Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) oczywiscie o żłobku nei ma mowy bo we wszystkich ponad 20 osob oczekujących wiec w tym roku nie ma szans na dostanie sie a moze i nawet i rok zająć
masakra
prywatnych zlobków nie ma i tk na dobrą sprawę to ja nie wiem jak sobie radza te mamy które muszą natychiast wrócic do pracy

HELOŁ!!!
RENIU a co to Cieciunio rozrabia mamusi.....moze ma jakis skok hahaha albo mama rozpuściła :-):-)![]()

.......predzej go rozpuscila

, moj mial cos takiego
....a znowu jak chcial jezdzic do tylu (bo parkowal auto
) to potrafil tymi plastikami haczyc, chocby o cos i lecial
.....ale wiesz to bylo daaaaaawno temu, ja poprostu napisalam zeby na poczatku przypilnowac malca bo wiesz jak to z nimi jest:-)
, ale Ty to maniaczka Fisher Price`owa

, i sie nie dziwie;-)

pamiętam że jeszcze mąż mu go przerabiał żeby miła klakson i światła hehe maniacy pojazdów 
coś tam nie styka i czasami nie działają te melodyjki i takie tam różne ale podkładam w taką szczelinke zwiniety papier i jakoś dajemy rade

:-) zobaczymy jak podziałą na nią to wczesniejsze położenie...
;-):-) myślałam o skoczku ale nie wiem jeszcze zobaczymy:-)
:-)
biedny Bartuś
:-)ja tez mam 10 do zrzucenia a przytylam 20 a przez te problemy zdrowotne dzieci ciagle mi na wadze przybywa:/czemu ja nie mam na odwrot jak inni?!Lady mam na imię Ewelina :-)
Uffffff pożyczyłam od szfagierki taki orbitek i się na nim męczę, ale czego się nie robi żeby tyłeczek chociaż troszkę spadł ;-), dziewczyny ja w ciąży przytyłam 29kg i jeszcze mi 10kg zostało makabra.
Ty to masz Adulka fajowo jak Twoj jest to chociaz pozwoli Ci odpoczac moj to nosi jak mu w lapki wepcham i kiedy musze cos koniecznie zrobic i miec raczki wolne anedaj boze na kompie mnie zlapal to juz dziecko u mnie siedzi hihihihiAlunia śmiałam sie śmiałam i wyśmiałamteraz mój rozrabia a całą noc mi się budził i bo ja wiem czemu ale spoko żyjemy na razie obydwoje dziś był tato w domu to się małym zajął a mama zajęła się lezeniem i netem
:-)
![]()
Biedna jestes Agus duzooo ale to naprawde duzooo zdrowka dla Marysienki.........!!!!!!!!!Dziewczyny
Marysia ma zapalenie oskrzeli i dostała Zinnat ale za cholere nie mogę jej wcisnąć. Miała wypić 2,5 ml a może poszło 1 ml. Macie jakieś sprowdzone pomysły można to podać z herbatką?
Ewelina masz jeszcze czas na zgubienie kilogramów nie przejmuj się - ja też chciałam sobie kupić to urządzonko ale jak na razie to zakupy dla Natana wygrały i na siebie już nie mam luźnej gotówki
Aga ja też nie miałam pomysłu jak Natiemu podawać syrop on miła 5ml do picia 3 razy dziennie i mu nie smakował wpadłam na pomysł taki że podawał mu to ze strzykawki i jakoś szło :-)
Anetha o ludzie ...co my mamy z tymi dzieciaczkami...........biedne sa naprawde za co one tak ciepiec musza............no i sie zaczyna katar i u malej...
nic juz nie powiem bo by by;y same przerywniki ...straszne te chorobska
i nasivin w ruch
i masz rację żeby podawać przed posiłkiem