reklama

Kwietnióweczki 2008

Marysia kazała mi przekazać że trzyma kciuki za przystojnego Leonka i życzy mu aby szybko wracał do zdrowia!!!
Masiu przekaż prosze synkowi. A całuski ode mnie.

reklama
AGUSIA spoko nie jesteś sama dasz radę....ja jestem sama od 9.00 rano do 23.00 a czasami dłużej więc nie mam pomocy w ogóle jedynie zakupy podrzucone małż ma wolną niedzielę i wtedy mi pomaga a tak jestem sama nie mam do kogo ryja otworzyć jedynie do was.....dasz radę na początku może być ci ciężko potem rutyna choć i ta rutyna potrafi zmęczyć....

MASIU wszystkiego najlepszego dla Leosia duuuuuuuuuuużo zdrówka....żeby szybko wyzdrowiał i wrócił do Was....jesteśmy z Tobą...

ALUNIA zaraz oglądnę Dominika se....:-)

IWONKA odczekaj z prowadzaniem aż zejdzei a może jakieś kosmetyki używasz....dla Natalki nowe????

Ada odstawiłam oliwke Nivea i nie było a chyba 2 dni temu posmarowałam samą główkę, ale co to po 2 dniach by wyskoczyło? A wcześniej przecież smarowałąm całe ciałko oliwką a tylko wyskoczyło na buźce, szyjce i cycuszkach, a nie na całym ciele, nie wiem kurcze to wszystko taka jedna wielka NIEWIADOMA :confused2:

Zaraz jeszcze jedną wrzute zrobie z przed roku..jak on gada ze mna...nie wychowany jakis hahahah ale spoko nad nim juz pracuje oby mamusce na zebraniu jak pojdzie do zerowki siary nie zrobil hahah ale to za chwile :-D

Ada jak nie masz z kim gadać to zrób tak jak ja i zaczepiaj mamusie na spacerkach, najlepiej w jakimś pareczk czy skwerku i zawsze to godzinka, dwie rozmowy :-p ja się sama sobie dziwie że z obcą osobą tyle tematów haha co prawda wszystkie na temat dziecka ale można znaleść jakąś koleżanke :tak: ja się już z jedna wymieniłam numerami i juz kila spacerków razem było, więc polecam zaczepianie ludzi :-D

reklama
IWONKA dzięki za radę szkoda,że do poznania mam aż 240km.....byśmy se pospacerowały ale spoko daję radę nie jest wesoło ale jest ok....

kurczę taki upał,że pospacerowałam aż godzinę i uciekłam ale trza ruszyc dupę....ale mały śpi to nie będę go ruszać bo jak rusze to potem zły i marudzi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry