reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej
To ja od jutra kłade Natalke na brzuszku przy każdej "aktywności" bo chyba za żadko ją kładłam a jak kładłam to spała
An - mojej małej tez ropiała ta szczepionka ze szpitala, pediatra powiedziala ze tak moze byc do kilku miesiecy ale to trwalo moze dwa dni, teraz taka czerwona wieksza kropka
Asia - dzieki, jak bede miala chwile będę czytała więcej a teraz bardziej skupie sie na tym planie całym bo widze ze tam ciekawie rozpisane, coś jak NiaNia mi radziła :tak:
Dzis niestety mieiśmy troszke rozbity dzień, ale Natalka miała o 20.00 karmionko a potem pół godzinki zajęła nam walka z łóżeczkiem :blink:
Muszę dziś pochwalić mojego męża za niesamowitą pomysłowość. Dziś mam urodzinki i jakoś rano tak upomnialam sie chociaz o życzenia no to złożył mi i dzień jak codzień poszedł do pracy. Ale przyszedł o 11 z różą :-) i z tajemnicza kopertą ;-)(mówił że niby znalazł pod drzwiami haha) a w kopercie wizytówka dobrego salonu fryzjerskiego z umowiona godz 15 :-) i bon 120 na zakupy w Cocomore :-) no normalnie kochanyyyyyy :-):-):-) pojechaliśmy wiec na zakupki wieksze, pozniej pojechal z Natalką do domu a ja miałam czas dla siebie :laugh2: wypindzowałam sie u fryzjera czego bardzo potrzebowałam no i kupilam sobie sukienke i bluzke i w końcu mam cos ładnego i nie widać moich wałeczków ;-) to jeszcze poszlam do kosmetycznego kupilam kilka rzeczy zeby sie upiększyć :-Dyhhhh jak dobrze sie wrociło do domku po takich odmianach (tęskniłam troszku za Natalką ale tylko troszku:-p ) a no i kolacje zrobił :)ale jestem happy :)
a teraz ide wezme kąpiel, trzeba sie wypucować pieknie i podziękować mężowi za udane urodzinki :tak:;-):-D

Iwonka w takim razie wszystkiego najlepszego kochana
ps. chlop na schwal tylko pozazdroscic

reklama
Te zdjęcia to bym wkleiła ale qrna coś mi komp szwankuje i nie chce mi zapisac załącznika hmm chyba wkleję dopiero jak bat mi przeinstaluje lapa.

Iwonko -toż Ty też przecież bliźniaczek-wszystkiego naj naj;)) :-)ja już zapomniałam że miałam hahaha

a i nadal się nie uczę ale odczytałam maila że chyba na niedzielny egzamin nie bede się musiała uczyc bo mi przepiszą ocenę z podobnego przedmiotu-jutro się upewnię i będzie huraaaa:-D

No tak tak spiralę choc u nas to nazywaja też krażkiem-Mirena czy cos takieego

Te zdjęcia to bym wkleiła ale qrna coś mi komp szwankuje i nie chce mi zapisac załącznika hmm chyba wkleję dopiero jak bat mi przeinstaluje lapa.

Iwonko -toż Ty też przecież bliźniaczek-wszystkiego naj naj;)) :-)ja już zapomniałam że miałam hahaha

a i nadal się nie uczę ale odczytałam maila że chyba na niedzielny egzamin nie bede się musiała uczyc bo mi przepiszą ocenę z podobnego przedmiotu-jutro się upewnię i będzie huraaaa:-D

An zakladasz Mirene?? ja sie tez zastanawiam na ta Mirena tu w Irlandii zakladaj ja za free zreszta wszystkie srodki anty sa za free, ale ja sie boje tutejszych lekarzy niedouczonych;-)wiec poki co to tabsy .. musze zrobic rozeznanie jak oni tu to zakladaja.:happy:

Kasiu- tak właśnie ją mam miec założoną- u nas to koszt 1500zł no ale co się nie robi by móc pobrykac hahaha:):-)tablet to ja już sie najadłam
a co do nieuków w Irlandii to moze znajdź polskiego lekarza ten na pewno będzie uczony:-) ale też bym się bała iśc nie wiadamo do kogo

no i tylko chyba my tu zostałyśmy ahahah i mnie juz małż woła a ja"jeszcze chwila...":-)czeka na daranko po plecach -mam nowo paznokietki zrobione hihi

KASIU jak płateczki smkują:-)

IWONKO wsiego najlepszego....pomysłowy ten twój mąż...:-);-):tak:

MAJECZKO mój teraz żre 6 razy po 140 czasami mniej ale musi być teraz jak nie to szuka....a potem się drze bo go bunio pobolewa:baffled:....tak se myślałam czemu mi ostatnie dwa dni źle sypiał a on zaczął se dawki zwiększać papu i może dlatego ciężko mu było usnąć bunio go bolał tak se to wymyśliłam i wykalkulowałam....a mój majeczko też se nocke wydłużył budzi sie o 2.00 potem 6-7.00 rano i dalej se pośpi do maks 9.00:rofl2::-) więc jest git...no nie chwalę dnia przed zachodem słońca..

mój boże a co się dzieje odpisz proszę????????????????????????co z leonkiem jeju

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
przepraszam was nie wiem dokładnie co się dzieje. bo za względu na ciąże nie wpuszczają mnie do szpitala
wiem, tylko że masia prosiła by was prosić o wsparci pewnie jak tylko będzie mogła wejdzie na bb
wiem tylko że z Leonkiem było dużo lepiej ale dzisiaj dopadła go jakaś infekcja

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry