reklama

Kwietnióweczki 2008

Dobry wieczór!!!
MAJU to ci niespodziankę miłą zrobił...;-):-D

MASIEK zapomniałam ci wczoraj napisać o tej kołysce jest cudna mi się strasznie podobają ale nie mogę namówić mojego niestety ale wiem,że są ważniejsze wydatki:tak::happy2: więc przeboleję

Ale u nas dziś pusto właśnie piłam sok z buraków:baffled: ale to dla mego małego mieszkańca...

TOMKA mi się wydaję co ma być to będzie ale wiesz w ósmym bądź to można jak wszystko ok to czemu nie ja mam ciuszki tak do 4 maksimum 5 miesiąca podokupuję ładne wyjściowe i finito a resztę w lutym nie wytrzymałam bym tak do końca ciąży bo ja muszę mieć wszystko zawsze wcześniej 2 miesiące bo bym się stresowała...mam wybrany model łóżeczka właściwie wszystko upatrzone prócz wózka:baffled: i powoli w lutym zacznę kupować gdybym nie daj boże wcześniej urodziła to nie wyobrażam sobie,żeby mój mąż miał to wszystko kupować bo ja wolę wszystko obmacać i dotknąć

reklama
Aduś nio miłą niespodziankę zrobił;-) nie doceniałam go :tak::-D no:-D to widzę że obie mamy podobnie:-D bo ja też juz cześć ubranek mam kupionych resztę dokupie w styczniu, bo wtedy będe miała możliwość kupienia prosto z fabryki Ewa:-) łóżeczko też już mam upatrzone a pościel już zamówiłam na allegro:-) i do połowy marca chce już mieć prawie wszystko skompletowane bo ja też sobie nie wyobrażam żeby mój mąż miał to sam kupować i wybierać:-) ja wolę sama wszystko pooglądać a jego zapytać o zdanie czy mu się też podoba i czy takie kupimy:-D:tak:

Maju kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo szczęścia, zdrowia, pomyślnie dotrwania do końca ciąży, szybkiego, jak najmniej bolesnego porodu i dużego, zdrowego bobaska:-):-):-):-):-):-)

MAJU święta racja ja mam podobnie a mój też potrafi czasem mnie zaskoczyć i to wtedy kiedy najmniej się spodziewam ogólnie jest kochany ale już go nie zachwalam bo zawsze jak go zachwalę to mu się gdzieś w główce przewraca...a muszę kupić wcześniej bo ja taka w gorącej wodzie kąpana jestem i bym się stresowała,że nic nie mam ostatnio pokazywałam mojmu łóżeczka a on tylko yhy yhy mówię może to yhy gdybym mu pokazała wannę ciekawe czy by powiedział yhy ładna :-D:tak::-D:-D:happy2: ale dla mnie to przyjemność mam już listę z zakupami dla maluszka mój tylko pyta ale nie jakieś 20 tyś oj ci mężczyźni ale niestety kocham go to co poradzić na to trudno;-):tak::-):happy2:

WŁAśNIE ZASTANAWIAM SIę CZEMU DZIś OD RANA NIE MA SUWACZKóW Z BABY-GAGA

jA TU PISZę O PIERDOłACH ZAMIAST CI żYCZENIA SKłADAć

wszystkiego najlepszego zdrowej dużej dzidzi i bezbolesnego porodu i oby jak najmniej ciążowych dolegliwości....

o proszę suwaczki i się pokazały a moja dzidzia właśnie mnie boksuje a cały dzień od wczoraj tak spokojna a tu masz boksiaki daje mamusi kochane maleństwo

No ja tez nie wyobrażam sobie kupować wszystko na ostatnią chwilę.
My też mamy upatrzone łóżeczko, z wózkiem jeszcze kombinujemy ale już praktycznie wiem o jaki nam chodzi więc pewnie w marcu wózek kupimy. No i kosmetyki w marcu.
Chcemy mieć wszystko do końca marca, by na końcówce mieć już spokój. No i dzięki temu, że już w grudniu zaczęłam małe zakupy będzie nam lżej finansowo. Bo jak tak za jednym zamachem 3000tyś wydać to lepiej po trochu.
No i od lutego chyba zacznę robić zapas pieluch, najbardziej mnie przerażają pieluchy jedna paczka kosztuje około 50zł:szok: a tego tyle idzie szczególnie na początku.
Więc pewnie będziemy pilnie śledzić promocje i z kilka paczek kupimy wcześniej:tak:

MASIEK też się zastanawiam nad pieluchami a jakie chcesz kupić jakiej firmy bo nie mogę się zdecydować każdy mi mówi inaczej inni że pampersy inni że happy a ja nie wiem sama a moja mama mi marudzi że jestem wygodna i jest zbulwersowana lekko że nie chce tetry używać:sorry2:

My nie doceniamy facetów, oni nas, a i tak się kochamy czego dowodem są nasze dzidziusie w brzuszkach.

Aduś jak mówię mojemu facetowi co trzeba kupić, zrobić w domku dla Leona to słyszę "no tak" "echym a co teraz to chcesz??"
już widzę jak by miał kupić sam wyprawkę, jak on chyba nie ma jeszcze za bardzo pojęcia co taki niemowlak potrzebuje. Jak jedna z pierwszych rzeczy dla Leonka jaką kupił, to nocnik samochód:-D a innym razem zabawkę ciężarówkę, spytałam po co i odpowiedź miałam "jak to, po co no przecież będę się z moim synem bawić autami"
mam wrażenie, że on myśli, że Leon jak tylko przestanie być noworodkiem stanie się takim rozumniejszym dzieckiem:baffled:
No i tym bardziej muszę sama zadbać o wyprawkę, a tatuś jedynie co ogląda i sprawdza pod względem bezpieczeństwa itp.

reklama
Wiecie co ja od początku ciąży mam dwa kilo na plusie i koleżanka mi dziś powiedziała,że to patologiczne :-( byłam 2 tygodnie temu u lekarza i mnie ważył i nic nie mówił a ona mi zasiała zairenko niepewności ale skoro dzidzia ok to po co się martwić

MASIEK :-D:-D:-D ciężarówkę :-D mi też się z mojego chce śmiać bo wczoraj mi powiedział,że jest tak bardzo zadowolony bo będzie wracał z pracy a nasze maleństwo będzie gadało i się śmiało i to tak w domu inaczej ale gadało boże kiedy to będzie na początek płacz kwilenie gaworzenie a rozmawianie no nie mogłam jak to usłyszałam ale nie wyprowadzałam go z błedu niech tak myśli dalej:-D:-D:-D:-D:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry