ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Czesc z ranca
MASIA bidulo ucaluj LEONKA
LADY spania nie masz czy co..........odpisalam Ci
poczytaj
RENIA Maksiulo dostal skazy w 4 ty zycia strasznie go wysypalo na buzce myslama ze to ten tradzik niemowlecy .. ale dla swietego spokoju wyeliminowalam cale bialko z mojego jadlospisu:-( jadlam tylko kurczaka i ryz .. zeszlo mu troche ale dalej byl parchaty.. pozniej pisalam ze jade do pediary do Dublina i ona stwierdzila ze maly ma skaze zreszta juz wtedy podejrzewala sama gdzyz na buzce zrobila mu sie skorupa .. za uszami i w z gieciach lapek tez nie wygladalo to dobrze... przeanalizowalysmy moja diete i wyszlo na to ze powinnam sie zywic tylko ryzem.. wiec nie bylo sensu sie meczyc.. przeryczalam dwa dni
maly je nutrilion pepti ...i teraz jest dobrze;-)
A tak wogole Renia co CIE TAK MALO ????
SILKA KOZUCHO gdzie jestes ............:-) ja tam tesknie:-)
IWONKA trzymam kciuki aby sie udalo
MASIA bidulo ucaluj LEONKA
LADY spania nie masz czy co..........odpisalam Ci
poczytaj RENIA Maksiulo dostal skazy w 4 ty zycia strasznie go wysypalo na buzce myslama ze to ten tradzik niemowlecy .. ale dla swietego spokoju wyeliminowalam cale bialko z mojego jadlospisu:-( jadlam tylko kurczaka i ryz .. zeszlo mu troche ale dalej byl parchaty.. pozniej pisalam ze jade do pediary do Dublina i ona stwierdzila ze maly ma skaze zreszta juz wtedy podejrzewala sama gdzyz na buzce zrobila mu sie skorupa .. za uszami i w z gieciach lapek tez nie wygladalo to dobrze... przeanalizowalysmy moja diete i wyszlo na to ze powinnam sie zywic tylko ryzem.. wiec nie bylo sensu sie meczyc.. przeryczalam dwa dni
maly je nutrilion pepti ...i teraz jest dobrze;-)
A tak wogole Renia co CIE TAK MALO ????
SILKA KOZUCHO gdzie jestes ............:-) ja tam tesknie:-)
IWONKA trzymam kciuki aby sie udalo
bo spirala nie doszala
,
a bo ja wiem;-)