• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

HELOŁ

AGA Amirek nie ma gorączki nie ma kaszeku choc czasem coś tam zakaszle ale nie ma ogólnie...mimo,iz ma zaczerwienione gardełko Ja mam Otrivin krople i są ok pomgaja małemu oddychać na 8 godzin wiec luzik...on ogólnie pogodny troche marudzi w nocy ale jak ma nie marudzić to małe dziecko musi a nie powie,że go cos boli....ale mam mu dawać rano i wieczorem paracetamol więc to u nas był początek więc ok mam nadzieję,że sie nie rozwinie na dwór na godzine możemy wyjść bo nie ma gorączki a jak jest tak ciepło jak dziś a jak deszcz to wiadmo,że nie....przejdzie mu tylko ten katar ale myślę,że te krople mu pomogą jestem dobraj myśli....:happy2:

wiec zdówka dla Marysi:-);-):tak::happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dżem dobry:-)
Co tam u Was?

ja sie wykończę...mała tylko ręce i płacz na zmianę jak tylko ją odkładam....nie chce jeść dalej zupek,deserków...wczoraj nawet melka na kolacje nie zjadła dopiero o 6 rano śniadanko...szok....zęby?????
a może to że młody znowu mówi że go gardło boli....i małateż łapie...eh...zobaczymy jak by co to sie zapisałam na poniedizałek do lekarza:baffled:
jestem poprostu załamana...jedno nie je...jeszcze mi spadnie na wadze?!marudna bardzo...a wieczorkiem to już nie powiem jaki był czad....eh:-(drugie dopiero 3 dni po chorobie i znowu coś go łapie:-( szok....

Lady
hehe..super dzieciaczki...oba!!!!!:-):-):-)szczęściara taka mama 2ki szczesliwych dzieciaczków:tak::tak::tak:

Aga
ja to do butli będę próbowała z tym sinlackiem...jak załapie z butli to z czasem na łyżeczkę...zobaczymy jak to będzie.

Ada
zdrówka zdrówka zdrówka...dobrze że kropelki pomagają itd...

zmykam bo już maruda wzywa....papapapap:happy2:

witam się :-)

u nas wszycho ok :-)

ale widzę że znowu u was nie najlepiej jakieś choróbska się pałętają :-(

Ala moje dwa szkraby tak samo się bawią więc jak oglądałam twój filmik to poczułam się jak w domu :-D

Aga zdrówka dla Marysi :tak:

Ada szybkiego powrotu do zdrowia dla Amirka:tak:

Aga współczuję ci ledwo co nasz zerówkowicz się wykurował a ty piszesz że znowu coś załapał - szok :-(
żeby tylko malutkiej nie zaraził :-(

ja zmykam bo mam dużo roboty jutro Kapi obchodzi 9 urodzinki i mam sporo żarełka do robienia na imprezę :-)
ciekawe tylko czy Nati mi pozwoli na tak długie przesiadywanie w kuchni :-D

papa zajrzę później

ooo a co tu tak pusto dziś?
ja zaraz mykam na zakupy chociaż mi się strasznie nie chce a potem po młodego.

Ruda
no to już tyle latek...ojej...jak to leci...to wszystkiego NAJ... dla solenizanta:tak::-);-):happy:(jakbym przypadkiem jutro zapomniała :-p)

ale malutka ostatnio maruda...:dry:no ale cóz....

A tu nowe filmidło "Nitka i Lala":

[video=metacafe;1796823//]http://www.metacafe.com/watch/1796823//[/video]

Pozdróweczka wszystkim!!!!!:happy2:

Dzień dobry!!

U nas nocka ok mały ładnie spał mimo katarku bo kropelki daję te na noc i łatwo mu się oddycha...:-)

ANEKHA zdrówka dla rodzinki i Nitka fajowo na filmie...:tak::happy2:

RUDA ja też gdybym jutra zapomniała to wszsykiego Naj dla solonizanta:tak::-):happy2:

czesc Dziewczynki:-)
widze ze chorobsko zniwa zbiera:-(
u nas tez, juz prawie po, teraz mama:no:
zdrowka zycze wszystkim potrzebujacym:-)
STO LAT DLA KACPERKA (to juz za jutro jakby mnie nie bylo;-))
Nitka cudo:-), i te jej loczki:sorry2:
ide reszte obrabiac
DOBRANOC

Hej Laski

Anetha Anitka slodka ale szarpie te lale hahahhahahah mala zadymiara rosnie hihihihi i podpis super jest super rodzenstwo ;)

Ruda wszystkiego naj dla Kacperka z okazji 9 urodzin :P i duzeego buziaka od ciotki :Pudanej imprezki :)

mi dopiero Sebcio zasnol ciekawe jaka bedzie noc :/

hejka
ja sie tylko zamelduje
tydzien niemialam kompa :wściekła/y: no a bez neta jak bez ręki :no:
my zdrowe i ogólnie u nas ok :tak:
jak znajde wiecej czasu to poczytam co sie u was dzialo
buźki i pozdrówki :-)

Czesc :) weekend wekendzik zawsze cos jest do roboty ja jade do rodzicow i moze siaora tam bedzie to ja wyciagne na zakupy hahha :)

pogoda sliczna jest tylko spaxcerowac szkoda ze moj w wozku nie ulezy bo bym polAILA TU I TAM :)nawet sama bym pojechala do galeri z nim wtedy a tak? pssssss :)

no dobra lece sie malowac i pozbyc z butów brudu hahahaha buzka do pozniej

reklama
witam się dziewczyny:-)

dziękuje w imieniu mojego starszaka za miłe życzonka :-)

Aga super to filmidło z Anitką hehe - ostra walka z lalą :-)
mój mały też tak walczy z pluszakami :tak:
mogę siedzieć koło niego i patrzeć na to bez końca :-D

Alicja udanych zakupów życzę:-)
jakby było coś fajnego to dla mnie możesz też wziąć bo ja tez nie mam ostatnio czasu się wybrać żeby sobie coś kupić - chodzę ubrana jak taki rumun :-D
jak już się gdzieś człowiek zapuści to zawsze wracam tylko z łupami dla moich bąbli :-D

Iwona bez kompa to rzeczywiście jak bez ręki - ja jestem już od niego uzależniona
traktuję go jak jednego z rodziny heheh:-D

Renata no to zdrówka dla ciebie - wracaj do formy :-)

Ada no to super że kropelki pomagają i malutki może swobodnie oddychać a co najważniejsze spać :-)

ja się wczoraj narobiłam jak wół i jeszcze dziś mam troszkę roboty :-(
wczoraj to myślałam że mim kręgosłup siądzie
ale mam nadzieję że imprezka się uda - będzie sporo osób więc na pewno będzie ciekawie :-)
dziś już pewnie nie będę miała możliwości zajrzeć ale jutro pewnie nadrobię:tak:

a Natiemu coś się poprzestawiało wczoraj bo zasnął mi popołudniu na 2 godzinki i wiedziałm że nic dobrego z tego nie będzie :-(
no i jak myślałam tak było obudził się o 12 w nocy taki szczęśliwy i chyba myślał że jest rano :-)
musiałm się z nim godzinkę pobawić i chyba stwierdził jednak że to jest czas na zabawę i zasnął :-D
ale to było dziwne że moje maleństwo po południu poszło w taką długą kime heheh :-)

dobra spadam do garów bo już mnie wołają z kuchni hehe

papa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry