reklama

Kwietnióweczki 2008

Ada ja z Natanem to przytyłam 6,5 kg ale z nim do 8 miecha chodziłam do pracy i miałam oprócz tego kupę obowiązków od godziny 6 rano do 24 byłam na nogach i wiecznie w biegu więc pewnie te kilogramy nie wskakiwały :tak:
co do mięsa i zapachów to też to odczuwam
ja tez za mięsem nie przepadam :tak:

Lady
no ładnie będę musiał teraz się zastosować do tej twojej wyliczanki :-D
za tatusia za mamusię - dobre dobre
a tak serio to wiem że powinnam się teraz troszkę lepiej odżywiać no ale za jasną anielkę nic mi nie smakuje i nie wchodzi

heheh mikołaj za dużo słodyczy przyniósł a to dobre
u mnie wszystko leży i jak na to patrzę to aż mnie po ścianach nosi :-D

a jak byłam z Natanem w ciąży to obowiązkowo raz dziennie musiał być jakiś batonik bo inaczej to by był zmarnowany dzień :-D
no ale teraz jeszcze wszystko prze de mną i może batony wrócą do łask

dziś dzwoniłam do przychodni żeby się zarejestrować do gina i zrobić sobie standardowe badania
moja położna która prowadziła 2 poprzednie ciąże jak usłyszał że jestem w ciąży to chyba spadła z krzesła
mówi do mnie znowu :confused:
na co ja jej tak - kuliśmy żelazo puki gorące
na co ona jeszcze większy śmiech i mówi że już się nie może doczekać poniedziałku żeby ze mną pobabulić
mówię wam żadko kiedy zdaża się taka równa babka jak ona :tak:

ok zmykam bo malutki woła :-)

reklama
RUDA

U nas jest odwrotnie, w rodzinie babiniec, mam 5 bratanic, w tym dwie są moimi chrześniaczkami a i niedługo będę znowu chrzestną kolejnej bratanicy...one wszystko mają, dlatego też ciężko trafić z prezentem...a rodzice też już nie wiedzą co doradzić...
A co do samopoczucia, to bedzie lepiej...a tak wogóle to który to tydzień? na kiedy masz rozwiązanie?

Monia u mnie koniec 8 tygodnia rozwiązanie z moich obliczeń to będzie 24 lipca zodiakalny LEW jeśli się nie mylę :tak:
nie mam jeszcze terminu wyznaczonego przez gina bo jakoś to nie było na razie najważniejsze tylko zajęłyśmy się głównie tymi Tetracyklinami

a luknijcie do galerii kwietniówek wstawiłam nowe foty Natana
jeszcze nie widziałam żeby się któraś z was chwaliła się zębolami to ja będę pierwsza
no chyba że coś pominęłam ups :zawstydzona/y:

Ada
poprawka....jadłas,dzis odmówiła zupki:-Dco za.....:baffled:

Lady
dawaj te słodycze,ja zjem i tek mi sie nie odłozy:crazy:

Ruda
hihih
noo...dobrze powiedzałas...kujecie zelazo poki gorace:-D

Miłego popołudnia

:happy::happy::happy:

Mam jeszcze pytanko dziewczyny...jak byłam na ostatnim szczepieniu w 6 miesiącu, to ci z poradni napisali mi że mam przyjść na kolejne szczepienie 13 m-cy, a profilaktycznie 9m-cy...i ja się teraz zastanawiam czy na to profilaktyczne mam iść jak ona zacznie dziewiąty miesiąc czy jak skończy dziewięc miesięcy, no bo zaczęła już 9 miesiąc tydzień temu...a u was jak to wygląda?

Czesc dziewczyny mój mały dzisiaj spał do 10 jestem w szoku dzisiaj juz nie jest taki marudny
anek ha super chodzi malutka pozdrawiam to jeszcze przed nami ale pewnie nie długo

a to zdjecie z dzisiaj po spacerku

Załączniki

• 100_7087.jpg
    100_7087.jpg
    602,8 KB · Wyświetleń: 39
Heloł
Lady - no nie wiem czy jest fasolka czy je nie ma, ale sie straramy ;-):rofl2:
Anekha - Nitka poprostu jest bombastyczna :-)
U nas wszystko wporządeczku :-) Prezenty częściowo porobione, ale jak narazie większość na allegro, reszte sie pewnie zrobi w jakims hipermarkecie, bo tam można znaleść wszystko dla każdego :-D

monia
hehehe ja tam nie ide na zadne profilaktyczne...nawet mi nic nie mowili w przychodni:-p dosyc klucia i bez tego:-D to pewnie cos na zasadzie dawnych przypominajacych szczepien o zoltaczce a teraz sie od tego odchodzi...:-pczy cos...no nie wiem.

rybusia
no spokojnie ...doczekasz sie i ty kroczkow...moja syn na tym etapie tylko siedial..ani raczkowac ani wstawac jeszce nie chcial..leniwiec..hahaha:-Dcorka nadrabia teraz i za niego:-p

Ruda
ja mam w galerii jedno foto jak Nitka stoi i suszy 2 ząbale jak kasowniczek:-D

Iwonka
noo zawsze 2ce razniej bedzie hihi ;-) to Ty jak ja w tym roku...wiekszosc made in allegro prezentow...prezent to prezent ;-)

zmykam,milego wieczorku zycze wszystkim!!!!!:happy::happy::happy:

Dobry wieczór:happy::-)

Moje dziecko właśnie napasłam i usypia:blink: jakże uwielbiam te wieczorki...

ANEKHA a co to Nitka starkuję znowu...mój nie i koniec nie chce to nie ech zrobie mu schaboszczaka może ruszy może go denerwują te papy :-D:-D:-D:-D

RYBUSIA a profilaktycznie to nie jakaś profilaktyczna wizyta tylko...my mamy podejść coś koło 9 miesiąca więc nie wiem pójdę początkiem stycznia zważą zmierzą powiedzą ,że znowu waży za mało i wsio:-D:-D a szczepienie następne to 13/14miesięcy MMR

IWONKA powodzenia w straniach:-);-)

uwielbiam relaks wieczorem cisza spokój zero stękania :rofl2:;-):-):happy::-p

reklama
dziewczyny mój kubek już spi ja tez sie juz kłade do juterka . kubik od miesiaca usypia mi bardzo ładnie bo znalazłam wspaniały sposób ale troche mnie on kosztował nerwów ale jak to z dziecmi konsekfencja to podstawa . ... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry