Hej....jestem zjebana..... maly chory domino tez dzis kaszlal strasznie w nocy wiec poszlam do lekarza z nim nic mu nie jkest narazie....ale mocno przaeziebiony w domu go zostawilam...poki co czekamy aa przejdzie albo co sie wykluje........ dobrej nocki Ada fajnie ze juz wsio masz ja niby tez co nie co mam ale...jednak nie zadowolona jestem bo kupilam kurtke na zime ekstra i co mi po niej niby na 80 ale ciasna rekawy dlugie i za dupe ale ja sie w nia wlazi to dla szczypiorka :/ Anhetha a jak cie podczytuje to se mysle ze to jakies czary mary;/ Lene cudenko ta hania
sliznie ubrana byla na chrzescie
a grzeczna byla????Iwonka no to fajnie.... a ja bym herbata ja nie poila tylko butle sprobowala zapodac i zobaczylabys ile je jesli malo tzn ze sie chce jej tylko pic wtedy jakas herbatke....a jeswli odpowiada jej smok od butelki i chce pociumkc to daj jej go ale samego a do niego wepchaj peiluszke z drugiej strony jasne hahha i se powiwetrza nie nawciaga....:/tak w szpitalach robia i bebikom pasi....
wszystkiego trza probowac ....dobranoc./...

wogóle to fajne z nich chłopaki :-)
a to Dominio tak przez pogode złapał czy u ciebie jakis wirusik w domu?
zgłupiałam
a moze jej zimno bylo? ni wim
dzis spala w takim fajnym puchowym kocyku, co z niego spiworek sie robi wiec sie ani nie rozkopała, rączki w nim prawie całą noc miała, no i przy główce mięciutko, a no i zaczęli grzać :-)
musze zakupic jakis smok-gryzak wiem że są takie dla ząbkujących no i przydałoby sie tez pudło na zabawki bo już sie ich dużo zrobilo i walają sie wszędzie 

)