reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Kasiu Ty masz doświadczenie... skąd wiesz że Maksio już ząbkuje? Ile ma teraz tygodni?
Jeśli mogę coś wtrącić do tematu ze swoich spostrzeżeń to mam takie refleksje w tym terminie :
Jeśli chodzi o ząbkowanie to Nati już od 3 tygodni się pluje i namiętnie grzebie w buzi ma na dziąsłach białe punkciki co świadczyłoby o ząbkach :-) U dzieci nie ma jakiegoś ściśle określonego przedziału na ząbkowanie - więc wypada to różnie. Ja jestem pewna że mojemu bąblowi wychodzą ząbki i już niebawem będzie miał dwie pierwsze jedyneczki. A dziś dał już na maksa do wiwatu - a to zasługa właśnie tych białych punkcików. Jedyne co mu pomaga w takim ataku złości to żel na dziąsła . Próbowałam dawać mu gryzaki z lodówki ale to go tylko jeszcze bardziej złości - więc nie ma sensu (przy poprzednim dziecku było tak samo )

Dobrej nocki życzę wam dziewczyny

Aga nooooo:-), fajnie mam:-p, tu sie dwie Kobiety o mnie bija, no to ja lece do wanny....a tam...mezczyzna:-D:rofl2::-), czlowiekowi z tego dobrobytu moze sie w glowce poprzestawiac:-D;-)

Moj sie slini, pcha lapki, a zebow ni widu ni slychu:baffled:.....jeszcze ma czas:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry