• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Ruda
hehe super te rzeczy,na pewno posłużą dlużej bo jak ju kiedyś napisałaś są "nie do zajechania" wiem to bo koleżanki mają i są juz przetestowane przez różne dzieciaczki z piekła rodem:laugh2:
oj tak żeby mieć ciut kaski na zbyciu to by siępokupowało dla malutkiej..ale moze Mikołaj się na coś skusi :-p

Iwonka
ciche dni to chyba każde małżeństwo czasem przerabia...ważne żeby potem porozmawiać,znaleźć kompromis i żyć dalej w zgodzie;-)

Ada
oj no dobrze że mija katar..zaaplikoałąm jej krople, dała koncert niezły..jak ona sięwścieka jak jej koło noska robię:shocked2: sąsiedzi sie nasłuchali, pewnie myślą że ze skóry obdzieram:-p no i teraz śpi...kolacja znowu na śpicha będzie bo nei zjadła teraz...no nic..póxniej zje

reklama
No dzięki Alicja że tak napisałaś bo u mnie w rodzinie myślą że postradałam cały rozum :wściekła/y:

Izabela ciche dni zdarzają się wszędzie ale tak jak napisała Aga trzeba znaleźć kompromis i wszystko będzie ok. :-)

Aga mój mały jak tylko widzi że się z czymś zbliżam do jego noska to już jest awantura :-D a dosłownie w całym swoim życiu miał tylko 3 razy odciągany katarek i 3 razy zakroplony nos :-( i już skubaniec wie o co chodzi :-D

a jeśli chodzi o nasz dzisiejszy dzionek to masakra jedziemy na viburcolu i żelu do dziąseł :wściekła/y: mały takie dziś daje koncerty że jeszcze takiego go nie widziałam :-(do tego cały czas krzyczał ałałałałał ałałałałał :-(musiałam mu pozabierać wszystkie zabawki bo tak sobie mocno zajeżdżał po dziąsłach że zrobił sobie ranę :-(z posiłkami też był problem MLEKO jest beeeee obiad i deserek zjadł ale musiałam się nieźle nagimnastykować :tak:ciekawe jak nocka nas czeka jak taka jak wczoraj - to chyba się nie kładę w ogólę spać bo nie ma sensu :-(

spadam oglądać Mam Talent i potem jeszcze luknę czy coś popisałyście :-)

Ostatnia edycja:
Ruda
też obejrzę :-p
życzę spokojnej nocki...
zmykam odpoczywać póki dzieci śpią..bo nie wiem czy tak będzie już do rana...raczej nie więc korzystać nalezy z każdej wolnej minutki:-D:-D:-D
papa

Iwonka ten krzyz mi z grobem sie kojarzy hahaahahahah i sie nie smutaj u mnie cuche dni by byly pewnie co drugi dzien ale mi sie geba nie zamyka :)

Karola wkurza mnie to bo ja lubie i mam talent i jak oni spiewaja zle ze w tym samym czasie i dniu nadaja...!!

Anetha oby jej przeszlo a mlody niech juz mamie tez nie choruje kurde jak bylam mala to troszke chorowalam i zawsze sobie mowilam ze teraz tak sie wychoruje a pozniej bede juz zdrowiutka i cio? dzis mma okropony katar i sie cholernie mecze....

Dobrej nocki

IWONKA nie smutaj się więcej uśmiechu jutro się będziecie ściskać:tak:;-):-)

KAROLA ma nadzięje,że Natanek pozowli mamusi posapać...

ANEKHA zdrówka dla nitki i syncia niech zdrowieją:-)

ALA a jak Sebico:confused:

ja tez oglądam i jedno i drugie i przęłaczam kanały:cool2::blink::happy2:

Hejka!
Przez dwa dni nie miałam czasu do was zajrzeć a tuuuuuuu tyle do czytania :):)
Moim zdaniem to małe dzieci nie powinny chorować :):):)

Wczoraj byłam u siebie w pracy i jest supcio :-):-):-) bo bez problemu i bez żadnych komplikacji pozostaję na wychowawczym do roczku małego, jedyne co mnie nie cieszy to, że wypłata na konto nie będzie wpływać :-(:-(:-(, nawet wychowawczego nie dostanę bo jesteśmy z mężem ,,za bogaci" normalnie paranoja ale co tam jakos damy radę :):)

Iwonka ja ze swoim m to raz na tydzien musze się pokłócic bo nie wyrabiam, on jest czasami beeeeeeeee jak każdy chłop :):)

nawet wychowawczego nie dostanę bo jesteśmy z mężem ,,za bogaci" normalnie paranoja ale co tam jakos damy radę :):)

to zarobki maja wpływ na wychowawcze :confused: moje wychowawcze właśnie jest od prawie 2 miesięcy rozpatrywane i nie wiedziałam że zarobki mają wpływ :szok: jakiej kwoty na osobę nie można przekroczyć i ile jest tego wychowawczego :confused:

dobrej nocki wszystkim życzę :-)

Dzień dobry wszystkim

Ale miałam noc... Tragedia!!! Teściowa przywiozłam nam ku mojemu zaskoczeniu obiad wczoraj. Trochę rzeczy których nie jadałam od porodu i mąż mnie namówił że na pewno nie zaszkodzą. Myślałam że umre... 2 Nospy, Espumisan strasznie się czułam. Mała też budziła się co godzine bo ją brzuch bolał. ciekawe co będzie dziś:baffled:

Ruda nie da się ukryć że zaszalałaś i że masz "lekką" obsesje na punkcie fisher price;-);-);-);-) Ładna lista!!! Ja nadal sie nie zdecydowałam. A jak to krzesłko do karmienia? Fajne?

Iwonka Ty chyba pisałaś że masz takie krzesełko co się robi stolik i mini krzesełko z tego. Z jakiej firmy? Też o takim myślę. Tylko coś ostatnio mam znów problemy z podejmowaniem decyzji (miałam taki chwilowy problem w ciąży) co nie wróży dobrze bo dziś mamy jechać szukać mebli do salonu:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry