reklama

Kwietnióweczki 2008

Czesc z ranca

MASIA bidulo ucaluj LEONKA
LADY spania nie masz czy co..........odpisalam Ci :-Dpoczytaj

RENIA Maksiulo dostal skazy w 4 ty zycia strasznie go wysypalo na buzce myslama ze to ten tradzik niemowlecy .. ale dla swietego spokoju wyeliminowalam cale bialko z mojego jadlospisu:-( jadlam tylko kurczaka i ryz .. zeszlo mu troche ale dalej byl parchaty.. pozniej pisalam ze jade do pediary do Dublina i ona stwierdzila ze maly ma skaze zreszta juz wtedy podejrzewala sama gdzyz na buzce zrobila mu sie skorupa .. za uszami i w z gieciach lapek tez nie wygladalo to dobrze... przeanalizowalysmy moja diete i wyszlo na to ze powinnam sie zywic tylko ryzem.. wiec nie bylo sensu sie meczyc.. przeryczalam dwa dni
maly je nutrilion pepti ...i teraz jest dobrze;-)
A tak wogole Renia co CIE TAK MALO ????

SILKA KOZUCHO gdzie jestes ............:-) ja tam tesknie:-)

IWONKA trzymam kciuki aby sie udalo

reklama
HEJ

KASIA dzień dobry jak dziś Maksio lepiej????Nie marudził w nocy??a Sila ma chyba znowu problem z netem tak myślę.....

IWONKA dasz radę tzrymam mocno kciuki żebys wytrwała w postanowieniach.....i mój też się wścieka jak kładę na brzuszku ale powoli się przyzwyczaja bo zaniedbałam ostatnio tą sprwę i mu się znowu nie chce głwoy podnosić a tak ładnie to robił więc ląduje około 4 razy dziennie na brzuszku może więcej na pare minutek powloutku się przyzwyczai

Czesc Adulka

Maksio spanie to ma dobre:-)spac poszedl wczoraj o 19 obudzil mi sie o 12:30 pozniej 4:15 ...i po 7 ..i teraz znowu spi juz z 1,5 godz:-)

dzis chyba jes tw lepszym humorku gdyz jak sie obudzil ja do niego,, helol stary jak sie masz,,:-D to juz mial rogala na japie:-D
no dobra nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca;-)
ide pod prysznic i moze cos zjem co bym nie schudla bo bede zle wygladac hahah

Dzien doberek:-)
Mam wizyte przesunieta z 9.30 na 11.30:crazy: bo spirala nie doszala:crazy: 2 tygodnie na to mieli:crazy:, ale coz darowanemu koniowi.......;-)
Kasia no wiedzialam ze jedziesz do lekarki ale ze to tak sie skonczylo nie mialam pojecia, Najwazniejsze ze Maksio juz zdrowszy:tak:,
u nas tez skaze podejrzewaja (ogolnie to jakas alergie;-)) ale w zwiazku z tymi ulewaniami, i chyba cos w tym bylo bo jestem na diecie juz od miesiaca i jest spokoj:-), mam nadzieje ze tak zostanie
czemu mnie tak malo?:baffled: a bo ja wiem;-)

Iwonka i zdrowka z okazji urodzinek

Masiu jak Leonek dzisiaj?

Z reszta sie witam

CZESC Renia

a ty ta spirale zakladasz u Angoli czy u Polskiej ginki

jak u angoil czy oni cie badali przed ?? robili cytologie?? ja dzis ide do tego mojego konowala ale wlasxiwie to nie wiem co chce czy spirale czy tabsy musze z nim pogadac... a co zakladasz?? jaka spirale

dziękujemy wam kochane za wsparcie.
maluśki zasnął więc ma trochę chwil by odsapnąć.
udało mi się go nakarmić, ale chyba znowu zaczyna mi zanikać pokarm, toczę wojnę o nie dokarmianie. te babska tutaj są poje.... nie pozwoliłam im kąpać Leonka i fochy pokazują.
nie wiem czy zauważyłyście, że Leonek skończył dziś 3miesiące:)) (tak się pochwalę nieskromnie)

MASIU WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEGO LEONKA!!!!DUUUUŻO ZDRÓWKA!!!

RENIU heloł.....:-) no no mało Cię....

MASIU olej te piz....y.....najważniejsze,żeby Leoś doszedł do siebei i żebyście szczęśliwie do domu wrócili...

KASIU no mój tak samo usnął teraz ale zobaczymy co w dzień a ja głupia nauczyłam w dzień zasypiać w leżaczku i potem pzrekładałam a wczoraj go dałam na łóżko i nie chciał o nie on mi warunków nie będzie dyktował rypłam go pół godziny temu w łóżeczku na brzuch pojęczał postękał i usnął w łóżeczku a co....tu mama rządzi:-):-)

Wszytkiego naj LEONKU wracaj do zdrowka

ja tam nie wiem ...ale moj raz spi w lozeczku raz w bujaku usnie ..nieraz go klade obok siebie tak jak teraz w lozku obok mnie kima( wstyd powiedziec ale ja z wyrka jeszcze nadaje ) u mnie nie ma jakis problemow dla Maksa kazde miejsce dobre byle by tylko oko przymknac to spioch cieplolubny:-)

jesuuu musze wstac do lekarza isc ....zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce

Ojejku, już trzeci miesiąc stuknął naszemu Hrabiemu... jak ten czas gna...

Leoś - wszystkiego naj naj naj i najważniejsze - zdrowia!

Załączniki

• 81.gif
    81.gif
    42,5 KB · Wyświetleń: 67
reklama
no a mój KASIU se upodobał w dzień leżaczek na spanie....choć może mi się tylko tak wydaję śpi teraz jak zabity w łóżeczku....i se chrapusia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry