anrus79
Mamy kwietniowe'08
no to my juzpo rozpocząciu roku..hehe mały już chciał zostać dziś tam
potem poszłam do lekarki po receptę na Humanę,na jutro będzie -zamówiłąm w aptece...
boziu jeszcze jakąś dziewczynke małą zabrała karetka bo miaął drgawki i jej lekarka usta usta juz robiła...matulu aż się popłakałam...nie wiem co jej było ale mi to serce aż przeszyło....
a tak z innej beczki tu w galerii 4 m-ca zdjecie córci w kiteczkachjuż daję radę jej coś zaplątać na główce
Picasa Web Albums - Szklista
Zmykam bo się wyspała.....
Zazdroszczę poprostu tych kitek i tych loków poprostu zazdroszczę , a pokim mała odiedziczyła taką fryzurkę zlokami bo nie po ammie
, a ja mam kręcone włosy od zawsze i moja córcia na pczątku miała długie gęste włoski ale proste a teraz jest łysa hhi i o kitkach mogę zapomnieć na najbliższy czasZadziwiasz mnie z dnia na dzienmmała zajebioza kuzyki az mi sie chce strasznie znowuuuuu dziewczynki a znowuuuu bo przez 8 miesiecyy pod sercem nosilam Sandre...... i stety czy niesety Sebcio jest
)))) uszatek moj maly... hahahahah ale kitulki warkocyki tez bym poplotla Boska jest !!!!! i masz taki wozek jak ja hahahahahahahah identiko tylko ze ja blekitny hahahahahah troszke bubel nie? z tym zsuwaniem w tyle no nie?? i z tym oparcvierm pod plecami ze trzeba zas cos wyscielac by maluchy pregow nie mialy hahahahahahaha
Anrusku... ucaluj malutka......!!!!!!!!niech juz zdrowa rosnie nam noooo jak reszta dzieciaczkow naszych!!!!
dzięki Aluniua Sandra widocznie miała być Sebciem i koniec ale zobaczysz sze sebcio to bedzie synek mamusi i wszystko bedzie ci pomagał jak dziewczynka hihi
o i to zdjęcie z Karolkiem robione 15 sierpnia

jednak wpadłam dzisiaj na pomysł ze mam Viburcol i jej dałam zobaczę może to coś podziała bo chyba ją swędzi ta wysypka
to do jutra dorej nocki
:-)
więc też się już przestawił
kurcze,kto mi tu taki bałagan wprowadza