reklama

Kwietnióweczki 2008

HELOŁ

AGA Amirek nie ma gorączki nie ma kaszeku choc czasem coś tam zakaszle ale nie ma ogólnie...mimo,iz ma zaczerwienione gardełko Ja mam Otrivin krople i są ok pomgaja małemu oddychać na 8 godzin wiec luzik...on ogólnie pogodny troche marudzi w nocy ale jak ma nie marudzić to małe dziecko musi a nie powie,że go cos boli....ale mam mu dawać rano i wieczorem paracetamol więc to u nas był początek więc ok mam nadzieję,że sie nie rozwinie na dwór na godzine możemy wyjść bo nie ma gorączki a jak jest tak ciepło jak dziś a jak deszcz to wiadmo,że nie....przejdzie mu tylko ten katar ale myślę,że te krople mu pomogą jestem dobraj myśli....:happy2:

wiec zdówka dla Marysi:-);-):tak::happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dżem dobry:-)
Co tam u Was?

ja sie wykończę...mała tylko ręce i płacz na zmianę jak tylko ją odkładam....nie chce jeść dalej zupek,deserków...wczoraj nawet melka na kolacje nie zjadła dopiero o 6 rano śniadanko...szok....zęby?????
a może to że młody znowu mówi że go gardło boli....i małateż łapie...eh...zobaczymy jak by co to sie zapisałam na poniedizałek do lekarza:baffled:
jestem poprostu załamana...jedno nie je...jeszcze mi spadnie na wadze?!marudna bardzo...a wieczorkiem to już nie powiem jaki był czad....eh:-(drugie dopiero 3 dni po chorobie i znowu coś go łapie:-( szok....

Lady
hehe..super dzieciaczki...oba!!!!!:-):-):-)szczęściara taka mama 2ki szczesliwych dzieciaczków:tak::tak::tak:

Aga
ja to do butli będę próbowała z tym sinlackiem...jak załapie z butli to z czasem na łyżeczkę...zobaczymy jak to będzie.

Ada
zdrówka zdrówka zdrówka...dobrze że kropelki pomagają itd...

zmykam bo już maruda wzywa....papapapap:happy2:

witam się :-)

u nas wszycho ok :-)

ale widzę że znowu u was nie najlepiej jakieś choróbska się pałętają :-(

Ala moje dwa szkraby tak samo się bawią więc jak oglądałam twój filmik to poczułam się jak w domu :-D

Aga zdrówka dla Marysi :tak:

Ada szybkiego powrotu do zdrowia dla Amirka:tak:

Aga współczuję ci ledwo co nasz zerówkowicz się wykurował a ty piszesz że znowu coś załapał - szok :-(
żeby tylko malutkiej nie zaraził :-(

ja zmykam bo mam dużo roboty jutro Kapi obchodzi 9 urodzinki i mam sporo żarełka do robienia na imprezę :-)
ciekawe tylko czy Nati mi pozwoli na tak długie przesiadywanie w kuchni :-D

papa zajrzę później

ooo a co tu tak pusto dziś?
ja zaraz mykam na zakupy chociaż mi się strasznie nie chce a potem po młodego.

Ruda
no to już tyle latek...ojej...jak to leci...to wszystkiego NAJ... dla solenizanta:tak::-);-):happy:(jakbym przypadkiem jutro zapomniała :-p)

ale malutka ostatnio maruda...:dry:no ale cóz....

A tu nowe filmidło "Nitka i Lala":

[video=metacafe;1796823//]http://www.metacafe.com/watch/1796823//[/video]

Pozdróweczka wszystkim!!!!!:happy2:

Dzień dobry!!

U nas nocka ok mały ładnie spał mimo katarku bo kropelki daję te na noc i łatwo mu się oddycha...:-)

ANEKHA zdrówka dla rodzinki i Nitka fajowo na filmie...:tak::happy2:

RUDA ja też gdybym jutra zapomniała to wszsykiego Naj dla solonizanta:tak::-):happy2:

czesc Dziewczynki:-)
widze ze chorobsko zniwa zbiera:-(
u nas tez, juz prawie po, teraz mama:no:
zdrowka zycze wszystkim potrzebujacym:-)
STO LAT DLA KACPERKA (to juz za jutro jakby mnie nie bylo;-))
Nitka cudo:-), i te jej loczki:sorry2:
ide reszte obrabiac
DOBRANOC

Hej Laski

Anetha Anitka slodka ale szarpie te lale hahahhahahah mala zadymiara rosnie hihihihi i podpis super jest super rodzenstwo ;)

Ruda wszystkiego naj dla Kacperka z okazji 9 urodzin :P i duzeego buziaka od ciotki :Pudanej imprezki :)

mi dopiero Sebcio zasnol ciekawe jaka bedzie noc :/

hejka
ja sie tylko zamelduje
tydzien niemialam kompa :wściekła/y: no a bez neta jak bez ręki :no:
my zdrowe i ogólnie u nas ok :tak:
jak znajde wiecej czasu to poczytam co sie u was dzialo
buźki i pozdrówki :-)

Czesc :) weekend wekendzik zawsze cos jest do roboty ja jade do rodzicow i moze siaora tam bedzie to ja wyciagne na zakupy hahha :)

pogoda sliczna jest tylko spaxcerowac szkoda ze moj w wozku nie ulezy bo bym polAILA TU I TAM :)nawet sama bym pojechala do galeri z nim wtedy a tak? pssssss :)

no dobra lece sie malowac i pozbyc z butów brudu hahahaha buzka do pozniej

reklama
witam się dziewczyny:-)

dziękuje w imieniu mojego starszaka za miłe życzonka :-)

Aga super to filmidło z Anitką hehe - ostra walka z lalą :-)
mój mały też tak walczy z pluszakami :tak:
mogę siedzieć koło niego i patrzeć na to bez końca :-D

Alicja udanych zakupów życzę:-)
jakby było coś fajnego to dla mnie możesz też wziąć bo ja tez nie mam ostatnio czasu się wybrać żeby sobie coś kupić - chodzę ubrana jak taki rumun :-D
jak już się gdzieś człowiek zapuści to zawsze wracam tylko z łupami dla moich bąbli :-D

Iwona bez kompa to rzeczywiście jak bez ręki - ja jestem już od niego uzależniona
traktuję go jak jednego z rodziny heheh:-D

Renata no to zdrówka dla ciebie - wracaj do formy :-)

Ada no to super że kropelki pomagają i malutki może swobodnie oddychać a co najważniejsze spać :-)

ja się wczoraj narobiłam jak wół i jeszcze dziś mam troszkę roboty :-(
wczoraj to myślałam że mim kręgosłup siądzie
ale mam nadzieję że imprezka się uda - będzie sporo osób więc na pewno będzie ciekawie :-)
dziś już pewnie nie będę miała możliwości zajrzeć ale jutro pewnie nadrobię:tak:

a Natiemu coś się poprzestawiało wczoraj bo zasnął mi popołudniu na 2 godzinki i wiedziałm że nic dobrego z tego nie będzie :-(
no i jak myślałam tak było obudził się o 12 w nocy taki szczęśliwy i chyba myślał że jest rano :-)
musiałm się z nim godzinkę pobawić i chyba stwierdził jednak że to jest czas na zabawę i zasnął :-D
ale to było dziwne że moje maleństwo po południu poszło w taką długą kime heheh :-)

dobra spadam do garów bo już mnie wołają z kuchni hehe

papa:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry