reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień dobry!!

U nas kolejna nocka ok ale gorąco mały aż spocony non stop się klei bleee za gorąco mogło by byc trochę mniej...

RUDA buźka dla Natiego..oby ząbki wyszły szybko i długo nie cierpiał...:-)

OLA dużo zdrówka dla Dominika...

RENIU Ciebie też kissam:-)

reklama
dzieńdoberek
dzięki laski za wsparcie

nocka ok .:-) całe szczęście bo jeśli by w nocy takie cyrki urządzał jak za dnia to nie wiem czy bym podołała :szok:
z jedzeniem nadal kłopot nie chce - wszystko spróbuje troszkę podziumdzia i tyle :-(
może mi troszkę schudnie pulpecik :-D

do potem dziewczyny - bo z małym na łapkach to nie jest pisanie :-D- cały czas mi tu pomaga hehe

Czesc laski u nas nocka jka zawsze do dupy!!! Sebcio ma okropny dzis katar sciagam mu frida i nosek zakrapiam...dodatkowo cebion podaje i zaczyna mi podkaszliwac chyba katar pdraznia mu tam cos i mu tam splywa zaciaga sie i sie dlawic zaczyna tazke Ola wspolczuje Tobie i sobie i dzieciom.......buzka!!!

Czesc dziewczynki:-)

u nas dobrze:rofl2:, tylko pogoda do d....i nic sie nie chce:baffled:

Ruda ty mi dziecka nie odchudzaj:-p:laugh2:;-)........no ale to fakt Bart tez mniej cyca;-)

Alus Ty to masz 3 swiaty:no:, wycaluj Sebcia, niech szybko wraca do zdrowia

Ada, a ty pewnie dzisiaj sklepy atakujesz:rofl2:?

ide obiado nakladac bo mi rodzina padnie:laugh2:;-)
milego dzionka babeczki
do zas

Renia no mowie Ci 3 swiaty to malo powiedziane dobrze ze mi je normalnie a i dzisiaj pierwszy raz z butli pociagnol boze moze zaskoczy to w nocy podam..... i bedzie nam lzej.... a calkiem przypadkiem podalam mu te butle bo w niej tylko mleko dobrze i kaszke rozbijam a tak przelewam do talerzyka a tu dla zabawy przystawilam do dziubka i ninia moja kochana zassala....... no ale biedny katarek ma straszny i podkaszluje od niego...oczka zalzawione.... czerwone . bidulek moj kochany...... za co tio to nie wiem naprawde......i probiotyki non stop podaje jeju... i dbam.... az sie plakac chce taki marudny..... aj mowie Wam.........:-(

czemu nie widac Iwonki az tak gdzxies byla ae tak jej malo co sie dzieje????????????????????????????????????????????? an jak sie przeprowadzila tez sluch zanikl....a o asiakow to juz wogole?znudzone nami czy jak????????a nie wspomne o naszej nauczycielce katji!Dobrze ze nasza dentystka aie pojawila pozdrawiam i Iwusia tez rosnie ma super/////.......ja tylko na chwile maly wlasnie zasnol.....Edit. maly juz wstal buzka hahhaahhaah

hej hej
ja tylko na chwilę...
boziu...same chore dzieciaczxki tu czytam...
mój synek pierwszy tydzień zerówkowania ma za sobą i lecą mu gile do pasa z nosao kaszlu typu"gruźlica"nie wspomnę...wygląda i czuje się okropnie...eh...:-(aż się boję co będzie dlaej...
oby malutka nie podłapała tylko:-(
jutro mamy szczepienie..znaczy na pewno córcia ma bo zdrowa a czy syn,to sie okaże bo nie wiadomo czy się nadaje z tym choróbskiem...osądzie to dr...
eh...idę odpocząć bo coś nocka ostatnia znowu niespokojna i ta pewnie też taka będzie....

Miłego wieczlorku...pozdrawiam wszystkie bez wyjątku...postaram się poczytać Was dokłądniej poźniej...
jak się da po szczepieniu..bo znając życie to będą 2 doby wyjęte z życiorysu...

U nas dzień minął rodzinnie miło było;-):-) zaraz kąpiel...mam nadzieję,że uśnie mały bąk to mama z tatusiem zajmą się sobą;-)

ALUNIA nie ma Iwonki An Asia to już w ogóle forget o nas:dry: jak można:dry:

idę kąpusiać me jajeczka

reklama
i ja mowie dobranoc to byl ciezki dzien sebcio marudny placzliwy caly czas na raczkach leje sie mu woda z nosa i podkaszluje lekko od tego katrku....ajjjjjjjjjjj i noc jeszcze przed nami ledwo co go uspilam inhalacje zrobilam i z nosa cieknie......oby pomoglo cos.......... bidulek moj....Anetha nie moge z Ciewbie naprawde u Ciebie nimal to co u mnie sto razy podkreslam wiem.....ale same zbierznosci moj tesz poszedl do zerowy i katar dostal tez z tym walczymy i tez zaczol teraz pod wieczor cos elikatnie podkaszliwac az sie boje co to bedzie by sie nie rozlozyly dzieciaczki ale dominik o tyle ma latwiej ze sam wysmarka nohal i inhalacje robie i faszeruje witaminka c i rutinoskorbinem zalozylam mu na noc gru be skarpety i ma sie wygrzewac pod koldra .....o ludzie......maz juz zaczyna tez mocno kichac...... mi katar nie dokucza juz moj ale biedne te dzieci.......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry