reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień dobry Kachurek!!!
A ja ostatnio to tak wstaje przed ósmą nie mogę spać w ogóle...Mój przed wczoraj był intensywny wczoraj mniej a dziś od rana stuka aż miło:-) jejku ja piszę mój :sorry2:a przecież nie znam płci a może chłopczyk...no zobaczymy w następnym usg...

reklama
Dzień dobry.
ja też wstałam, ale chyba zaraz wrócę do łóżka. Jak ja się wygrzebię na 14 dol lekarza:confused:

Dziendoberek:-)

Ja juz moje dzieci odstawilam do szkoly i teraz trza by sie za robote wziac:crazy:

masiek Ty sie wsciekasz na korki, ja mojego chopa tez widze tyyyle:baffled:, pracuje w nocy, rano przychodzi ja wychodze z dziecmi, wracam on juz spi, po poludniu po dzieci, wracam a on spi noooo i jak wstanie to ile my sie widzimy ze 3-4 godz. bo ja juz kolo 9 padam jak pluto:sorry2:. Sama sie dziwie jak ja w ciaze zaszlam:-D ale jak widac cuda sie zdarzaja:-D:-D, no i tak musi byc :-( w koncu to praca:-(

ada :laugh2::laugh2::laugh2:

Kachurek to Ty jako specjalistka powiedz mi- czy ja moge spac spokojnie bo jakies 4 tyg. temu skonczylam brac amoksycyline, bo mialam infekcje i choc czytalam o tym antybiotyku to i tak obawy mialam. NIc mojemu maluszkowi nie bedzie?:baffled:

Czesc dziewczynki,ja wlasnie przegladam wozki na alegro i jakos nie moge sie zdecydowac na nic, a przyszlym miesiacu chciala bym juz cos kupic moze wy macie jakies typy ????
Ja dzis wstalam 5:30 nie moglam spac zrobilam mojemu malzowi sniadanko do pracy, oczywiscie zjadlam samam bo moje dziecie sie domagalo :-) wlaczylam kompa pogrzebalam troche w necie i poszlam dalej spac :-)oczywiscie uslyszalam od mojego malza ze mogla bym zbastowac z tym internernetem na jakis czas bo to bardzo szkodliwe dla dziecka:crazy:
Czy slyszalyscie cos na temat siedzenia przed kompem w ciazy .. ze to ma jakis zly wplyw na dziecie???

Gdzie Wy sie podziewacie:-)

Ja ide cos wszamac bo glodni jestesmy i cos porobic nim brac ze szkoly wroci:tak:

Do wieczorka

HEj dziewczynki!!!!
RENIA ja z moim też się mijam wychodzi do pracy 8.00-9.00 wraca 23.00 a ja wytrzymam zanim godzinkę i padam...więc zero kontaktu niedzielę ma wolną a tu zawsze musi coś załatwić ja niby z nim jadę ale to też tak osobno...a ja nienawidzę być sama w domu :-(

SILA ty juz po porządkach a ja mam lenia na wszystko ale nie na zakupy:-);-) my to jesteśmy biedne zawsze w domku same ach te nasze chopy...;-)

ja to się zastanawiam jak ja tak w domu długo wytrzymam ale potem dziecko to nie będzie czasu...ale potem to bym chyba chciała do pracy wrócić mój mówi po co ale ja lubię pracować zobaczymy...
KAsiu wiesz że się nie zastanawiałam nad tym wpływem komp na dzidzię...:sorry2: mój to woli jak siedzę bo rzekomo ma spokój nie wiem o co mu chodzi nie wnikam:-)
MASIEK 3mam kciuki dzidzia ma też trzyma...oczywiście czekamy jak tam po wizycie...

Silka ja tym razem na bebe comfort sie nie szarpne... to wydatek okolo 3 tysiecy gdyby to byla moja pierwsza ciaza to tak bo zawsze jest perspektywa ze zostanie wozek dla nastepnego bobaska , zreszta tak bylo w przypadku dziewczynek.;-)

reklama
kurka ale mi dzidzia od rana pobrykuje aż jestem w szoku naprawdę małe kopytko...

MADZIUJKA a co tam u ciebie??

LADY gdzie się schowałaś???Czyżbyś znalazła nową pracę?Jak w domu sytuacja??

Do góry