Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
hej hej
ja tylko wpadam się dziś przywitać....
a taki kupiłam małej kombinezon tylko ciemno różowy...
Kombinezon WÓJCIK-SŁODKI MIÓD - Piękny!!! 68 (440988316) - Aukcje internetowe Allegro
teraz mała śpi po spacerku( w nosidle oczywiście)hehe jeszcze póki nie zima to się w nie mieści ale jak założę jej grube ubranko to nie wiem jak to będzie ze spacerami....nadal porażka z wózkiem.
zjadłaa wczoraj sinlac ładnie 150ml mleczka /9łyżek proszku wypiła ładnie z butli....
z zupkami i deserkami robię przerwę cąłkowicie na weekend zaczniemy próby w poniedziałek znowu..
Pozdrawiam wszystkie kwietnóweczki!!!!!

ja tylko wpadam się dziś przywitać....
a taki kupiłam małej kombinezon tylko ciemno różowy...
Kombinezon WÓJCIK-SŁODKI MIÓD - Piękny!!! 68 (440988316) - Aukcje internetowe Allegro
teraz mała śpi po spacerku( w nosidle oczywiście)hehe jeszcze póki nie zima to się w nie mieści ale jak założę jej grube ubranko to nie wiem jak to będzie ze spacerami....nadal porażka z wózkiem.
zjadłaa wczoraj sinlac ładnie 150ml mleczka /9łyżek proszku wypiła ładnie z butli....
z zupkami i deserkami robię przerwę cąłkowicie na weekend zaczniemy próby w poniedziałek znowu..
Pozdrawiam wszystkie kwietnóweczki!!!!!

)
:-)

ale wymienimy se na właściwy kolor bo synek nie wybaczłbym mi gdybym go ubierała w różowy

:-)
oj dobrze,że ja nie mam ogrodu bo bym się rozleniwiła i wyciągała wózek na ogród haha
bo nie wiem czy bym dała radę wczoraj z tymi garami
na 68 cm był taki ok że do konca zimy powinien jej służyc...taki kupiłam i jest dobrze...ma jakieś 2-2,5 cm zapasu w nóżkach i rączkach...z mniejszym już nie ryzykowalam