Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aga ja mam takie Logowanie : Maked : Wózki, Foteliki, Zabawki, Śpiwory, Łóżeczka.
i jest solidne i pewnie długo posłuży
Lady - no akurat do mojej sytuacji z mezem pasuje ten krzyz ;-)
no chłop to czasem takie "bezuczuciowe, durne" stworzenie
a ja chcialam ogladac mama talent a nie obejrzalam bo ryczalam w sypialni ehh to mam nadzieje ze zaraz to wszystko przejdzie...
Iwonka
bardzo super krzesełko...tyloe że mnie to w życiu nie było by stać na takie hehe cena niestety jak dla mnie powalająca... chyba że mi "manna z nieba spadnie"to kupię zamiast tego co mam
A to drewniane może nie tak"efekotowne" jak to co Ty masz ale synkowi służył dość dobrze...jadł w nim,strzygłam go w tym żeby mi daibeł nie uciekał pierwsze puzle na tym stoliczku układał,piekwesz rysowanie-znaczy kreski stawiał na kartce albo na blacie;-)...i było ok,przynajmniej mi nie szkoda potem było jak pobazgrał choć pewnie jakbym miałą wiecej gotówki to bym zakupiła inne...ale co tam...dobrze jest jak jest:-)
Ada
Nitka już lepiej...tylko nocka jakaś taka"kręcoąca"bo się wierciła potwornie...
Mlody też jużbez gorączki dziś..tylko ta flegma:-(
witam w deszczowa niedziele
widze ze Wy o krzeselkch....Iwonka super bajer, ja to chce Fishera Rainforest, tylko musze zamawiac bo tu w sklepach sa, ale bez kolek i bez zabawki, a takiego jak nie chce
u nas ok maly tylko marudny i doba za krotka ale poza tym git;-)
buziam wsie i udanego £ikendu
u nas nocka ok czopki zadziałały i Nati ładnie spał :-) jak na na razie nie marudzi - odpukać
Iwona to krzesełko coneco super bardzo mi się podoba wizualnie ale napisz jak z jego praktycznością bo ja po moim wózku z tej firmy się troszkę do nich zraziłam
też chciałam kupić od nich krzesełko ale po wózku mi przeszło i do tego to jest polska firma a cena taka sama jak za fishera
Aga ja też miałam taki drawniany komplecik z Kacperkiem bardzo długo mu służył i potem jeszcze dałam następnej dzidzi byłam z niego zadowolona tylko jedna rzecz mi w nim nie pasował ochraniacz na krzesełko jak na moje był za skromny w sensie takim że za mało chronił plecki i główkę - czuć było przez niego drewno
Aga a krzesełko super bo dziecko bardzo prosto i wygodnie w nim siedzi ma sporo regulacji i jest bardzo łatwe w obsłudze i łatwe w utrzymania czystości :-) można też w nim praktycznie dziecko położyć blaty można wkładać do zmywarki pokrowce do pralki - więc bez problemowo :-) do tego ma zajmujące grające i grzechoczące elementy które zajmują dzidzię :-)
ok ja spadam małemu dać obiadek i pewnie na jakiś spacerek się bujnę potem luknę co u was
miłej niedzieli :-)
Iwonka
haha
a jak prezent to też bym z chęcią przyjęła taki
Ruda
no ja też po Adrianie oddalam jeszcze drewniane krzeselko koleżance...zresztą prawie wszystko po nim jej oddałam
A my sobie zrobiliśmy z dziećmi 25 minutowy spacer po sloneczku:-):-):-)
nitka trochę marudziła,kwękała itd...ale przypięłam jej grzechotki, smoka i pluszaka i jakoś przesiedziała ten nie za długi spacerek bez płaczu( dłużej nie chciałam ryzykować, żeby jej nie zrazić znowu długimi przejażdżkami odrazu)
Wjechałam do pobilskiego sklepu a tam pani ekspedientka.."nooo w końcu pani kręgosłup odpocznie" Byla to miła odmiana od spacrów w nosidle... mam nadzieję że się przyzwyczai do wózia bo nei wyobrażam sobie zimy na ręku czy w nosidle.
Lecę robić budyń bo mlody piszczy że chce koniecznie zjeść;-)