Siemka laski 
Tomka pierwsze słysze o takim pobieraniu krwi także nic na ten temat nie moge powiedzieć... :-)
Co tam dziewczynki u Was? widze że sie rozkreciłyście z tymi prezentami mój mąż nie nosi paska wiec to odpada
a moze jakbym kupiła to by zaczoł? haha :-)
prezenty już dla siostrenców pokupywałam tylko zostało mi dla rodziców i synka no i mężą.... dziecko mam już w sumie z głowy bo gry na ps2 mu kupie radoche bedzie miał jak nie wiem co... Ojcu jakąś koszule... mamie bluzeczke z kołnierzykiem pieskowi szyuczne kości
a mężowi?cholerka dalej nie wiem. może też koszule jakas tylko będe patrzeć już pod kątem Sylwestra
ostatnio kuplam mu różową jak szliśmy an wesele by pasował do mojej zajebistej kreacji myślałam że mnie z tym różem pogoni ale był zachwycony
teraz coś czarnego może błyszczącą...tylko gdzie? tak mi sie łazić nie chce a na zakupki internetowe już za pózno nie doszło by chyba nawet na czas. teraz jest taki kocioł....
Wiecie coraz częśćiej czuje już ruchy dziecka ale tylko wieczorkiem jak kłade się spać... a dziś mi sie nawet śniło żę wypchał mi dzidzius rączke i przez brzuszek dałąm mu cześć haha ale to było miłe tak się z nim w śnie bawiłam..coś niesamowitego...piękny sen....
A jak Wy się czujecie>? mnie dziś dopadł ból głowy kaszel mnie w nocy na szczeście nie męczył ale od rana cos skwiera i katar ....non stop nosek zatkany jest... kiedy to sie wreście skończy brrrrr
Co do kilogramów nie pekajcei ja już mam 8 kilo nadwagi ziś walneło mi 70 kilo jak wstałam szok.....

Ok mykam szykować obiadejk nałykać musze tych tabletek i syropek na kaszel..zrobiłam wczoraj sobie wieczorem z cebuli samam i zobaczymy od dzis bede go stosowac..... ok lece juz całuje mozno buzkamiłego dzionka
Tomka pierwsze słysze o takim pobieraniu krwi także nic na ten temat nie moge powiedzieć... :-)
Co tam dziewczynki u Was? widze że sie rozkreciłyście z tymi prezentami mój mąż nie nosi paska wiec to odpada
prezenty już dla siostrenców pokupywałam tylko zostało mi dla rodziców i synka no i mężą.... dziecko mam już w sumie z głowy bo gry na ps2 mu kupie radoche bedzie miał jak nie wiem co... Ojcu jakąś koszule... mamie bluzeczke z kołnierzykiem pieskowi szyuczne kości
teraz coś czarnego może błyszczącą...tylko gdzie? tak mi sie łazić nie chce a na zakupki internetowe już za pózno nie doszło by chyba nawet na czas. teraz jest taki kocioł....Wiecie coraz częśćiej czuje już ruchy dziecka ale tylko wieczorkiem jak kłade się spać... a dziś mi sie nawet śniło żę wypchał mi dzidzius rączke i przez brzuszek dałąm mu cześć haha ale to było miłe tak się z nim w śnie bawiłam..coś niesamowitego...piękny sen....
A jak Wy się czujecie>? mnie dziś dopadł ból głowy kaszel mnie w nocy na szczeście nie męczył ale od rana cos skwiera i katar ....non stop nosek zatkany jest... kiedy to sie wreście skończy brrrrr

Co do kilogramów nie pekajcei ja już mam 8 kilo nadwagi ziś walneło mi 70 kilo jak wstałam szok.....

Ok mykam szykować obiadejk nałykać musze tych tabletek i syropek na kaszel..zrobiłam wczoraj sobie wieczorem z cebuli samam i zobaczymy od dzis bede go stosowac..... ok lece juz całuje mozno buzkamiłego dzionka

;-)