Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale żeby on się przekonał do papu to musiałby choć cutke spóbować a ten czort nawet buzi nie otworzy wysamruję mu usta poćumka poćumka nie krzywi się daję znowu nie zje maks 4 łyżki i jak go rozśmieszę to chyc wtedy szybk a tak nie ma mowy sam nie otworzy macha głową na nie i mówi nia nia nia nia chyba znaczy nie co
...no nic....trudno bywa w końcu jedną wadę moe dziecko musi mieć

ja już widze ten błysk tu choc dzieli nas 400km 

wiesz ogólnie ma katar w sumie a kaszel od kataru więc żadna choroba to nie jest więc ok przejdzie mu je ok oczywiście mleko pije soki bawi sie śpi nie narzeka więc git
mam nadieje ze pomoze choc troche bedzie mniej chorowal...sprobuj i Ty..pierwsza kuracja 3 tyg wychodzi ok 60zl potem kolejne miesiace juz ok 15zl tylko.
ale sie ubawilam...
takze my dalej butlujemy
to nie wiem....
chyba,ze podmienili w szpitalu i te co ładnie je dali komus innemu

uśmiałam sie z twoich postów :-)" no ale cóż będę kochać bo moje nie" oczywiście w pozytywnym sensie
ehh tu to musisz miec anielską cierpliwość, ja to sie szybko bym zestresowała żeby Natalka tak ciągle zaciskała dziąsełka przy jedzeniu 

a co tam jeszcze lekarze powiedzili? hehe nie pamietam jak to juz na poczatku było, czy jakies dane, wymiary podają, kiedy serduszko juz mozna usłyszec? 
bo ogolnie w tym roku sie nie obdarowujemy niespodziankami.

mój mały marudny i sam nie wiedział co chce ...

kiedyś
zaczął świrować tydzień przed choroba choroba minęła 3 tygodnie temu a ten dalej nie je i już tak nie je 6 tygodni i lipa a lekarstw nie dawałam łyżeczką no ale już mówiłam kocham trudno jedna wada musi być

nauczy się tam kiedyś no ja liczę ,ze na dwa latka załapie

aaa i mam nadzieję,że Wam się uda;-);-);-)
:-)
Dobranoc