reklama

Kwietnióweczki 2008

Dziewczyny cholernie zaluje ze my wszystkie nie z jednego miasta naprawde... oj by sie dzialo haahahahahahahah o rutynie nie bylo by mowy ze az nasi mezowi by sie pytali gdzie my sie szwedami ze nas calymi dniami w domu nie ma hahahahah:-D:-):szok:

reklama
Lady mi to sie i zdarzyło babcie z wnuczkiem zaczepić :-D ale tylko na ławce bo tak to nie miałabym o czym chyba z nią gadać spacerując, więc teraz tylko "dzień dobry" i jakaś małą wymiana zdań, ale i to dobre haha a widzisz my z Masiem, Asią i An z Poznania i jakoś jeszcze sie zgrać nei możemy, ale myśle, że jak z Leonkiem wszystko się unormuje to jakoś się w końcu umówimy, dziewczyny już komunie porobiły więc i one może znajdą czas

IWONKA no właśnie ostatnio sie do mnie jedna bacia przykleiła i to mieszka w moim bloku:baffled: dobrze,że mnie w domu nie odwiedza dzięki bogu...:-)

ALUNIA ale kawaler rośnie.....:-):-):-):-) ach jak usłyszałam ten szum morza.......................................................................................................

Iwonka mi to samo polecial jak nie wiem i dziecko mi spi cicho ze hej... lece bede moze popzniej...

Adus mi na sam widok chce sie tam byc... ale juz odliczanie jade 12 lipca tazke juz nie tak duzoooo........

ALUNIA super,ze jedziecie ja też chciałam ale mój musi pracować a samej to mi się nie chce....może cos wykombinujemy zobaczymy....nad morze pojechałabym poleżała dupą na piasku gooorącym......choć na 3 dni

reklama
Lady i moja dzis śpi jak zabita ;-)
Ada mi z kolei sie chce do Hajnówki do rodziny, poodwiedzałabym z Natalką wszystkich, jedziemy chyba we wrześniu bo musze szkołę zaliczyć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry