reklama

Kwietnióweczki 2008

witam kobitki

Ania wygląda na małego pultaska :-) bardzo fajna niunia jakie ma brązowe oczka :tak:
u nas rozpoczęcie roku szkolnego młody już został odstawiony do szkoły w przeciwieństwie do zerówkowiczy mój młody nie jest podniecony pójściem do szkoły tylko załamany :-p znowu będzie miał depresję przez jakiś czas :-D

napiszcie jak wasze maluszki po pierwszym dniu w szkole - jakie wrażenia , czy macie mundurki u was :confused:

do potem
miłego dzionka

reklama
justipa no nie wyglada na 10 centyli:-) śliczna i ma ładne oczka:-)

RUDA to szykujesz synka do szkoły.....a miałam pisać jaka super dieta 2 kg w noc chyba se machne trójkę jak takie skuteczne:-p:rofl2:

Dzien dobry wszystkim

U nas też noc ok :tak: przed kapielą mała pospała wiec po kapieli i karmieniu zebrało jej sie na gadanie, wiec godzinke nam pomarudzila, ale dzis spała o dziwo do 7.30 :szok: oczywiscie od 6.30 przy cycku po ja rano jak nieprzytomna ;-) zawsze jak chcę sobie pospać to ją biorę do łóżka ze sobą i tak sobie drzemkuje a Natka ssie :rofl2:
w sumie to mam małego doła bo musze do soboty wkuć 6 przedmiotów :baffled: yyyyhhhhhhh a tak mi sie chce :wściekła/y:
Justipa - Natalka też chudzinka ale poliki to ma fajne tak jak Twoja Ania :tak:

Czesc kochane bombonowki i juz po wszystkim......

Po chrzscinach.....po apelu zerowkowiczow... koty za ploty poszly... chrzsciny udane.... zarcia jak na wesele porobilamprzy czym malo jedli wszyscy ze porozdawlaam i pozamrazalam reszte wyrabiac bede tera jakos... Sebcio kochany taki Aniolek byl w kosciolku zasnol po 15 minutach mszy.... jak mial byc chrzczony to mmusialam go obudzic ale bylo spoko nie zaplakal... i dzielny byl usmiechal sie do ksiedza...i jak glowke mu lal to jako tako spokojny ale po mszy.... istny diabel jakbyw niego wstapil ryczal o byle co wiecznie an raczkach nie chcial jesc i jesc nie chce do dzis wiec kaszki je cos po 760 ml i to przez sile od wczoraj mam nadzije ze to jakies wrazenia od wczoraj a nie nowe chorubsko.....a ja szczesliwa i padnieta.....Dominis zas ucieszony ze do budy poszedl ale mi lezki sie ciagle krecily.......dzielny my boy!..... jutro od 7 pobudla przez 10 miechow o zgorozo....................................................... fotoski pokaze wam pozniej bo laduje aparat wlasnie....i tak malo mam zdjec.. bo zle naladowalam akumulatory!!! ale kilka zdjec mam a reszte wieksza czesc maja goscie to musza mi zapiodac...................... zaraz poczytam co tam u was o ikle zdaze!!!!!!

RUDA to szykujesz synka do szkoły.....a miałam pisać jaka super dieta 2 kg w noc chyba se machne trójkę jak takie skuteczne:-p:rofl2:

no już po szkole teraz zaczną się wczesne pobudki na 7.50 do szkółki
ja też już się zastanawiam czy sobie nie machnąć trzeciej księżniczki - bo teraz to już dziołcha ma być :-D

Dzien dobry
ja sie witam tylko i zmykam bo mam dzisiaj 4 dzieci:rofl2::-);-)

bedzie wesolo:-p

Nie no Renatko jak ty dasz radę

u mnie przy 2-ce maluszków strata 2 kg była
to u ciebie proporcjonalnie będzie 4 kg ?

hehe napisz potem jak przetrwałaś ten dzień
hihi czwórka dzieci i dwie ręce - dla mnie to jak jakaś dyscyplina olimpijska

Ala - no widać ze przygotowania pelną para, bo mało cie tu :-(:-p To jak ty
cały czas karmisz Sebcia łyżeczka? Nawet w nocy? Oj bidulki budzic sie 14 razy, cołuski dla was :*:*:*

Iwonko wiesz moj maz mopwi zawsze do mnie ty tak nazekasz ze taka spiaca i taka zmeczona jestes po nocce ale tak to masz sile i mozesz sie skupic na liczeniu ile razy maly wstawal a inne rzeczy nie mozesz zapamietac..... no mowie ci licze sama dla siebie ostatnio no nie ciagle tylko jak jest wyjatkowo niespokojny w nocy to straszne ale tak Iwonka ja wstaje do malego kilkanascie razy w ciagu nocy tylko po to by go pobujac w lozeczku albo an raczkach i dalej spi...i je mi w nocy niesety tez z lyzeczki i z zamknietymi oczkami...... okropne to jest.....

A zapomniałam chciałam was się zapytać czy waszym maluszkom dawałyście pić z niekapka :confused: bo ja Natiemu od 3 dni daje to

Ruda...ja mojemu prpobowalm dac niekapka ale niechce... a probowalam bo ja jestem na takim teraz etapie ze wszystkiego musze probowac zeby moje dziecie cos chaialo jesc i pic .... i nie doczytaklas mocih poprzednich postow....w ktorych mowie ze malego jak skonczyl 4 miesiace czyli juz z dwa tygodnie karmie tylko lyzeczka zadna butelka.... ma 5 karmien na dobe...... i kazde to lyzeczka jest raz zupka a 4 razy mleko z kaszka tez karmione lyzeczka nawet w nocy przez sen moze polsen bo on drze sie ze glodny a jak tylko do buzki zapodam jedzonko sie uspokaja i je z zamknietymi oczkami i tak zawsze jest juz...... teaz od dwuch dni je mi slabiej ale tak niedawno jadl mi 180 ml wody 6 miarek mleka i 6 miarek kaszki......raz dziennie zadziej dwa...a tak srednio je po 150 ml wody plus 5 miarek mleka i 5 miarek kaszki.... i Wszystko Łyzeczką ............................................................ja lubie go karmic bardzo lyzeczka..... ale plakac mi sie chce ze w nocy tez..... i ze tyle jeszcze trzeba wstawac... ale o tyl e mam fajne ze do ostaiego wrzesnia z mezem troszku on mi pomaga w nocy....ale potem nie wiem co to bedzie.....juz sie tym stresuje......

cześć kochane, dzięki za wszystkie rady odnośnie mojej niuni,
Buziaki i miłego dzionka

LENE BIDULKA TA tWOJA..... CALUSKI DLA NIEJ....... JAK SIE JUZ MA LEPEIJ?????AZ MI JEJ SZKODA JEJU....A ZULI NIC NIE TRAFIA A TAKIE KRUSZYNKI NAPRAWDE SERCE SIE KROI.....

faktycznie jakaś epidemia z tym wsatwaniem zaraziła nas ALA:crazy::laugh2::-D:rofl2:

quote]

Adus juz mówilam ze ktos rzucil klatwe na nasze dzieciaczki........!!!!!!!!!!!!:crazy:

Ada - to tak jak moja, wszystko co dostanie do buzi to stara sie rozszarpać :-D czasem wygląda jak zły buldog ;-):rofl2:
no i u mnie od kilka dni takie dziwne wstawanie zeby smoka dac albo poprosu podejsc do lozeczka i przytulic, o co chodzi?:confused: moze to jakiś okres taki ....

witam kobitki

napiszcie jak wasze maluszki po pierwszym dniu w szkole - jakie wrażenia , czy macie mundurki u was :confused:

do potem
miłego dzionka

U nas mundurkow na szczescie pani dyrektor moiwla ze nie bedzie... i dzieki bogu ale musze dzis latac za obowiem obowiazkowym halowki z zolta podeszwa badz biala gdzie ja to znajde to nie wiem..... nie wiem nawet gdzie szukac... :crazy:

To sie rozpisalam...... kuzwa snuuuuu mi trzeba......teraz bym mogla jak mi maly zasnol ale ja bardziej jestem zmeczona jak wstane za 10 czy 20 minut niz nie spie....

no to my juzpo rozpocząciu roku..hehe mały już chciał zostać dziś tam:-D
potem poszłam do lekarki po receptę na Humanę,na jutro będzie -zamówiłąm w aptece...
boziu jeszcze jakąś dziewczynke małą zabrała karetka bo miaął drgawki i jej lekarka usta usta juz robiła...matulu aż się popłakałam...nie wiem co jej było ale mi to serce aż przeszyło....

a tak z innej beczki tu w galerii 4 m-ca zdjecie córci w kiteczkach :-Djuż daję radę jej coś zaplątać na główce :rofl2: Picasa Web Albums - Szklista

Zmykam bo się wyspała.....

Czesc kochane bombonowki i juz po wszystkim......

Po chrzscinach.....po apelu zerowkowiczow... koty za ploty poszly... chrzsciny udane.... zarcia jak na wesele porobilamprzy czym malo jedli wszyscy ze porozdawlaam i pozamrazalam reszte wyrabiac bede tera jakos... Sebcio kochany taki Aniolek byl w kosciolku zasnol po 15 minutach mszy.... jak mial byc chrzczony to mmusialam go obudzic ale bylo spoko nie zaplakal... i dzielny byl usmiechal sie do ksiedza...i jak glowke mu lal to jako tako spokojny ale po mszy.... istny diabel jakbyw niego wstapil ryczal o byle co wiecznie an raczkach nie chcial jesc i jesc nie chce do dzis wiec kaszki je cos po 760 ml i to przez sile od wczoraj mam nadzije ze to jakies wrazenia od wczoraj a nie nowe chorubsko.....a ja szczesliwa i padnieta.....Dominis zas ucieszony ze do budy poszedl ale mi lezki sie ciagle krecily.......dzielny my boy!..... jutro od 7 pobudla przez 10 miechow o zgorozo....................................................... fotoski pokaze wam pozniej bo laduje aparat wlasnie....i tak malo mam zdjec.. bo zle naladowalam akumulatory!!! ale kilka zdjec mam a reszte wieksza czesc maja goscie to musza mi zapiodac...................... zaraz poczytam co tam u was o ikle zdaze!!!!!!
to masz zgłowy fajnie my już też od 13.07 po bólu chrzcinowy było nieżle mała niby nie spała przez całą mszę ale mi rece już odpadały zasnęła na początku zanim weszliśmy do kościoła a potem jak rganista zaczął grać to już się obudziła i do końca nie spała dobrze zę mi nie płakała bo tego się najbardziej bałam teraz idziemy do męża siostry na chrzciny w niedzielę zobaczymy jak Karol się spisze jest o dwa miesiące młodszy a waży już tyle co Milenka zaraz wam pokażę jaki fajny

A co do choroby to wezwałam dzisaij dr bo mała tak była rano zsypana tą wysypką zę wolałam zeby ją zobaczyła i tak to sę przedstawia jak bliśmy na szczepieniu 20sierpnia to gdzieś załapała pewnie w poczekalni tego cholernego wirusa i po tygodniu dostała gorączki bo sie już wykluł ale już teraz przecodzi podobno bedzie uż z niana dzień coraz mniej tej wysyki dzisaij jest najwięcej a antybiotyk mam ostawić dac jeszcze dzisaij na wieczór i kniec chociarz tyle a Milenka już wróciła do swoich przyzwyczjeń jest tylko osąłbiona gorącka35,8 st trochę marudzi przy asypianiu ale ogólnie jest ok w nocy tylko miałam rozrywkę bo od 2.30 do 5.15 nie było mowy o rzadnym spaniu arudziła musiałam nosć i lulać trochę pakała ae jak już usnęła o 5.15 to przespała do 7.30
pozdrawiam resztę
ktoś tu pytał o kubek niekapek ja jeszcze nie dawaam ztego pić uszę się wtakie urządzenie zaopatrzyć

reklama
no to my juzpo rozpocząciu roku..hehe mały już chciał zostać dziś tam:-D
potem poszłam do lekarki po receptę na Humanę,na jutro będzie -zamówiłąm w aptece...
boziu jeszcze jakąś dziewczynke małą zabrała karetka bo miaął drgawki i jej lekarka usta usta juz robiła...matulu aż się popłakałam...nie wiem co jej było ale mi to serce aż przeszyło....

a tak z innej beczki tu w galerii 4 m-ca zdjecie córci w kiteczkach :-Djuż daję radę jej coś zaplątać na główce :rofl2: Picasa Web Albums - Szklista

Zmykam bo się wyspała.....

Zadziwiasz mnie z dnia na dzienm ;) mała zajebioza kuzyki az mi sie chce strasznie znowuuuuu dziewczynki a znowuuuu bo przez 8 miesiecyy pod sercem nosilam Sandre...... i stety czy niesety Sebcio jest ;))))) uszatek moj maly... hahahahah ale kitulki warkocyki tez bym poplotla Boska jest !!!!! i masz taki wozek jak ja hahahahahahahah identiko tylko ze ja blekitny hahahahahah troszke bubel nie? z tym zsuwaniem w tyle no nie?? i z tym oparcvierm pod plecami ze trzeba zas cos wyscielac by maluchy pregow nie mialy hahahahahahaha ;)

Anrusku... ucaluj malutka......!!!!!!!!niech juz zdrowa rosnie nam noooo jak reszta dzieciaczkow naszych!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry