reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Nianiu---wiesz jak ogladam tu nasze kwietniowe dziewczynki to az wzdycham.. bo tyle miesiecy zyalm ze Sandrunia bedzie....ale wiesz jak mam juz Sebcia przy sobie..to mit o mojej malej jest tylko wspomnieniem z przymrozeniem oczka :)

Kurde padam już od godziny wojujemy z łóżeczkiem i mała cały czas płacze. nakarmiona, przebrana, ziewa ale ryk, no i ja ją a ręce a ona mi jeszcze pod uchem z 5 minut krzyku, co tylko odejde od łóżeczka to płacz i tak w kółko - chyba teraz jest najgorzej, gorzej niz wczoraj i rano :baffled: ale bede twarda, choc zaraz pewnie bedzie głodna i trzeba będzie kąpać wiec jak nie zaśnie to marudna będzie że ho ho, tabletki aż na ból głowy musiałam wypić :szok:
NiaNia - wczoraj był mój pierwszy raz i było ok więc narazie nie będę kombinować, jak wyjdzie tak wyjdzie, ale wczesniej niż o 19.30 raczej kąpać nie będę (już wczoraj mąz nie zdążył i foszki strzelał) bo to on ją zazwyczaj kąpie a ona uwielbia jak ją tatus myje :tak:
Iza - lulanie to to złe ;-) ale to było wczoraj do 11 bo później stosowałam sie do rad dziewczyn
Lady - super że się uspokoiłaś, ty to jesteś taka mała panikara ;-):-D:-) ale zawsze lepiej jak coś sie wie niż jak nie :tak:
Mam pytanie do dziewczyn które mają córeczki :-) bo moja Natalka ma takie brudki w cipuszce (znaczy nie w środku tylko między wargami :zawstydzona/y:), nie wiem od czego, może czasem kupka zajdzie albo coś :baffled: no i nie chce sie tam jej za bardzo grzebać żeby dobrze wymyć i zreszta nie wiem czym czy chusteczkami czy wacikiem czy jak :confused: położna mówiłą żeby namoczyć wacik, ekko rozchylić ijej polać ale jak tak robie to wcale ta sama woda nie zbiera tego :baffled: ale problem co :zawstydzona/y:

Iwonka no wlasnie tak jak mowisz mala panikara ale tylko "mała" hahahahah a co do spraw intymnch dziewczynek niemowlaczkow nie mam pojecia zeiolonego ...to jakas magia tylko tam myudelkiem jej nie rob bo moze bedzie ja pieklo...aj....

Nie no Niania fantastycznie ze tu jestes z nami :)fajnie sie podczytuje Twoje rady :)i nie tylko podczytuje ale i sie do nich probuje dostosowac bynajmniej ja w niektorych przypadkach haha :)Fanfary dla Niani :]

Iwonka Ja Mysle Ze Tak Dalej Masz Ja Brac Uspokoi Sie Odkladac Tylko Ze Natalka Moze Protestowac To Albo Jej Smoka Zapodac Albo Przelozyc Na Inny Boczek A To Na Drugi...a To Herbatke Podac A Potem Znowu Smoczek Zaplacze Znowu Na Uspokojenie I Dalej Do Lozezka Wiem Ze To Meczace Dla Ciebie Ale Z Czasem Sie O U Niej Wyrobi I Sie Nauczy...sama Lezec....troszku Cierpliwosci Tylko Tera Trzeba...potem Beda Tego Efekty...... Bynajmniej Ja Tak Mysle

HEJ przyczłapałam sie ze spacerku mały wszamał 140 i leży odwłokiem na kanapie a niech leży a mama kawkę pije.....wicie co przylazł mój małż dziś na obaid i poszedł się z małym bawić i go smyrnał swoim 3 dniowym zarostem małemu się nie spodobało i zrobił usta w taką podkówkę że szok jemu się smutno zrobiło a ja myślałam że padnę ze śmiechu tak to fajnie robił mine w podkówkę że go tato zarostem smyrnął....mojemu też się spodobała mina podkówki i się mnie pyta czy może go lekko uszczypnąć żeby znowu to zrobił to mu powidziałąm,że tak ale pod warunkiem że ja też go uszczypne w czubek jego....i obaczę minę no czubek z tego mojego męża szczypać dziecko mi chce....

ALU super,że Sebcio nabiera a i mój se lubi dojeść po papu jeszcze 20ml ale to różnie czasami chce wodę a czsami mleko ale jak chce wodę to mleko wypluje i na odwrót....dziś rano zjadł np 130 i za 15 minut się darł dostał wodę pluł dostał 20ml mleka wypił i spał a czasami jest na odwrót....

NiaNiu powyciskaj za mnie też.....:-)

reklama
Ala - ja smoczusia nie daje (zreszta ona też nie przepada), herbatki i wody nie lubi chyba bo jak daje to odrzuca nawet łyka nie chce :baffled: no wiesz ja jakoś dam rade, głowa pęka i serce sie kraja ale wytrzymam, tylko nie wiem jak będzie teraz spała, bo jak długo to po śnie trzeba będzie od razu kąpać, no nicnarazie zakmnęła oczka zobacyzmy na ile czasu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry