reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzien dobry

Lady widze mały ruch więc chyba muszisz sprawdzic liste obecnosci ;-)
Ja narazie do chodzików byłam nastowiana raczej anty (ale u mnie to nic nie wiadomo ze zmianą zdania :sorry2:) poniewac niby troche na nóżki źle wpływa a moja Natalka jest narażona na płaskostopie (po mamie i tacie) a poza tym mamy juz tak zawalony pokoj tymi wszystkimi rzeczami Natalki że już nie byłoby gdzie tym chodzikiem śmigać :dry:
Kasieńka - to faktycznie dużo tych budzeń, mała ewedontnie domaga sie pocyckania, tak bylo od zawsze? U mnie kilka nocek takich sie zdarzało ale nie non stop

reklama
Ja się tylko przywitam bo nie mam za bardzo czasu :-)

nocka do bani 3 z kolej :-( Zęby atakują znowu :-(

zaraz lecimy na szczepienie :tak:

jaśli chodzi o chodziki to jest wiele mitów ja będę używała i już mam
zakupiłam też skoczka fisher price i też będziemy z tego korzystać

nie rozpisuję się bo czas goni

zajrzę potem to cuś popiszę

miłego dzionka pa:-)

Npo witam i się melduję też:-p
jestem wypompowana...małą spać nie dała...eh...teraz też marudna...zupek nadal nie je...tylko kasza,mleko i sinlac do mleka...:baffled:

Lady
kurcze te wstrętne choróbska....aż sięchce płakać...młody prycha na maxa,mała narazie nie ale boję się żeby jej nie złapało też
Co do chodzików to ja mam uraz po synku...heheh bo kupiłam jak był mały zwykły chodzik cośtego typu podobny był: CHODZIK ze STOPERAMI i Panelem MUZYCZNYM (W-wa) (442712147) - Aukcje internetowe Allegro i ten mały rozpędek siew nim wywalił...bo jak sierozpędził na kółeczkach i przywalił w ścianę...auuu ale miał guziola:baffled:aż mnei dreszcze przechodzą jak wspominam...
no i odpuszczam sobie dla małej chodzik....
ale na pewno troszkę póxniej sprawię jej jezdzik np taki: JEŹDZIK ZWIERZAKI - ŚWIATŁA I DŹWIĘKI KRAKÓW (445511229) - Aukcje internetowe Allegro lub taki do pchania np : LITTLE TIKES 1617 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 6-36M (444102521) - Aukcje internetowe Allegro

Pozdrawiam wszystkie:-):-):-)

Dzien dobry:-)

Anekha, te jezdziki to rewelka, moje bable mialy:tak:, a syn tak sie do niego przyzwyczail i dopiero niedawno go wyrzucilismy:-D, a wlasciwie jego czesci:tak:........ale uwazaj sprawdz jak kupisz, bo moj synek wlasnie z takiego do tylu polecial:baffled:, bo tam z tylu pod raczka byly takie zabezpieczenia zeby dziecko sie nie wywrocilo jak go pcha:tak:, a ze on lubial do tylu nim fikac a wrecz skakac na nim to zachaczyl tym i polecial mi do tylu:szok:, glowa sie w podloge walnal:baffled:, ale tata te plastiki wylamal i juz bylo ok.....wiec tak na przyszlosc zebyc zwracala uwage za nim nie poskromi potwora:-D;-)
chodzik tak ale nie teraz:-), z reszta to zakup na moze 2-3 miesiace:-D

Co do cycolenia to ja Wam nie pomoge:baffled:, sama sie borykam, maly marudny, non stop z cyckiem w buzi:dry:, a smoczka ciagnie i tak:happy2:, ale co mu probuje zabrac to sie wscieka:szok:, nie wiem moze taki okres:zawstydzona/y:, ja nie mam pomyslu:baffled:. ale jak cos wymysle to dam Wam znac:-)

buziam wszystkie i lece bo wstal:-)

Hejuś!
U nas nocka bez zmian, mały wytrąbił 200ml kaszki i zasną jak borsuczek o 23.00 obudził się na cyckowanie i o 1.00, 3.00, 5.00 więc kaszka nic nie podziałala, nie ma różnicy czy wypije samo mleczko czy z kaszką, wiec taki mój los :):) i tylko nadzieja że kiedyś się wyśpię :):).

Lady ja tez mam chęć na chodzika dla szkraba, ale moje salony ;-) za małe i nie ma gdzie się rozpędzić więc chyba spasuję. Jedynie upatrzyłam sobie taki sprzęcik, żeby dupcię zaczą podnosić na nóżki bo on leniuszek jest FISHER PRICE 2008 INTERAKTYWNA ZYRAFA UCZY WSTAWAC (443892400) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
a co do tego czy chodziki sa pożyteczne dla dzieci to wiadomo, że wszystko z umiarem ;-);-)
BUZIOLE ........

HELOŁ!!!

Witam się i ja

ANEKHA fajne te rzeczy ja planuje zakupic coś podobnego chodzik sobie odpuszczam gdyż nic dobrego nie wnosi tylko my mamy ewentualnie więcej czasu a tak to lipa chodzić to na pewno nie uczy...więc kupie to spychacze chodzikowe czy jak to się mówi:-);-)

RUDA :-)heloł

RENIU a co to Cieciunio rozrabia mamusi.....moze ma jakis skok hahaha albo mama rozpuściła :-):-):happy2::happy2:

ja się tak smieje z was a mój sam wariowac zaczyna coś a miałam takie gzreczne dziecko:cool2::-):-p:happy2:

Ada Ty czorcie nie ladnie tak sie smiac z kolezanek!!! ihihihihihi:P

Anetha super ten jezdzik zakupie mu ale jak juz bedzie rownowage dobrze utrzymywal tak okolo 8 miecha :)a jesli chodzi ten co sie pcha to mialam podobny i nigdy juz go nie kupie kiedys byl bardzo drogi teraz juz tanszy mozna dostac jak dla mnie badziewie jedno wielkie dzicko mi pchalo to i zawsze wyrylo na podloge ze tak plakal ze szok maz odrazu to zabral ze to jakies nieprzemyslane dla dzieci takich.... naprawde ale to moje zdanie juz w zyciu bym sie na to nie zdecydowala a jeszcze na kaflach jak pchal to juz wogole poslizg i gleba hbahahha

CO do chodzika to moj domino w nim smigal wiadomo ze za duzo to nie zdrowo ale stopniowo powoli.... i jak bedzie jz maly stabilnie siedzial....mniej wiecej,.... i tez mialam taka akcje raz ze sie rozpedzil....i wyrabal sie i placz byl ale dlateg jestesmy my trza miec wszedzie oczy........sa mity ze takie dzieci pozno zaczynaja chodzic Dominik pierwsze kroki juz robil jak skonczyl osiem miesiecy bardzo wczesnie a nigdy w zyciu mi nie raczkowal..... tyko w chodziku smigal.....:)

Bubu jak masz na imie???? Ty zas masz w planie te zyrafke kupic wiesz nie ma to jak lozka fotele mebelki dla malucha by se wstawal :)

Reniu a jak to sprawdzic o czym piszesz? tej wadzie>>>???? jak kupuje przez neta jak sie to fachowo nazywa to z tylu????

Alunia śmiałam sie śmiałam i wyśmiałam:-D:-D:-D teraz mój rozrabia a całą noc mi się budził i bo ja wiem czemu ale spoko żyjemy na razie obydwoje dziś był tato w domu to się małym zajął a mama zajęła się lezeniem i netem:-p:-):happy2:

reklama
Lady mam na imię Ewelina :-)

Uffffff pożyczyłam od szfagierki taki orbitek i się na nim męczę, ale czego się nie robi żeby tyłeczek chociaż troszkę spadł ;-), dziewczyny ja w ciąży przytyłam 29kg i jeszcze mi 10kg zostało makabra :wściekła/y:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry