Nie wie jak ciezko jest Adze, ile dziecko wymaga pracy i poswiecenia. Zyje sobie jak chce i ma pełny luzik. Az tu nagle dziewczyny wróca do domu i zaczną sie dymy, bo facet przyzwyczaił się do zycia w pojedynkę. A rzeczywistosc przy pierwszym dzieciatku nie jest rozowa. Wiec tym bardziej.
pod kazdym wzgledem;-)
Trzymaj się bo dzielna i fajna z Ciebie kobitka:-)heheheh to samo zawsze mówię, chłopy to wałyAn30 chlopy to betony umiechnij sie jutro bedzie lepszy dzien.;-)

Dziendobry i ja sie witam z Wami.... mialam straszna noc ale tylko dlatego ze Sebcio mial katar jak skurczy syn ja pierdole tyle mu wyciagalam a wiecznie mu harczalo i ciagle zaciagal nosem o matko co to za noc z frida non stop przy jego nosie nie wiem co mam juz robic zeby ten katar zlikwidowac cholera nooo ciagle pryskam zakrapiam..i nic ale chyba jetesmy juz na dobrej drodze bo on sie robi taki zielonkawy no ale jest jego jeszcze wiecej niz bylo taka bezradna jestem na to... przez to nie ma jak jesc bo ciezko mu oddychac i w nocy zle mi jadl 40ml na sile z duzymi przerwami...jeju kiedy to sie juz skonczy...An to fakt Ci faceci tak maja oni nie przymuja wagi do naszych slow a my musimy do ich sie dostowac!nie denerweuj sie juz...szzkoda szarpac te nerwy....malenstwo wynagradza te smutki zlosci i zwoje....Milego dnia dzis we Wrocku 30 stopni ma byc a w sloncu chyba ze 40 bedzie bo o 7 rano juz u nas skwar masakra zaraz ide sie poopalac poki tatus w domku jest i maly spi hahahahahahahahahah
A wiecie co ostatnio zauważyłam? Bo robię tabelki gdzie zapisuję sobie o której było karmienie, z której piersi (bo pamięc jak sitko) i kiedy była kupeczka. I Pati zaczyna jeśc co 4 godzinki przeważnie, jakiś nowy etap jej rozwoju chyba się zaczynaBo już nockami się nie będę tak brzydko chwalić
żeby nie zapeszyć.
Nie wiem czy to przez ten gorąc czy tez mu się coś przesuwa