NiaNia
Fanka BB :)
NiaNia miałam usg 4 sierpnia czyli 3 tygodnie po zapłodnieniu i Pani doktor powiedziała, że przyszłam za wcześnie. Co prawda potwierdziła ciążę, bo pęcherzyk ciążowy był już widoczny, ale zleciła badania krwii w celu 100% pewności :-) I oczywiście pozytywne![]()
:-) Teraz jak pójdę, to powiedziała, że już będzie słychać i widać bijące serduszko, zaczątki nóżek, główkę, paluszki u rączek... :-) Po prostu nie mogę się doczekać :-) No i poda bardziej precyzyjny termin porodu
No i ja też objawów zbytnio nie mam... Troszkę bardziej senna jestem, delikatne nudności no i oczywiście nastrój płaczliwy... Czyli w normie ;-)
Pozdrawiam Kwietnióweczki :-)

co my mamy z tym płaczem 

No to fajnie:-) Czyli USG bedziemy mieć w podobnym czasie

:-) Teraz jak pójdę, to powiedziała, że już będzie słychać i widać bijące serduszko, zaczątki nóżek, główkę, paluszki u rączek... :-) Po prostu nie mogę się doczekać :-) No i poda bardziej precyzyjny termin porodu 
wiec bede pierwsza(jesli doczekam, bo teraz mam obsesję, ze coś się stanie
:ninja:..)
( 

. Ale poszłam, zapłaciłam i kazano mi iść do lekarza. Bardzo miła pani doktor jak się dowiedziała, ze jestem w ciąży, to stwierdziła, że ona mnie już badaniami nie będzie męczyć,
lata temu. Spokojnej ciąży życzę i trzymam kciuki! Za wszystkie ujawnione już i za ta, które mam nadzieję się tu wkrótce pojawią... ;-) Coś mam przeczucie, że w kwietniu będę tu często zaglądać, bo czytam sobie tu i tam i widzę, że sporo znajomych ników może tu zagości.