Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mi cycki tak nabrzmiewają
kurcze no i lewa jakoś mi tak boli pod pachą, nie wiem co sie dzieje, mam nadzieje ze nie przeziębiłam bo w niedziele sie kąpałam w jeziorku 
żebyś miała pewność 

Jeszcze w nawiązaniu do tej burzliwej dyskusjito IZA, sądzę, że to Ty się tu wymądrzasz zbytnio, NiaNia napisała swoje zdanie, nikt nic Adze nie narzucał, więc i Ty nie narzucaj Nam swojego zdania, że nie ładnie się wymądrzać !!! Jak nie ładnie, to po co to robisz ?? Słodzisz wszystkim za bardzo i dlatego takie negatywne emocje wywołujesz... Ja mam wrażenie, że za wszelką cenę chcesz, żeby wszyscy Cię polubili i akceptowali... I masz rację, jesteś Kwietniówką i nikt Ci nie zabroni pisać, więc pisz, to publiczne forum... Nie wszyscy muszą czytać, co napiszesz...
Sorki, ale to jest moje zdanie, nie chciałam Cię urazić, ani obrazić i mam nadzieję, że tego nie zrobiłam...
Wszystko jest zbrabniane - suteczki, kupeczki, zdróweczko, spacerki, obiadki, sreczki, pierdeczki. Noż ...
W realu tez tak mówisz
Mianowicie gdy cokolwiek sie dzieje zawsze piszesz za ogół, np : o Lucky widze że nie narzekasz to sie cieszymy że sobie tralala, ...coś tam do kogoś - to trzymamy kciuki za ...cośtam. Pisz za siebie. Nie wiesz czy np ja trzymam kciuki za udaną noc współnie z mężem spędzoną Ady czy An. Podaję tylko przykłady - ostatni z palca wyssany
, ale o to mi chodzi. Weź sobie poczytaj własne posty i zobacz jak moga byc odbierane.
nie pisałam że wit C likwiduje pleśniawki. Napisałam tylko że dobrym sposobem na nierozwijanie się ich, a są to pleśnie przecież jest trzymanie ich w kwaśnym srodowisku, wiec wit C może troszku pomóc. A aftin czy aphtin czy jakośtak wiem że działa, ale trzeba bardzo ostrożnie z nim bo zawiera brom a to niezdrowe dla dziecka;-).

No mleko póki co

Potem nadrobie, obiecuje

Nooo dobra, rozpisze brzydko
A więc: 5.30-11.00 kupa, karmienie, lulanie, karmienie, lulanie, zabawa, lulanie, karmienie hehe i kupa i lulanie (mam nadzieje ostatnie:-))11.30 karmienie, 12.00 spanie, 15.30 pobudka i karmienie, 16.00 spacer i tu przeważnie spanie, 18.00 karmienie, 18.30 zabawa, 19.30 kąpiel, 20.00 karmienie, 20.30 próba usypiania, 21.00 spanie, 2.00 pobudka i karmienie i kupa, 2.45 spanie, 5.00 pobudka i karmienie, 5.30 zabawa bo mała nie chce spać, 6.15 kamirenie z drugiej piersi, 6.30 próba usypiania, 7.15 spanie, 8.15 pobudka i karmienie, 8.45 toaleta i zabawa, 9.15 próba usypiania, 9.35 spanie pomeszane z czuwaniem i teraz zaglądałam to śpi
Ehhh powiem szczerze że ciężko tak trzymać ją na rękach jak tak mocno płacze aż łezki jej leca, ale to dla naszego dobra - dla mnie żebym miałą więcej spokoju i czasu dla siebie a co za tym idzie siły na zabawe z księżniczka no i dla księżniczki co by nie była przessawką mamusi w przyszłości ;-)
no to obserwuje i zapisuje jeszcze jak to jest dzisiaj i bede dawac znac jak mi idzie, narazie jestem z siebie dumna :-)
sama???!!!!\
, zato jak ja klade na boczku to sie na plecki obraca bo jej chyba tak wygodniej