reklama

Kwietnióweczki 2008

Nom dobry wieczór. :-)
Godz 18 a ja siedzę i czekam na mojego faceta, który utknął w korkach. Cholerny Poznań.
I jeszcze komputer mnie wkurza:wściekła/y:
A chciałam sobie z kimś miło pogadać.
Jest tu kto??

reklama
taaak ka32sia tylko kto na stare lata te armaty bedzie pilnowal jak wszystkie zacznal strzelac:-D:-D:-D;-), no coz trzeba bedzie walczyc:-)
no mamy IKEE ale od ciebie to i tak chyba kawalek bedzie;-), ale jakby co to jedna na pewno jest na Wembley

Silka co maz juz Synusia splodzil to zamachy na niego urzadzasz:-D;-):cool2:, ale drobiem??:dry::-).
Daj Lubemu troche czasu, to Ty nie wiesz ze kazda prosba wniesiona przez nas musi sie uprawomocnic:-D - tak te chopy dzialaja;-)

patrycjak wspolczuje, wszystko ale nie bol zebow:shocked2:

Buziole

Jak człek ma być spokojny jak cały dzień tęskni, a ukochany stoi w korkach, jutro jadem na kontrolę do gina i mnie już sieka jak pomyślę ile czasu się traci na stanie w korku ja rozumiem, że muszą remontować ulice, bo muszą wykorzystać dotacje, bo euro, ale żeby tak zatkać miasto, żadnego pomyślunku, do tego od lutego chcą podnieść ceny biletów mpk, a i tak mamy jedne z droższych, no to w tedy wiele Poznaniaków przesiądzie się w auta. Grryyyy:wściekła/y: Dość często zastanawiamy się z Wojtkiem czy nie uciec z tego miasta, ba w ogóle bierzemy po uwagę emigrację do Stanów, albo Australii.
Tylko, że ja z tęsknoty za ludźmi długo na wygnaniu nie wytrzymam:no:

Dobry wieczór dziewczynki!!!
SILA jestem zbulwersowana tym kurierem....:tak::-D:happy2:

MASIEK czekam na wróżbę z kart...może synek mi wyjdzie....;-):tak: ostatnio marzy mi się synek co najlepsze jestem przekonana że to synek:sorry2:

KACHUREK ja jestem podobna u dentysty znieczulenie nie a cierpieć też nie ach szkoda słów teraz mam poleczone ale gdybym musiała nie daj boże iść jeszcze w ciąży oj masakra biedny dentysta...;-):eek:

PATRYCJAK kochana współczuję na pewno się męczysz:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MASIEK masz apetyt leon się domaga...a ja dziś stoję u się na ulicy i widzę idzie moja kumpela niesie serek wiejski myślałam,że oszaleję muszę go zjeść za chwilę patrzę a ta śledzie kupiła to chce jedno i drugie ale skończyło się na serku i kabanosie drobiowym ale taki pyszny że dokupiła se niedawno 4 już 2 zjadłam zostały mi jeszcze i idę zaraz film oglądać to chyba wszamam...lecę na film i papu zajrzę potem...

Patrycja teraz to już ciężko dać jakąś radę gdyż ząb już w koszu!:-( No ale rzeczywiście problem miałaś . Ja czasem zapisywałam jednak antybiotyk ( amoksycyklinę u ciężarnych) bo wychodzę z założenia że antybiotyk wyrządzi mniej krzywdy niż toczące się zapalenie ropne. Zależy od stanu pacjenta. Ale jak już ząb wyrwany to życzę szybkiego gojenia, no i idź jeszcze na to płukanie.:sorry2:

Dzień dobry kwietnióweczki!!!
Jak minęła Wasz noc???
Ja wstałam już po śniadanku...wybieram, się na bazarek,muszę zakupić koszulkę do spania,a moja dzidzia od rana bryka...;-):-):happy:
Miłego dnia....:-)

reklama
Ada co Ty taki ranny ptaszek? Ja dzisiaj wyjątkowo siętak wcześnie obudziłam żeby zjeść śniadanko żeby pobudzić Małego do brykania. Czy Wy też tak macie że jednego dnia Bobas kopie jak motorek a drugiego jest leniwy? Mój synek zazwyczaj intensywnie trenuje a wczoraj tylko jakieś marne puk puk, co prawda regularnie i cały dzień ale słabiej.:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry