reklama

Kwietnióweczki 2008

No Ada mogły by wyjść - święta racja :-)

Alicja no to masz w domku szpital - szkoda maluchów że muszą to przechodzić :-(
impra się udała:-)

Lena fajnie że u was ładna pogoda :-)
a z ząbkami to cię doskonale rozumiem bo u nas to niekończąca się opowieść :-(

Aga przykro mi z powodu twojej psinki ja tez za każdym razem ryczę jak odchodzi jakiś zwierzak :-(
nawet jak szłam uśpić chomika to beksę walnęłam u weta :-(
ja kocham zwierzaki bardziej od niektórych ludzi - bo są oddane do samego końca
są przyjaciółmi na dobre i złe :-(
ja po stracie psa musiałam zażywać leki uspokajające i miałam 2 tygodnie depresję więc wiem co czujesz :-(
moje dzieciaki też kochają zwierzęta Natan jak widzi psa albo kota to jest tak podniecony i zaczyna gadać i wyciągać rączki do nich :-) bardzo ważna jest więź dzieci ze zwierzętami dlatego się cieszę ze u mnie zawsze dużo naszych czworonożnych braci :tak::-)

reklama
Aga
oj...przykro mi z powodu pieska...
zdróweczka dla dzieciątka!!!!!!!:tak:

Lady
moje dzieci też często żygają przy przeziebieniu...
może to jakaś grypoa żołądkowa?ja to młodego odrazu stoperanem szprycuję żeby sie nie meczyl,smecta czasem i herbata gorzka lub mietowa...
dobrze że antybiotyki zaczynaja działać
coś jeszcze chciałam ci napisać...ale zapomniałam:baffled:
Zdrówka dzieciom!!! i Tobie(kup sobie tabletki na katar- jakiśCirrus albo Acatar-ja dizeki nim funkcjonuję jak mnei katar męczy) a na gardło to jużnie wiem co Ci tam pomaga ja sobie ssam tantum verdep...

Ada
i jak ten katarek?zyrtec dałaś?zdrówka również!!!!!

Pozdrawiam wszystkie!!!!!!!:happy2::happy2::happy2:

chciałyście zobaczyć pingwina to proszę :-)
małemu się bardzo podoba ta wańka wstańka :-D

p1030323sz9.jpg

co on tam ma w środku:confused: :-D

p1030318bj2.jpg

a jaki on duży i jak się śmiesznie śmieje i tak szybko mi ucieka :-)

Ruda no fajny ten pingwinek. :-):-):-)Marysia to jeszcze nie siedzi więc dla niej to jeszcze nie zabawka ale pewnie już niedługo. Mam do wydania maks. 250 a strasznie drogie te wszystkie zabawki i taki wybór że głupieje. chciałąbym coś żeby starszyło na dłużej i miało różne zastosowania.;-);-);-)

Aga no to musisz się na spokojnie zastanowić i sporo pooglądać zanim zamówisz mi to zajęło miesiąc zanim wszystko wybrałam i też już w głowę dostawała od przeglądania tego wszystkiego :tak::-)
możesz skorzystać z tego adresu co dałam ona zawsze stara się załatwić taniej przy jakimś większym zamówieniu :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry