Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zważysz szkraba i zobaczysz jak z wagą po tym niedużym karmieniu i poznasz jego opinie i możesz sie sama upomnieć o jakieś dodatkowe skierowania na nadania, posiewy czy coś tam 
ważyłam też wczoraj i już 4250wiec mi ulżyło, ale dlaczego tak dziwnie ta waga była?
wiecie co..choćby zryty humor miała..to tu napewno se go ciut poprawię....

Ala - moim skromnym zdaniem to możesz przejsc sie do innego pediatryZważysz szkraba i zobaczysz jak z wagą po tym niedużym karmieniu i poznasz jego opinie i możesz sie sama upomnieć o jakieś dodatkowe skierowania na nadania, posiewy czy coś tam
Ja sie zmartwilam w sobote waga mojej małej, bo wspominałam ze w poniedzialek ważyła 4200, w czwartek to samo, ale w sobote to spadło do 4130Kasia - a ja słodze dużo bo w sumie to sama nie wiem, ale jak dużo to moge mniej ;-)ważyłam też wczoraj i już 4250wiec mi ulżyło, ale dlaczego tak dziwnie ta waga była?
![]()
a zaczełam się zastanawiać czy to nie jest spowodowane tym że wprowadziłąm ten plan ikarmie ją mniej wiecej co 2,5-3 godz a wczesniej karmilam czesto zdazalo sie co godzine 
Dobrze Madziuleczko gadaszIwonka no nie przybrała za bardzo to fakt ale te róznice w spadkach sa takie małe ze wystaczy ze zrobiłą kupkę wysiusiała się i juz mniej wazy.

ale przybiera;-)a z jaka waga sie ur.