reklama

Kwietnióweczki 2008

u nas nocka 10 razy malego bujac trzeba bylo rano jak zwykle jak cma lazilam malo tego mam katar i maly chyba juz tez o ludzi bo tak siorbie tym nosem ale frida probuje i nic nie idzie....chyba sie zaczyna no nic...domino kicha na praw i lewol ja to samo z zgrozoo.... dzisiaj mam grila siora przyjezdza to moze troszke malego mi ponosi hahahahahah

reklama
dzień dobry w sobetni ranek!!!
Anrus- ja mam dokładnie to samo tak właśnie od 18 do 20 czyli do kapieli. i tak jak Ty przewaznie tez jestem sama w tym czasie. Dziecko wiecznie na rączkach i z utęsknieniem czekam kapieli i spania abym i ja mogła dopocząć. Myślę, że nasze skarby tak się zachowują , ponieważ są już bardzio zmęczone , my nie dajemy im spac, bo wiadomo - kąpiel i boimy się, że póxniej będą źle zasypiały na noc i w ten sposób odreagowują dzień pełen wrażeń- to taka moja teoria na ten temat

dzień dobry w sobetni ranek!!!
Anrus- ja mam dokładnie to samo tak właśnie od 18 do 20 czyli do kapieli. i tak jak Ty przewaznie tez jestem sama w tym czasie. Dziecko wiecznie na rączkach i z utęsknieniem czekam kapieli i spania abym i ja mogła dopocząć. Myślę, że nasze skarby tak się zachowują , ponieważ są już bardzio zmęczone , my nie dajemy im spac, bo wiadomo - kąpiel i boimy się, że póxniej będą źle zasypiały na noc i w ten sposób odreagowują dzień pełen wrażeń- to taka moja teoria na ten temat

Lene i ja sie jaby zgadzam z Twoja teoria;-):-D.....u mnie jest tak samo:-p
A co do Pudziana:-).......po co Ty chcesz sciagac:baffled:, jak sie dowiedza to sami beda ciagnac:rofl2::-D;-)

Dzien dobry:-)

U nas nocka w miare:-), tylko nad ranem marudzil....usnal i juz steka:szok:......bedzie ok:rofl2:

Guglag Filipek nie musial byc glodny, kaszka jest poprostu sytsza od Twojego mleka i na dluzej mu starcza, ale to nie swiadczy o tym ze po Twoim byl glodny.....a ze je - wez po uwage ze to ma inny smak.....lepsiejszy:-D;-)

Madzia:sorry2:

Lady:-D:tak:;-), no ale juz ich nisic nie trzeba bedzie:laugh2::-p

Lece szykowac Malego i jedziemy na miasto:-), choc pogoda pod psem ale......:-p
do potem laseczki:-)

Dzień dobr!!!

U nas supeeeeeer ciepło..masakra...byliśmy na długim spacerku dopeirom wróciliśmy i obydwoje padnięci tzn mama bo Amirek rozrabia w łóżeczki znęca się nad woreczkiem:rofl2:

ALUNIA jak zwykle imprezka i grilek super :-) no i siostra ponosi to ty odpoczniesz:rofl2:

RENIU miłego wypadu na miasto:-)

LENE dzień dobry!!no i masz rację możesz robić z mleka odżywki dla strongmenów:rofl2::-D:laugh2:

GULGAG gęstszego dzieci więcej jedzą jak ja dawałam kleik zawsze zjadał więcej a kaszka smakowa mniamuśna jest więc zje ci więcej:-)

a gdzie reszta....

witam się dziewczyny

u nas 2 ostatnie dni to masakra dlatego nie bardzo miałam czas na zaglądanie do was:-( ale doczytałam co nieco
Natana tak wzięło na zęby że szok:szok: - targa się za uszy aż ma całe czerwone:no: a do tego dziąsła takie spuchnięte - jakby ktoś mu tam powietrza nawciskał :-(
totalny brak apetytu - co u niego jest objawem zupełnie nie nienaturalnym :-(
ręce mi już odpadają od noszenia:-( i gardło spuchnięte od rozbawiania i śpiewania piosenek - to tylko zdaje rezultat :tak:
mam nadzieję że na czasie mu te wstrętne zuby wyjdą bo zwariuje:wściekła/y:

a teraz pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki i idę troszkę odpocząć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry