A
ada04
Gość
Dobry wieczór!!!
MAJU to ci niespodziankę miłą zrobił...;-)
MAJU to ci niespodziankę miłą zrobił...;-)

MASIEK zapomniałam ci wczoraj napisać o tej kołysce jest cudna mi się strasznie podobają ale nie mogę namówić mojego niestety ale wiem,że są ważniejsze wydatki
więc przeboleję
Ale u nas dziś pusto właśnie piłam sok z buraków
ale to dla mego małego mieszkańca...
TOMKA mi się wydaję co ma być to będzie ale wiesz w ósmym bądź to można jak wszystko ok to czemu nie ja mam ciuszki tak do 4 maksimum 5 miesiąca podokupuję ładne wyjściowe i finito a resztę w lutym nie wytrzymałam bym tak do końca ciąży bo ja muszę mieć wszystko zawsze wcześniej 2 miesiące bo bym się stresowała...mam wybrany model łóżeczka właściwie wszystko upatrzone prócz wózka
i powoli w lutym zacznę kupować gdybym nie daj boże wcześniej urodziła to nie wyobrażam sobie,żeby mój mąż miał to wszystko kupować bo ja wolę wszystko obmacać i dotknąć

więc przeboleję Ale u nas dziś pusto właśnie piłam sok z buraków
ale to dla mego małego mieszkańca...TOMKA mi się wydaję co ma być to będzie ale wiesz w ósmym bądź to można jak wszystko ok to czemu nie ja mam ciuszki tak do 4 maksimum 5 miesiąca podokupuję ładne wyjściowe i finito a resztę w lutym nie wytrzymałam bym tak do końca ciąży bo ja muszę mieć wszystko zawsze wcześniej 2 miesiące bo bym się stresowała...mam wybrany model łóżeczka właściwie wszystko upatrzone prócz wózka
i powoli w lutym zacznę kupować gdybym nie daj boże wcześniej urodziła to nie wyobrażam sobie,żeby mój mąż miał to wszystko kupować bo ja wolę wszystko obmacać i dotknąć
a tego tyle idzie szczególnie na początku.