reklama

Kwietnióweczki 2008

Iwonka jednym uchewm wpuszczaj a drugim wypuszczaj... bo to sie nigdyyyyyyyy nie skonczy po co Ci dodatkowy stres!!!!!!!!!!Kasiak_81 moj maly w wozku spi tylko jak jest na tarasie badz na spacerku bo razi glo swiatlo dziennie... hahha a tak w domu nudno mu tam jak ma otwarte lubi miec prestrzen to zauwazylam:)widziec wiecej... Moj maly juz tak fajnie sie rozglada intersuje wszystkim,...i czesciej sie usmiecha od ucha do ucha... a najczesciej jak sie przebudza ale pod warunkiem ze nie jesrt przed jedzeniem hahah Ada i aj tez uwielbiam te minke w rgala ale do gory nogami hahah i te oczka smutne do placzu .aj slodkie to zarazme jeju jeju... no nie :)ile wg Was Wasze maluchy spia? w ciagu doby calej??? bo ja nie wiem czy moj nie spi za duzo... jak byl mniejszy to tyle byl na czuwaniu ze hej czasem kilka godzi a teraz godzina to gora i spi potem ze 2 badz 3...w nocy to tylko spi bez czuwania...

reklama
Iwonka gratuluje że wprowadzasz planik i że ok, moja córcia to tak ładnie sama zasypiała w łóżeczku i ogólnie był luzik do dzisiaj :baffled: katarek ma i niesppokojna - wszysko przez męża chory łaził i musiał ją zarazić. No a jak katarek to oddychać jej cieko i marudna i niestety przy mamie na rękach najspokojniejsza:-( trudno jk się wydobrzeje to zspowrttem się jej wprowadzi samouspokajanie.

Masia zdrówka i buziole dla Leonka

Lady mąż też już mi gada o 3 a ja jakoś zwątpiłam:baffled:

Iwonka dobre rady tesciowej z uśmiechem :-D przyjedzie ale i pojedzie:-D

Iwonka, ja na rady teściówki mówię "dobrze" a potem i tak po swojemu :) A ile razy musiała Twoja mama próbować aż jej córunia wyszła?
Pati też się dobrze zasypia i śpi po ćwiczeniach na brzuszku.... właśnie przed chwilką zasnęła a ja nawet nie wiedziałam kiedy, zrobiło się cicho więc zajrzałam i przykryłam.

Kasiak - ja sobie powiedziałam że na razie dość... ale też jak te ciuszki pakuję to chwilami głupie myśli nachodzą hihihi. Tylko to trzecie dziecko chyba by w przedpokoju mieszkało ;)

Pytam o te spanie bo moj to chyba w ciagu doby ze 3 godziny na czuwaiu tylko jest jak nie mniej naprawde.... i czasami sobie mysle ze on moze slaby i tyle spi...ze moze za malo pije bo on moze tylko 30ml na dobe... i stad moje te pytania...Asia----u mnie na odwrot ja juz mowie o 3 dzieku a moj mąz "jakie trzecie daj spokoj" hahahahahahah nie dosc ze mala stycznosc z malym...nic nie robi przy nim nawet nie karmi nie przebiera nie kapie i nie ubiera tylko patrzy z doskoku hahhaha a ten Ci jeszcze powie takie cos....jakby to on przeszedl te 9 miechow z brzuchem mdlosciami bolami glowy i masa taka ciala.. i takimi bolami porodowymi i samym porodem szok Ci faceci nigdy ich nie roszyfrujemy hahah

Ala strzel seeee gola a co a noz ci sie uda i bedzie corcia:-D

Maksio wlasnie wstal spalo mu sie 2,5 godz a ja nawet jeszcze na dole nie bylam sniadania nie jadlam o prysznicu juz nic nie mowie a takie plany mialam na dzisiejszy dzien .....byle bym do doktorka poszla bo reszte planu w leb wezmie...

Maksio przed chwila dojrzal swoje stopy .. zadzieral do gory zadzieral i naraz wielkie oczy zrobil:szok: ............ zobaczyl swoje nogi:-D:-D:-D

Asiu to duuużo zdrówka dla Helenki, oby szybciutko wydobrzała.
Przestraszyłaś mnie trochę, mój men też od wczoraj chory... Chyba go odizoluję do drugiego pokoju.

najgorsze ze maz syna tez zaraził i tylko ja zdrowa :((
jak by mnie trzepło to nie wiem bo od poniedziałku do piatku sama bede maz sie jedzie edukować :-D własciwei do niedzieli bo w sobote do roboty tez pójdzie:wściekła/y: a wieczorem na koncert:szok:

musze dzisiaj synowi podreczniki kupić do 3 klasy pójdziemy jak sie mała obudzi:-)

reklama
Moja mala wlasnie przed chwila nadela sie, zaczerwienila i walnela takie kupsko ze hej oj nazbieralo sie tego z 5 dni :-D bez szybkiej kapieli sie nie obeszlo..
wczoraj - lasuch przeklaty ze mnie - wrabalam garsc czeresni.. przechodzilam kolo drzewka i grzech bylo nie zerwac :tak: ale poki co jest ok, a moze i ta kupa to troszke dzieki temu..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry