Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Ruda
mała śpi z otwartą buźka jak jest podziębiona...czyli ostatnio częściej ;/ no ale normalnie ma zamkniętą....
Lucky mama
no kochana Ty to masz super dzieciaczki też
a co do banana to Hipp ma wprowadzone banany z jabłkiem po 4 m-cu...i to małęj wczesniej nie uczulalo a teraz nie wiem co się stało...może rzeczywiście poczekamy z tym....
Dziś wypróbuję pure ryżowe z brokułami(nestle)zobaczymy czy taki wynalazek zje...
Zakukam jak trochę ogarnęw domciu...papap
mała śpi z otwartą buźka jak jest podziębiona...czyli ostatnio częściej ;/ no ale normalnie ma zamkniętą....
Lucky mama
no kochana Ty to masz super dzieciaczki też
a co do banana to Hipp ma wprowadzone banany z jabłkiem po 4 m-cu...i to małęj wczesniej nie uczulalo a teraz nie wiem co się stało...może rzeczywiście poczekamy z tym....
Dziś wypróbuję pure ryżowe z brokułami(nestle)zobaczymy czy taki wynalazek zje...
Zakukam jak trochę ogarnęw domciu...papap

:-)
więc spaceruejmy...
),,,tylko ciut za gęste zrobiłam i zjadla moze z 60ml ...ale dobre chociaż to...zawsze to troszkę inne niż samo mleko czy kaszka...eh..no zobaczymy jak to bedzie dalej...
Mój też błąd że nie trzymam się naszej Pani pediatry ale do niej to trzeba się o wiele wcześniej zapisać więc z planowymi wizytami nie ma problemu gorzej jak jest choroba. Ja mam Medicover z pracy i podłączyłam córkę. Zero kolejek, wszystko mogę rezerwować przez internet, mam blisko jak chce sobie zbadać krew to poprostu idę i mówię żeby mi pobrali i nawet żadnego skierowania niepotrzebuje. Tylko w nagłych przypadkach i wtedy kiedy dużo ludzi choruje jest troszkę gorzej.