reklama

Kwietnióweczki 2008

Ruda
hehe super te rzeczy,na pewno posłużą dlużej bo jak ju kiedyś napisałaś są "nie do zajechania" wiem to bo koleżanki mają i są juz przetestowane przez różne dzieciaczki z piekła rodem:laugh2:
oj tak żeby mieć ciut kaski na zbyciu to by siępokupowało dla malutkiej..ale moze Mikołaj się na coś skusi :-p

Iwonka
ciche dni to chyba każde małżeństwo czasem przerabia...ważne żeby potem porozmawiać,znaleźć kompromis i żyć dalej w zgodzie;-)

Ada
oj no dobrze że mija katar..zaaplikoałąm jej krople, dała koncert niezły..jak ona sięwścieka jak jej koło noska robię:shocked2: sąsiedzi sie nasłuchali, pewnie myślą że ze skóry obdzieram:-p no i teraz śpi...kolacja znowu na śpicha będzie bo nei zjadła teraz...no nic..póxniej zje

reklama
No dzięki Alicja że tak napisałaś bo u mnie w rodzinie myślą że postradałam cały rozum :wściekła/y:

Izabela ciche dni zdarzają się wszędzie ale tak jak napisała Aga trzeba znaleźć kompromis i wszystko będzie ok. :-)

Aga mój mały jak tylko widzi że się z czymś zbliżam do jego noska to już jest awantura :-D a dosłownie w całym swoim życiu miał tylko 3 razy odciągany katarek i 3 razy zakroplony nos :-( i już skubaniec wie o co chodzi :-D

a jeśli chodzi o nasz dzisiejszy dzionek to masakra jedziemy na viburcolu i żelu do dziąseł :wściekła/y: mały takie dziś daje koncerty że jeszcze takiego go nie widziałam :-(do tego cały czas krzyczał ałałałałał ałałałałał :-(musiałam mu pozabierać wszystkie zabawki bo tak sobie mocno zajeżdżał po dziąsłach że zrobił sobie ranę :-(z posiłkami też był problem MLEKO jest beeeee obiad i deserek zjadł ale musiałam się nieźle nagimnastykować :tak:ciekawe jak nocka nas czeka jak taka jak wczoraj - to chyba się nie kładę w ogólę spać bo nie ma sensu :-(

spadam oglądać Mam Talent i potem jeszcze luknę czy coś popisałyście :-)

Ostatnia edycja:
Ruda
też obejrzę :-p
życzę spokojnej nocki...
zmykam odpoczywać póki dzieci śpią..bo nie wiem czy tak będzie już do rana...raczej nie więc korzystać nalezy z każdej wolnej minutki:-D:-D:-D
papa

Iwonka ten krzyz mi z grobem sie kojarzy hahaahahahah i sie nie smutaj u mnie cuche dni by byly pewnie co drugi dzien ale mi sie geba nie zamyka :)

Karola wkurza mnie to bo ja lubie i mam talent i jak oni spiewaja zle ze w tym samym czasie i dniu nadaja...!!

Anetha oby jej przeszlo a mlody niech juz mamie tez nie choruje kurde jak bylam mala to troszke chorowalam i zawsze sobie mowilam ze teraz tak sie wychoruje a pozniej bede juz zdrowiutka i cio? dzis mma okropony katar i sie cholernie mecze....

Dobrej nocki

IWONKA nie smutaj się więcej uśmiechu jutro się będziecie ściskać:tak:;-):-)

KAROLA ma nadzięje,że Natanek pozowli mamusi posapać...

ANEKHA zdrówka dla nitki i syncia niech zdrowieją:-)

ALA a jak Sebico:confused:

ja tez oglądam i jedno i drugie i przęłaczam kanały:cool2::blink::happy2:

Hejka!
Przez dwa dni nie miałam czasu do was zajrzeć a tuuuuuuu tyle do czytania :):)
Moim zdaniem to małe dzieci nie powinny chorować :):):)

Wczoraj byłam u siebie w pracy i jest supcio :-):-):-) bo bez problemu i bez żadnych komplikacji pozostaję na wychowawczym do roczku małego, jedyne co mnie nie cieszy to, że wypłata na konto nie będzie wpływać :-(:-(:-(, nawet wychowawczego nie dostanę bo jesteśmy z mężem ,,za bogaci" normalnie paranoja ale co tam jakos damy radę :):)

Iwonka ja ze swoim m to raz na tydzien musze się pokłócic bo nie wyrabiam, on jest czasami beeeeeeeee jak każdy chłop :):)

nawet wychowawczego nie dostanę bo jesteśmy z mężem ,,za bogaci" normalnie paranoja ale co tam jakos damy radę :):)

to zarobki maja wpływ na wychowawcze :confused: moje wychowawcze właśnie jest od prawie 2 miesięcy rozpatrywane i nie wiedziałam że zarobki mają wpływ :szok: jakiej kwoty na osobę nie można przekroczyć i ile jest tego wychowawczego :confused:

dobrej nocki wszystkim życzę :-)

Dzień dobry wszystkim

Ale miałam noc... Tragedia!!! Teściowa przywiozłam nam ku mojemu zaskoczeniu obiad wczoraj. Trochę rzeczy których nie jadałam od porodu i mąż mnie namówił że na pewno nie zaszkodzą. Myślałam że umre... 2 Nospy, Espumisan strasznie się czułam. Mała też budziła się co godzine bo ją brzuch bolał. ciekawe co będzie dziś:baffled:

Ruda nie da się ukryć że zaszalałaś i że masz "lekką" obsesje na punkcie fisher price;-);-);-);-) Ładna lista!!! Ja nadal sie nie zdecydowałam. A jak to krzesłko do karmienia? Fajne?

Iwonka Ty chyba pisałaś że masz takie krzesełko co się robi stolik i mini krzesełko z tego. Z jakiej firmy? Też o takim myślę. Tylko coś ostatnio mam znów problemy z podejmowaniem decyzji (miałam taki chwilowy problem w ciąży) co nie wróży dobrze bo dziś mamy jechać szukać mebli do salonu:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry