aga_k-p
Fanka BB :)
Ja krótko dzis bo mała śpi więc pakuje nasze graty i jutro wracamy do domku. A dużego tego...
Widzę że za oknem gorąco i na bb też ;-);-);-) A wszystko się zaczeło od mojego chłopa - niewart aż tylu komentarzy;-);-);-)
Mam nadzieję że Marycha tym razem przeprowadzkę zniesie lepiej niż poprzednio bo i duża juz z niej dziewucha...
Iwonka mi lekarka kazala czyscic pipeczkę za każdym razem przy przewijaniu i ja chusteczkami atakuje bo woda i waciki sudocremu nie zmyją ale też mam z tym problem bo malej sie to nie podoba. W sumie sie nie dziwię...
Widzę że za oknem gorąco i na bb też ;-);-);-) A wszystko się zaczeło od mojego chłopa - niewart aż tylu komentarzy;-);-);-)
Mam nadzieję że Marycha tym razem przeprowadzkę zniesie lepiej niż poprzednio bo i duża juz z niej dziewucha...
Iwonka mi lekarka kazala czyscic pipeczkę za każdym razem przy przewijaniu i ja chusteczkami atakuje bo woda i waciki sudocremu nie zmyją ale też mam z tym problem bo malej sie to nie podoba. W sumie sie nie dziwię...
ale bede twarda, choc zaraz pewnie bedzie głodna i trzeba będzie kąpać wiec jak nie zaśnie to marudna będzie że ho ho, tabletki aż na ból głowy musiałam wypić 

), nie wiem od czego, może czasem kupka zajdzie albo coś
położna mówiłą żeby namoczyć wacik, ekko rozchylić ijej polać ale jak tak robie to wcale ta sama woda nie zbiera tego
i delikatnie poklepuj po pleckach, jak sie uspokoi odkładaj..i tak niestety do usranej smierci
Najwazniejsze jest bycie konsekwentnym(a to własnie najtrudniejsze
Teraz juz się nie dałam
Fakt, ze Marcel jest chyba za natury bardzo spokojny i pogodny, no a poza tym to drugie dziecko.
sie leje. A potem siusiaka, jajka i pupę. Ostatnio tez przed pupą jezscze rączki bo on je ciagle trzyma w buzi i sa całe w ślinie.
(musi przywieźć tu jakiegos robotnika, który bedzie kończył płytki układac koło kominka- my po wielkim remoncie jestesmy) i jutro
jedzie na mecz do kumpla (zgodziłam się
) no i beda piwko pic wiec zostanie na noc). Ale (to znów w tajemnicy) powiem Wam, ze nawet lubie to wieczory kiedy jestem sama
jakoś lepiej umiem się zorganizowac