Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u mnie ta metoda się sprawdza
mam właśnie takiego życiowego lekarza który twierdzi że jeśli dziecko jest chore i nie ma apetytu to można mu dawać nawet takie rzeczy które nie są zdrowe ale dzieci je bardzo lubią :-)
a przy wymiotach patent z coca colą usłyszałam od 3 moich rodzinnych lekarzy 

leciało z niego jak z węża strażackiego :-(
ciekawe co mi przyślą hehe
pamiętam że nie podobało mi się w nim tylko to że ten pokrowiec na krzesełko miał słabe rzepy i był za mało wypełniony pianką - bo dziecko jak na nim siedziało to czuło drewno spad spodu - ale tak ogólnie jak na tamte czasy to nie było wyboru i było super - miło je wspominam :-)

- no i ta cena 
ja odkrecalam jak na nim moj prawie dwuletni chrzesniak siedzial, wogole bardzo przydatne jak sie chce na chwile zabawic dziecko i coś zrobić, bo mojemu chrzesniakowi dało sie kilka zabawek, przypielo pasami i grzecznie sie bawil a nawet jak wariował to krzesełko jest na tyle stabilne ze nic by sie nie stało
Poki Natalka mała to jest to przykręcone żeby sie nie obsuwała i na razie karmie ją na półsiedząco bo jeszcze dobrze sama nie siedzi.
albo popytaj znajomych moze cos beda wiedziec
a koszt niski bo 200 zł + 100 zł wyżywienie 
i ja nie wiem, nie mam jakiejs matczynej intuicji czy co?
raz czytam ze dziecko moze sie budzic czesciej w nocy, raz ze w tym wieku powinno byc max jedno karmienie i zeby oduczac bo sie dziecko przyzwyczai, no pokręcone to wszystko