reklama

Kwietnióweczki 2008

Moja jeszcze śpi, wymęczyły ją brzuszki... nie wiem, chyba pójdę do kuchni troszkę garami potrzaskać to się obudzi... żeby potem w nocy był spokój ;)

NiaNia - a spanko o której planujesz?

Ada - ja chyba wstrzymam się do czasu kiedy Pati zacznie sama ładnie i prosto siedzieć, jak radzą lekarze (nie wiem kiedy to będzie). DD wcześnie sadzałam i żeberka strasznie mu do przodu wygięło, potem jak urósł to wróciły do normy ale miałam pietra, że tak zostaną. A spacerówki nie mam potrzeby kupować bo moja karoca ma taką funkcję. Ewentualnie dużo dużo później jakąś plastikową parasolkę....

Ala - to Twój Sebcio ma skórkę jak nosorożec :) Żartuję... ale faktycznie persil jest chyba łagodny w miarę, ja kiedyś używałam ariela i też się pomyliłam i DD był na calutkim ciele wysypany. Potem przeszłam na persil właśnie i było si. I do dzisiaj używam, ee nie tzn do niedawna, bo teraz jest lovela badziew ;)

reklama
Laski ja mykam bo Seba juz wstaje a ja jeszcze nic dla niego do kapieli nie przygotowalam bo wzielam sie zabulki do robienia dla meza noooooooo... buzka do pozniej albo do juterka ;)Adus ja jeszcze nad tym nie myslalam.... Domino wyladowal juz w niej w polowie 4 miecha.... wogole wasze dzieci tez tak maja ze nie chca na raczkach lezec w pozycji poziomej? mopj ciagle sie denrwuje i musze go nosic jesli wogole musze to w pozycji pionowej i sie rozglada... i powiedzcie mi jak nadluzej juz wasze dzieci glowki trzymaja ja zmierze jutro czasik i wam powiem zrobimy konkurs na osilka hahahaahahNianiu pochwal sie czy Ci to wszamal wszystko :) buzka

No i pospała kurna 15 minut :baffled: i ja sie zdrzemnelam yhh no nie wiem ile czasu tak jeszcze ale cos mi sie wydaje ze az do kąpieli, ale chyba o 19 ją kąpne bo juz pewnie głodna a ja chce przed snem zatankować

I taką pachnącą... nie Lady? :) Zwłaszcza po kąpieli i masowaniu oliwką... Ja bym mogła się tak 3 razy dziennie przez całe życie masować i bym takiej skórki się nie doczekała... co najwyżej pomarańczowej heh.

Mój drzemie(czyt.jedno oko na półotwarte...)a kąpiel mamy 19.30 bo 20.00 je i do wyra...

ALUNIA tak miałam ci pisać ja też sama całą ciąże siedziałam sama teraz też i czekam aż moj zacznie gadać bo na razie to se tylko gulgamy....:-):-):-) iostatnio non stop tu siedze oczywiście z przerwami na spacer.....

Iza dokladnie....ja to mam fajnie nigdy nog nie golilam... bo nie mam takiej potrzeby ..wloski mi nie rosna mam taki meszek na milimetr bialy bo ja blondynka jestem tzn jest ale go nie widac i nozki mam gladkie a jak sobie przypomne jak siora miciagle mowi ze juz ja to drazni golenie ze co noz musi bo tak jej rosna.. masakra.... to facetom tez wspolczuje tego codziennego golenia.....'kurde maly sie przebudzil dalalm mu smoka na okres przygotowania wody przychodze a on dalej komara tnie hahahahahha

Ada cale szczescie ze mamy neta i siebie...ten czas nam sie tu umila..i jakos plynie gdy nasze maluszki spia.... i mozemy sie wygadac jakos przynajmniej pisemnie....a tak cztery katy i pies piaty ....glucho cicho.,....nie ma co z soba zrobic a moj maly naprawde taki grzeczny juz jest i tak duzo spi czy halas czy tez nie on dalej spi.... naprawde jestem pod wrazeniem....dzisiaj na szczepinieu jak bylam to taka dziewczyna tez byla i taka babka starsza i sie tak zgadalysmy w przeciagu 10 minut ze jak wycjodzila to mi swoj numer podala mamy sie zdzwonic i razem polazimy po naszym osiedlu..ale fajnie w koncu bede miala tu kolezanke jakas i dupsko rusze na te spacerki hahah

Ada cale szczescie ze mamy neta i siebie...ten czas nam sie tu umila..i jakos plynie gdy nasze maluszki spia.... i mozemy sie wygadac jakos przynajmniej pisemnie....a tak cztery katy i pies piaty ....glucho cicho.,....nie ma co z soba zrobic a moj maly naprawde taki grzeczny juz jest i tak duzo spi czy halas czy tez nie on dalej spi.... naprawde jestem pod wrazeniem....dzisiaj na szczepinieu jak bylam to taka dziewczyna tez byla i taka babka starsza i sie tak zgadalysmy w przeciagu 10 minut ze jak wycjodzila to mi swoj numer podala mamy sie zdzwonic i razem polazimy po naszym osiedlu..ale fajnie w koncu bede miala tu kolezanke jakas i dupsko rusze na te spacerki hahah

to jak ruszysz tyłeczek to kapuścianka będzie zbędna hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry