reklama

Kwietnióweczki 2008

hej hej
ja tylko wpadam się dziś przywitać....
a taki kupiłam małej kombinezon tylko ciemno różowy...
Kombinezon WÓJCIK-SŁODKI MIÓD - Piękny!!! 68 (440988316) - Aukcje internetowe Allegro
teraz mała śpi po spacerku( w nosidle oczywiście)hehe jeszcze póki nie zima to się w nie mieści ale jak założę jej grube ubranko to nie wiem jak to będzie ze spacerami....nadal porażka z wózkiem.
zjadłaa wczoraj sinlac ładnie 150ml mleczka /9łyżek proszku wypiła ładnie z butli....
z zupkami i deserkami robię przerwę cąłkowicie na weekend zaczniemy próby w poniedziałek znowu..

Pozdrawiam wszystkie kwietnóweczki!!!!!:happy2::happy2::happy2:

reklama
aaa hehe kombinezon odkupiłam używany nie za tyle co jest na allegro bo mi szkoda kasiorki troszkę na seozn...
dałam 60zł(myślę że tak w granicach rozsądku :-p )

papapap

I ja się witam weekendowo:-);-)

u nas ok mały ma miejszy katar więc luzik powoli mu przejdzie:wink:

RUDA to udanej imprezki:happy2::yes::-)

ANEKHA mi wczoraj przyszła paczka z allegro z kombinezonem i wsio by ok tylko dostałm przez pomyłke różowy:dry::oo::frown::huh: ale wymienimy se na właściwy kolor bo synek nie wybaczłbym mi gdybym go ubierała w różowy:no::-D:rolleyes2::rofl::laugh2:

ja zaraz spadam na małe zakupy i spacerek z małym bo lekarz kazał nam spacerować bo nie ma gorączki ni nic więc kazała ruszyć dupę:blink::-):happy2:

hej hej
ja tylko wpadam się dziś przywitać....
a taki kupiłam małej kombinezon tylko ciemno różowy...
Kombinezon WÓJCIK-SŁODKI MIÓD - Piękny!!! 68 (440988316) - Aukcje internetowe Allegro
teraz mała śpi po spacerku( w nosidle oczywiście)hehe jeszcze póki nie zima to się w nie mieści ale jak założę jej grube ubranko to nie wiem jak to będzie ze spacerami....nadal porażka z wózkiem.
zjadłaa wczoraj sinlac ładnie 150ml mleczka /9łyżek proszku wypiła ładnie z butli....
z zupkami i deserkami robię przerwę cąłkowicie na weekend zaczniemy próby w poniedziałek znowu..

Pozdrawiam wszystkie kwietnóweczki!!!!!:happy2::happy2::happy2:
a

super kombinezonik....a jaki rozmiar wzielas???? wocika sa super rzeczy :) jeju jajk ja kocham rozowyyyyyyy :D jakbym miala coreczke to w jej szafie tylklo bylyby rozowe ciuszki i zadne inne hihihi :Pi bym ja tak samo ubierala jak siebie hihihi :P

I ja się witam weekendowo:-);-)

ANEKHA mi wczoraj przyszła paczka z allegro z kombinezonem i wsio by ok tylko dostałm przez pomyłke różowy:dry::oo::frown::huh: ale wymienimy se na właściwy kolor bo synek nie wybaczłbym mi gdybym go ubierała w różowy:no::-D:rolleyes2::rofl::laugh2:

ja zaraz spadam na małe zakupy i spacerek z małym bo lekarz kazał nam spacerować bo nie ma gorączki ni nic więc kazała ruszyć dupę:blink::-):happy2:

Ada dobre nowinki:) ja tez chcialbym na spacer ale niesety na rekachprzez osiedle z nim szla nie bede wiec tyle co na ogrod ;p)

Karola i jak sie impreza udala masa garow do mycia? hihi

U nas nocka lepsza :) wstal dopiero kolo 4 pierwszy raz a potem kolo 5 do karmienia ale nie chial jesc i o 6 pobodka no ale poszedl spac jak nigdy o 23'30

HELOŁ!!

RUDA odsypia imprezkę zaszaleli :-);-):-D:happy2:

ALUNIA mój dzięki bogu jeździ w wózku ok nie nauczony na rączki wiec ok ale co będzie potem kto wie:-D:cool2: oj dobrze,że ja nie mam ogrodu bo bym się rozleniwiła i wyciągała wózek na ogród haha

u nas nocka też ok mały ładnie śpi mimo,że ma jeszcze katar więc narzekać nie mogę

MIŁEJ niedzieli:happy2:

witam wszystkie panie:-)
a

Karola i jak sie impreza udala masa garow do mycia? hihi

całe szczęście że jest coś takiego jak zmywarka :tak: bo nie wiem czy bym dała radę wczoraj z tymi garami :-D

aaa hehe kombinezon odkupiłam używany nie za tyle co jest na allegro bo mi szkoda kasiorki troszkę na seozn...
dałam 60zł(myślę że tak w granicach rozsądku :-p )

papapap
Aga myślę że cena rozsądna bo ja też oglądam na allegro i ceny nie którzy mają kosmos - a Wócjcika ciuszki są z reguły drogie :tak:
bardzo ładny kombinezon :-D
ja szukałam dla Natego ale nic mi się nie podobało a jak jakiś mi się podobał to nie było rozmiaru :-(
jak na razie to kupiłam kurtkę na misiu i spodnie na grubym polarze :-)
ale nie wiem czy to mu wystarczy na zimę :tak: ale z drugiej strony przecież będzie w wózku przykryty kocem i opatulony w kokon od wózka :-D
w razie super zimy to mam w domu dwa kombinezony ale mi się nie podobają :-(

Ada dziękuje imprezka się udała :-)
dobrze że choróbsko odchodzi :tak:
jak lekarz kazał to musisz się stosować do zaleceń i ruszyć DUPSKO hahah:-D

HELOŁ!!

RUDA odsypia imprezkę zaszaleli :-);-):-D:happy2:

MIŁEJ niedzieli:happy2:

Ada zgadłaś wstałam godzinkę temu - ODSYPIAM :-D
Mały słabo spał chyba był na mnie zły że tak krótko był na imprezie :-D
bo się obudził o 2,30 i zaczął sobie gadać i się śmiać :-D no i tak mnie rozbawił że musiał z nim poł godzinki się pobawić :tak:

Alicja pisałaś że jakbyś miała dziewczynkę to w szafie by były same różowe ciuszki - U MNIE TEZ
jak ja lubię ten kolorek u małej księżniczki :-)
chociaż sama też mam do niego sentyment
mimo że mi nie pasuję to mam kilka ciuszków w tym kolorku :-D
a chłopca zawsze na bluu ubieram :-D

no imprezka się udała wyśmienicie ale dziś jestem padnięta po tym wszystkim a mam tyle roboty że szok
muszę zaraz się z Kapim barć za angielski bo ma jutro sprawdzian a sam się nie umie nauczyć - jakoś nie ma polotu moje dziecko do angola :-(

muszę chatę ogarnąć po wczorajszym :tak:
na szczęście nie muszę robić dziś obiadu bo zostało mi tyle jedzenia że przez najbliższe 3 dni tylko będziemy wsuwać to :-D

Miłej niedzieli laseczki
i luknę do was może potem :-)

Karola moje ciuszki w szafie to wiekszosc rozowych kolczyki branzoletki gumki do wlosow spinki opaski butyyyyyyyy marynarki spodnie i wiele innych dupereli to roz :)obsesja :)do niedawna mialm pokoj na rozowowo u Dominika hahah ale dorosl zmeznial i nie pasuje mu ten kolor wiec trzeba bylo zmienic hahahahah bojciu papucki rozowe bielizna przewagfa rozu hihiihi reczniki plazpwe tez roz :)berety roz kurtka zimowa sportowa roz plaszczyk <juz mi sie zniszczyl prz psa bop plamam blota nie chce zejsc przez co ubolewam > tez roz :)adidaski i kilka szpilek tez roz :) nawet dlugopis rozowy zawsze w torebce rozowej hahahahahaha no za nim idzie jeszcze biel i blekit i morski :)

No to nieźle Alicja - pełna obsesja hahah :-)
tak myślałam że lubisz róż bo piszesz zawsze w tym kolorze :-D
ale ty jesteś blondynką i tobie pasuje a do rudego nie za specjalnie heheh

Zawsze jak ide na zakupy i chwyce w reke cos rozowegfo to moj maz mowi..."O nie?! znowu?!!!"" hahahahahaha

widze ze strasznie malo tu nas jakas nagonka by sie przydala ) czy ja mam znowu zaczac sprawdzac liste obecnoisci ;)))))))

U mnie nudy film obejrzlam mama mija i fajny tylko muzykalny ;]ale nie ma to jak lejdis moj klimat ;) jeju jak se ogladalm ten film to az mi sie lezka w oczku zakrecila.... i nie tylko zakrecila rowniez splynela...... ten film jest takim odbiciem mojego panienskiego zycia...oczywiscie pozytywy tej strony ahahahah filmu ;) kolezanki, szalone wypady na miasto ciagle cos sie dzialo....spontan wiecznie i wszystko kolo dupy latalo... bez kolezanek zyc nie moglam... zawsze nasteopnego dnia nie moglam juz sie doczekac..... to byly czasy milo sie wposmina i teskni czasem za takim beztroskim zyciem...teraz wszystkie kolezanki za granice powyjezdzaly ze mam tylko swiat wirtualny poza moja rodzinka ;)

reklama
Dzień dobry:happy2:
Jak tam się czują panie po weekendzie?
oj u nas to dziwnie...wczoraj mała mi na rękach zasypiała w dzień nawet na siedząco:-D a w nocy pobudka co 20-30min...no szok...ale mam wory pod oczami:-p

Layla
hehe to Pink jesteś jak nic;-) Ja już miałam etap różowego, zielonego i czerni....wszystko miałam w tych kolorach w swoim czasie...teraz jakoś mi minęło i mam mix w szafie

Mózwisz że maży Ci się córeczka?hehe to do roboty:-p moze się uda:-D
A jak tam jazda w wózku u Ciebie?u mnei porażka....i obiadkowanie zobaczymy jak dizś bęszie ale rewelacji się nie spodziewam....
A pytalaś o rozmiar kombinezonu..hehe to zanim go kupiłam poszłam do skelpu i pomierzyłam...bo chciałam kupić na 74 cm..i dobrze że nie kupiłam bo Wójcik ma jakąś dużą rozmiarówkę...założyłam jej na 74 i szok..utopiła się w nim...po 6 cm zawijania:baffled: na 68 cm był taki ok że do konca zimy powinien jej służyc...taki kupiłam i jest dobrze...ma jakieś 2-2,5 cm zapasu w nóżkach i rączkach...z mniejszym już nie ryzykowalam :-p

Jejuniu co mi się dziś śniło...że byłam w zaawansowanej ciąży,szłam przez miasto z takim wielkim brzuchem już, Nitka w wózku...i spotkałam połozną która mnie spytała czy już jestem przygotowana na narodziny syna...hahahah:rofl2::rofl2::rofl2:
jak sięobudzilam to aż się za brzuch złapałam ...takie to było realne:szok:

No dobrze,zmykam,zakukam troszkę później do Was

Miłego dnia wszystkim:happy2::happy2::happy2:!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry