Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Moja jeszcze śpi, wymęczyły ją brzuszki... nie wiem, chyba pójdę do kuchni troszkę garami potrzaskać to się obudzi... żeby potem w nocy był spokój 
NiaNia - a spanko o której planujesz?
Ada - ja chyba wstrzymam się do czasu kiedy Pati zacznie sama ładnie i prosto siedzieć, jak radzą lekarze (nie wiem kiedy to będzie). DD wcześnie sadzałam i żeberka strasznie mu do przodu wygięło, potem jak urósł to wróciły do normy ale miałam pietra, że tak zostaną. A spacerówki nie mam potrzeby kupować bo moja karoca ma taką funkcję. Ewentualnie dużo dużo później jakąś plastikową parasolkę....
Ala - to Twój Sebcio ma skórkę jak nosorożec
Żartuję... ale faktycznie persil jest chyba łagodny w miarę, ja kiedyś używałam ariela i też się pomyliłam i DD był na calutkim ciele wysypany. Potem przeszłam na persil właśnie i było si. I do dzisiaj używam, ee nie tzn do niedawna, bo teraz jest lovela badziew 
NiaNia - a spanko o której planujesz?
Ada - ja chyba wstrzymam się do czasu kiedy Pati zacznie sama ładnie i prosto siedzieć, jak radzą lekarze (nie wiem kiedy to będzie). DD wcześnie sadzałam i żeberka strasznie mu do przodu wygięło, potem jak urósł to wróciły do normy ale miałam pietra, że tak zostaną. A spacerówki nie mam potrzeby kupować bo moja karoca ma taką funkcję. Ewentualnie dużo dużo później jakąś plastikową parasolkę....
Ala - to Twój Sebcio ma skórkę jak nosorożec
i ja sie zdrzemnelam yhh no nie wiem ile czasu tak jeszcze ale cos mi sie wydaje ze az do kąpieli, ale chyba o 19 ją kąpne bo juz pewnie głodna a ja chce przed snem zatankować