reklama

Kwietnióweczki 2008

Kasia - urodziła się z wagą 2870 a ze szpitala wyszła 2500, więc łądnie przybrała :tak: tylko zawsze przybierala tygodniowo więcej a w tym tygodniu malutko a nawet i spadła wiec sie zmartwiłam z deka :baffled: no ale zaobserwuje jeszcze przez ten tydzień jak to bedzie i następny i zobaczymy co będzie, jak będzie dobrze to oki, a jak tak po 50 mi będzie rosła to neidobrze i sie wybiore na konsultacje :tak:
Madziujka - może i faktycznie musi się troszkę przyzwyczaić, ale powiem ci że teraz i tak zdaje mi sie że lepiej je bo wczesniej to lubiłą sobie podziumgac a teraz jak przyssie to kilka minut ładnei ssie :-) tylko jakoś tez właśnie ostatnio karmie ją z jednaj piersi a przedtem to zawsze z dwóch, no nie wiem, poczekamy zobaczymy...

reklama
napewno czas..zobacz ile modyfikacji wprowadziłaś daj jej czasu..ale nei za dużo..i zobaczysz

Kaśka nie zamykaj sie w sobie bo za cicho będzie...swoją droga ja tam wolę Cię nie bić bo źle bym wyszła na tym ;-)

Kasia - urodziła się z wagą 2870 a ze szpitala wyszła 2500, więc łądnie przybrała :tak: tylko zawsze przybierala tygodniowo więcej a w tym tygodniu malutko a nawet i spadła wiec sie zmartwiłam z deka :baffled: no ale zaobserwuje jeszcze przez ten tydzień jak to bedzie i następny i zobaczymy co będzie, jak będzie dobrze to oki, a jak tak po 50 mi będzie rosła to neidobrze i sie wybiore na konsultacje :tak:
Madziujka - może i faktycznie musi się troszkę przyzwyczaić, ale powiem ci że teraz i tak zdaje mi sie że lepiej je bo wczesniej to lubiłą sobie podziumgac a teraz jak przyssie to kilka minut ładnei ssie :-) tylko jakoś tez właśnie ostatnio karmie ją z jednaj piersi a przedtem to zawsze z dwóch, no nie wiem, poczekamy zobaczymy...

nie no Iwoneczko:-Dprzybiera .. nic sie nie martw karm ...a jak nocki lepiej juz???a ty jak sie czujesz ???

Kurcze nie wiem o co chodzi tej mojej żabie, po karmionku bawimy sie, ona juz zaczyna byc marudna, ziewa, wiec ja ją do łóżeczka a ona tam już prawie od godziny przymyka oczka i otwiera i przymyka i otwiera i co 10 minut placze to do niej ide i jej smoka wkladam a ona nie chce mi przysnąć ładnie choć widze że trze oczka i uszka i zaraz będzie sie zbliżała pora karmienia a na praktycznie nie spała tylko leżała :dry:

Kasia - tak nocki są suuper - i buziaczuczeńki tu dla ciebie :-p musimy ciut popracować tylko nad rankami, no i teraz jakoś sie obudzila po 23 a powinna o po 1 ale zauważyłam że tak jest jeżeli ja kapie wcześniej niż 19.30, a wczoraj tak było bo widzialam że zmęczona i zaczynała juz o 19 marudzić to nie chciala jej przytzrymywac i szybko wykapałam i papu 19.30 ale mi do prawie do 21 wolala co jakiś czas o smoka tak jak teraz :baffled:

A wiesz może i na tym nie wyjde dobrze ale..ja tam nie tresuje Małej... robi co chce w kóncu sama wie jakie ma potrzeby fakt nie umie spać..choć teraz 2 godzine śpi na brzuszku tu ze mną w pokoju ale męczyła sen godzine..wogóle na brzuszku lepiej mi śpi. Próbowałąs tak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry