reklama

Kwietnióweczki 2008

RUDA ja się nie obrażam:laugh2::rofl2: ja przesłałam buźki

no to super Ada :-) ja tak tylko żartowałam:tak::-) i też coś ci przesyłam

012.gif

Zobacz załącznik 91619

reklama
Wiem,że żartowałaś nawet mi inaczej przez myśl nie przeszło...:tak::-):happy:

a mój bąk właśnie śpi tzn zaraz wstanie pobawimy sie potem jak zwykle kąpanie papu spanie i wstawanie co godzinę zaycznam sie przyzwyczajać.... żebyście widzieli jak gryzi gryzak z taką zawziętością :-D

Ada - to tak jak moja, wszystko co dostanie do buzi to stara sie rozszarpać :-D czasem wygląda jak zły buldog ;-):rofl2:
no i u mnie od kilka dni takie dziwne wstawanie zeby smoka dac albo poprosu podejsc do lozeczka i przytulic, o co chodzi?:confused: moze to jakiś okres taki ....

IWONKA u mnie to samo nie muszę brać na ręce ale obok łóżeczka stanąć bądź pogłaskać nie wiem taki okres orzechodzą czy jak ale mój ma to samo lubi być tylko u mamy tzn pójdzie do wszystkich ale jak już mnie widzi koniec

Halou :-)
Moja Ania poszła spać ... jedzac na dobranoc z 5 minutek .... no nic moze sie obudzi wcześniej :-)
Ada nie wstawiałam zdjęć Małej... zatem załaczam .. zdjecie jeszcze z czerwca :-)
A nas ciągle dziąsła swędzą :-( nie ma sobie czym podrapać :-( więc pauszki wciąż w buzi.. gryzaczki się nie mieszczą w usteczkach ;-) może też przez te zęby nie chce jeść za bardzo... no nic.. taki etap :-)
My dziś pojechaliśmy na spacerek do parku, ale zatrzymaliśmy się na zawodach skoków przez przeszkody koników :-) A te przeszkody wysokie.... w tcv wyglądały na niższe zdecydowanie :-)
A dziś dzwoili do nas z basenu - zajęcia zaczynamy za dwa tygodnie :-) cieszę się bardzo :-)
Iwonka, Ada - próbowałyście sinlac?
pozdrowionka i dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Ja JUSTIPA na razie nie podawałam bo mój księciunio źle reagował na podawanie nowych rzeczy więc się wstrzymałam podam gdzieś za 2 tygodnie:-)

Ale śliczna pięknusia jest
buźka dla niej .........mój tez teraz non stop śpi na brzuchu a ja mam schizy że się udusi:baffled:

Moja na brzuchu rzadko sypia...
jak sie tylko zorientuje, ze jest na brzuszku to włacza syrenkę ;-) a poza tym przez miesiac nosiła poduszkę ortopedyczną.. to jej na brzuszku nie kładłam ... no i się chyba odzwycziła...
a nowsze zdjecie wrzucę jak na komputer zgram z aparatu...
a powiem Wam, że Ania to do tego sinlacu to aż się trzęsie ... tak go chce ;-) moze dlatego, ze słodziutki jest... zeby się tak do piersi rwała ;-)
dobra teraz to już zmykam :-)
papa

no właśnie powiem ci JUSTIPA,że mój nie lubił na brzuszku od miesiąca jak bryka se sam na brzuszek to tylko i wyłącznie na brzuszek chce i siedzieć non stop bryka mój śpi na brzuszku ale są momenty że woła żeby go obrócić parę razy mu się zdarzyło samemu ale to chyba przypadek był:-) tak to się nie obkręca z pleców na brzuszek jeszcze...MIŁEJ NOCKI JUSTIPA

Witam się z wieczora,
ale dzień za nami marudny, teraz zmierzyłam temperaturęi nibuy jest ok, ale obawiam się , że hania ma chore gardełko, bop nie mogła przełykać mleczka, godzinę się męczyłysmy, aż w końcu na pół śnięta pojadła troszkęi przed chwilką zasnęla. To kurdęjakiś wirus jest, bop małża też rozłożyło właśnie.Serce się kraja, jak takie aiołki cierpią i nie można im pomóc

justipa, śliczna niunka, całujemy

reklama

LENE mam nadzieję,że Hanulka szybko dojdzie do siebie:tak::-)

u nas nocka super....dawno mały tak nie spał dobrze zrobił mamie święto a my dzis jakiś wypad zaliczamy więc pędzę się zbierać...

buźka
i miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry