reklama

Kwietnióweczki 2008

a ja tam małej chcę kupic jakoś niebawem za miesiąc-dwa"garnuszek na klocuszek" heheheh
FISHER PRICE GARNUSZEK NA KLOCUSZEK J.POLSKI (438222302) - Aukcje internetowe Allegro
co myślicie????
ale ten pingwin-rewelacja :-):-):-)

boże co za dzień...jak noc była spokojna to teraz mała marudna strasznie....
poszliśmy z dziećmi na zakupy i musuiała mco chwilęprzystanki robić bo mlody zmęczony,to go nogi to brzuch bolał...kaszel,katar...porażka...a oczy ma podkrążone że hej...wyglada strasznie:-(
teraz siesam z siebie położył(a jak jużtak jest to musi sieżle czuć bo jak przeziębiony to go do wyrka zagonić nie mogę)
ja tu bajzel mam w domu z dodkoku ogarniam troszkę...narazie zajełam się młodego pokojem bo przecież on jak popsrząta to trzeba lekko mówiąc"ciut ciut poprawić :-p)potem reszta chaty ,gary nie powstawine do zmywarki-straszą..eh....

reklama
A ja dalej nie mogę się dostać do strony...

NAJKI DLA MARYSI!!!!!!

KAROLA fajny pingwinek:-):-):tak::tak:

ANEKHA a jak tam Niteczka z katarkiem lepiej??U nas przechodzi już wczoraj było gut dziś już ok coś tam charczy ale ok;-):-)

Ada
no to dobrze ze w kocu mija Amirkowi katarzysko..
u nas tez juz z tym lepiej, jeszcze dam jej krople na noc ale juz jest na dobrej drodze do wyzdrowienia..
za to mlody...37,9 tempki...eh....

Ruda Marysia dziękuje!
Kupiłaś skoczka, pingwina i co jeszcze ciekawego?

A co sądzicie o tym?
http://www.allegro.pl/item449585435_chicco_65407_zestaw_gimnastyczny_play_gym_2w1.htm

Aga mi się nadal nie otwiera ta stronka
kupiłam z zabawek jeszcze

telefon z usb można wgrać dziecka imię i telefon będzie do niego mówił po imieniu

Fisher-Price Elmo Phone : Target

krówkowe kręgle

SUPER!!! KRÓWKOWE KRĘGLE FISHER PRICE (417684789) - Aukcje internetowe Allegro

konik morski- do snu

FISHER - PRICE - rewelacyjny usypiacz dla dziecka (445375259) - Aukcje internetowe Allegro

2 usypiacz

FISHER PRICE - OBRAZKOWY PROJEKTOR SNÓW - GWIAZDKA- PRZENIESIE DZIECKO W KOLOROWY ŚWIAT MARZEŃ I SNÓW sklep internetowy zabawki Wrocław

zebra - skoczek

ZEBRA SKOCZEK firmy FISHER PRICE. BAJKOWY KUFEREK

panel muzyczny do samochodu

[ame="http://www.amazon.com/Fisher-Price-K5520-Musical-Activity-Dashboard/dp/B000JLP19A/ref=sr_1_399?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1218314268&sr=1-399"]Amazon.com: Fisher-Price Musical Activity Dashboard: Baby[/ame]

żyrafa do składania

Fisher-Price Rainforest Giraffe Ring Stacker : Target

centrum gimnastyczne

FISHER PRICE CENTRUM GIMNASTYCZNE MISIU L5066 (444644878) - Aukcje internetowe Allegro

muzyczna kula

Fisher-Price Muzyczna kula 6M+ (434539696) - Aukcje internetowe Allegro

tygrysek koszykarz

FISHER PRICE TYGRYSEK KOSZYKARZ (448637406) - Aukcje internetowe Allegro

hipcio pchacz - jeździk

FISHER PRICE * Chodzik Jeździk Pchacz ___ HIPCIO (447986389) - Aukcje internetowe Allegro

krzesełko do karmienia

Krzesełko Fisher Price Rainforest (448648516) - Aukcje internetowe Allegro

nocnik

FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ROYAL POTTY M4774 (444677146) - Aukcje internetowe Allegro

tylko nie piszcie że mi się poprzewracało w głowie bo ja te zabawki kupiłam ale z myślą że będę miała na dłużej :-)
teraz już mam nadzieję że nie będę musiał przez długi czas nic kupować :tak:

oj to Natanekma co robić:tak::-) bardzo fajne rzeczy:-) też zawiesiłam oko na niektóre:happy2:

Anekha dobrze,ze małej przechodzi,zeby jeszcze synus doszedł do siebie:tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej
Ja dzis w niemilym humorze :-( mam cichy dzien z mężem :-(
Aga - słoiczek jest troche jakby za karmienie ale nie calkiem, bo krótsza przerwa między karmieniami
Lady - nie wiem o jaki grób ci chodzi? I szczerze mówiąc jak ma mnie zdołowac to lepiej nie pisz :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry