Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczeta jak chcecie to mozecie mojeo slubnego ogladac dzis w ddtvn ok.10:40:-).U nas o.ki skonczylam dzis 2 mesiace.
Reniu wszystkiego naj dla twojeo synusia.

:-):-):-)
)18.40 kąpiel, 19.00 karmienie, 19.20 próba usypiania, 20.40 spanie (i tu było najgorzej, Natalka nawet nie uspokajała się na rękach, ew. na 1 sek. żeby odsapnąć :-( Natalka krzyczała, ja płakałam i o 20.20 ze złością położyłam ją do łóżeczka gdzie płakała 20 minut sama aż ze zmęczenia padła :-() Po czym i ja padłam.) 23.30 karmienie, 24 spanie, 2.30 karmienie, 3.00 spanie, 5.30 pobudka, czuwanie, 5.50 karmienie, 6.10 zabawa, 7.20 próba usypiania, 7.40 spanie, 8.30 karmienie, 9.00 spanie ale niestety zasnęła w moim łóżku bo karmiłam na leżąco no i nie wiem czy jest sens przekłądania do łóżeczka skoro i tak śpi, ale ide pod [rysznic i jak sie nie obudzi to ją przeniose.Bedzie opowiadal o soim kochany kraju Grecji kruciotko.A u nas moze byc,jakos dziele obowiazki trzech szalonych corek,maja nie zly temperament,a Sofijka zmiany sa codziennie pojawia sie nie zle gaworzenie,oraz cudne usmiechy.A ja mam bol stawu lokciowego od dzwigania wozkow rowerow itp.BuziakiHEJ KATJA!!!
Buuu....nie ogladne bo jade....jak córeczka co u Cię!!!A cio on tam będzie se robił????
NiaNiu mój jak idzie spać zazwyczaj 21 śpi już to papu 2.00 potem 6 albo 7.00 i wstaje około9.00 no i dziś jeszcze śpi ale wczoraj późno usnął około22 więc pewnie dlatego tak to budzi się 8-9.00 i też jak widzę 5 albo 6 rano na zegarku za cholere niewyspana jestem choćbym nie wiem ile spała...:-):-):-)