Ruda_
Mama Natanka i Kacperka
witam panie z wieczorka :-)
Lena ty robiłaś dynię z jabłuszkiem to dlatego pewnie smakuje :-)
a ja z ziemniakiem i to jest takie mdłe:-(
Bubu.B witamy na forum :-)
jeśli chodzi o kaszkę to pisze że możesz zrobić ja z mlekiem lub wodą ale nie każda bo są też takie które robi się tylko z mleczkiem
ja każdą robię z mlekiem bo ma lepszy smak :-)
i jest bardziej sycąca
a na wodzie to młody po 2 godzinach by był głodny :-)
Aga to fajnie że maleńka już nie kaszle i wraca do formy :-)
Alicja przestań się tak nad młodym trząść bo ja też taka byłam i mi wtedy mały chorował od czasu jak przestałam tak poważnie na to zwracać uwagę to jest ok
młody często zimą wraca jeszcze z mokrą głową z basenu i nie choruje
tak samo z juda wraca do szkoły spocony często nie ubrany tak jak bym chciała i jak na razie nie narzekam jest ok :-)
pamiętam w pierwszej klasie jak się dowiedziałam że mają basen i judo poza szkołą to się przeraziłam
już maiłam ułożony scenariusz że będzie wracał mokry spocony nie dokładnie ubrany i że będzie wiecznie chory ale na szczęście się chyba zahartował właśnie przez to:-)
Aga no to też maiłaś fajnie jak malutka zaczynała śpiewać o godzinie 3 hehehe:-)
i ty dziewczyno weź się w garść i tu nam nie choruj - a tak poważnie to zdrówka dla ciebie i rodzinki
żeczywiście masz łańcusdzek z tymi chorobami :-(
spadam coś pooglądać w tv
do juterka laseczi papa :-)
Lena ty robiłaś dynię z jabłuszkiem to dlatego pewnie smakuje :-)
a ja z ziemniakiem i to jest takie mdłe:-(
Bubu.B witamy na forum :-)
jeśli chodzi o kaszkę to pisze że możesz zrobić ja z mlekiem lub wodą ale nie każda bo są też takie które robi się tylko z mleczkiem
ja każdą robię z mlekiem bo ma lepszy smak :-)
i jest bardziej sycąca a na wodzie to młody po 2 godzinach by był głodny :-)
Aga to fajnie że maleńka już nie kaszle i wraca do formy :-)
Alicja przestań się tak nad młodym trząść bo ja też taka byłam i mi wtedy mały chorował od czasu jak przestałam tak poważnie na to zwracać uwagę to jest ok
młody często zimą wraca jeszcze z mokrą głową z basenu i nie choruje

tak samo z juda wraca do szkoły spocony często nie ubrany tak jak bym chciała i jak na razie nie narzekam jest ok :-)
pamiętam w pierwszej klasie jak się dowiedziałam że mają basen i judo poza szkołą to się przeraziłam
już maiłam ułożony scenariusz że będzie wracał mokry spocony nie dokładnie ubrany i że będzie wiecznie chory ale na szczęście się chyba zahartował właśnie przez to:-)
Aga no to też maiłaś fajnie jak malutka zaczynała śpiewać o godzinie 3 hehehe:-)
i ty dziewczyno weź się w garść i tu nam nie choruj - a tak poważnie to zdrówka dla ciebie i rodzinki
żeczywiście masz łańcusdzek z tymi chorobami :-(
spadam coś pooglądać w tv
do juterka laseczi papa :-)