reklama

Kwietnióweczki 2008

Wiecie co dziewczynki gadam se moim mężem teraz a on mi mówi,że chcę trójkę dzieci...:szok::szok::szok::szok::szok::baffled: ja się go pytam czy będzie za mnie w ciąży chodził powiedział że to przemyśli:happy2:;-) ale się rozpędził mówię mu poczekaj aż się urodzi jedno najpierw potem pogadamy:sorry2:

reklama
Hej dziewczyny!
Dzieki za cieple przyjecie:tak: Jestescie kochane!!
Tez ciagle sie boje, ze sie zaziebie, a dzisiaj jeszcze przyszedl atak prawdziwej Chicagowskiej zimy...brrrr nie lubie, nie lubie. Nawet z piesiem boje sie wyjsc na spacer zeby gdzies orla nie wywinac. W zeszlym tygodniu jak przymrozilo to moj Marek przejechal odcinek z domu na parking na tylku, ja nawet nie probowalam wchodzic na chodnik ...
Ja swojemu "mezusiowi" planuje zakupic maszynke do golenia, bodajze Philips cccc...c cos tam;-) pewnie maja na kilogramy w Targecie, wiec nie bede musiala daleko szukac. Z moim to jest tak, ze nigdy niczego nie potrzebuje, ale jak przyjdzie co do czego to tego to tamtego brakuje ... kiedys kupilam mu koszulki w Hollister, takie zajefajne jak lubi to teraz je sama nosze bo tu kolor nie taki to logo za duze i oczywiscie dowiaduje sie o tym jak juz minie 14 dni na zwrot:-)
No nic, ide zrobic herbatke i popatrze co tam w tv piszczy i jak zwykle czekam az moj pracoholik wroci z pracy:-( (ostatnio zadko sie widujemy, nawet razem mieszkajac)

KAROLKA dobrze,że masz chociaż jakis pomysł na prezent bo ja nie wiem choć mój ostatnio wymyślił że przydała by sie mu maszynka do włosów ale JA MIAŁABYM GO STRZYC :szok::szok: o nie potem będzie mi gdakał jak do źle obetnę muszę popatrzeć rozejrzeć się no nie wiem... idę spać w sumie dochodzi godzina zero 00.00 więc pora na mnie...

Dziewczynki wiem ze juz jest pozno, ale tak mi masiek namacila;-):-D, i tak siedze i czytam, no to mam dla Was kolejne zadanie:tak: Mikado Ox-ford 3, moze ten jest wart uwagi a tez go moge kupic przez neta - wlasnie sie pokazal:-)

Dzieki

:-):-):-):-):-):-) Hej wszystkim :-):-):-):-):-):-)
Jak tam u Was weekend mija? Ja zaraz z synkiem idę do teściów..hihih, gotować nie będę musiała dziś :-p
Dziękuję Wam za ciepłe słowa;-);-);-) Biorę leki jak lekarz kazał, sporo leżę itd.. jutro idę na kontrolę, zobaczymy co mi powie... może usg odrazu zrobi to się dowiem kto mi puka w brzuszek... choć ostatnio miałam usg a dzidzia tak się ułożyła, że nic nie było widać co tam chowa:-D hehe.. no ale najważniejsze żeby było zdrowe:tak::tak::tak:
Wszystkim miłej niedzieli życzę, papa:happy2::happy2::happy2:

Dzień dobry kwietnióweczki!!!
Ale u nas dzis pusto i smutno...odezwijcie się...

RENIU ja też już oglądałam ten wózeczek ale nie znam nikogo kto go by miał żeby się zapytać czy w miarę się sprawdza bo idealnych to na pewno nie ma...:-D:tak:;-):happy2:

Muszę przyznać, że podziwiam Was za ten zapał w robieniu zakupów. My nic nie kupujemy. W marcu kupimy tylko wyprawkę niezbędną do szpitala, a całą resztą zajmą się po porodzie tatuś Zuzi i moja mama. :-)
Nie chcemy zapeszać. W rodzinie zbyt często maleństwa nie udało się ze szpitala zabrać do domu. Tak będziemy pewni, że wszystko będzie dobrze.

LadyLajla, utrzymanie w tajemnicy malucha nie jest łatwe. :-D Czasem niewiele brakuje, żeby się wygadać, ale na początku woleliśmy nic nie mówić, żeby nie tłumaczyć potem, jeśli coś by znów posżło nie tak... , a potem faktycznie wizja zdziwionych min całej rodzinki na widok mojego okazałego brzuszka wygrała z chęcią wcześniejszego podzielenia się ze wszystkimi tą nowiną. Jeszcze tylko tydzień - teraz to już będzie z górki. ;-)

Reniu przepraszam za mącenie w głowie;-) nie mam większej styczności z mikado, na osiedlu widuję czasem dziewczynę z tym wózkiem, jakiś czas temu jeździła z gondolą a teraz ze spacerówką, (no i dzieckiem ofcorse);-) wózek wygląda dość dobrze podobny do implasta3, wrzuciłam w przeglądarkę i znalazłam coś takiego:Mikado Ox-ford, forum kobiet

Wróciliśmy od teściów, zaraz chyba pójdziemy do łóżeczka.
Ale się najadłam, teściowa piecze już ciastka i ma ich już multum:tak: pyszne:-p
Były też siostry Wojtka. Niestety obie. Młodsza na szczęście była trzymana jak najdalej ode mnie, choć i tak co jakiś czas chciała mi coś udowodnić.
Starsza natomiast biedna męczona była mdłościami, pocieszyłam ją że jeszcze trochę i będzie lepiej. No i dzięki temu, że ona też w ciąży miałyśmy wspólny temat:-)
Teściowie byli zdziwieni, że kołyska przyszła do nas bo jak się okazało, Wojtek licytował w ich imieniu:-D, ale kochanie moje zapomniało wysłać sprzedawcy adres na który paczka miała zostać wysłana.
Tak o to w pokoju stoi paczka, bo na razie kołyski nie będziemy składać. Ale się z niej cieszę. Bo my byśmy raczej nie kupili kołyski mimo, że nam się strasznie podobają, to właśnie przez to że starcza na około 4 - 5miesięcy no i tania nie jest.

reklama
cześć dziewczynki:-) ja tylko na chwilke bo jestem zmęczona, ale normalnie musze sie wam pochwalić jaka mi dzisiaj mój kochany mężulek zrobił niespodziankę:szok::tak: miałam dziś urodzinki, i Paweł rano pojechał ze swoją mamą po karpia i jak wrócił do domku to ja jeszcze leżałam w łóżku i przyszedł do mnie do łóżka z prezencikiem i normalnie kupił ciasto i świeczki mi zapalił do dmuchania:-):tak: normalnie extra strasznie mnie zaskoczył ale pozytywnie:-):happy2: no i dostałam wagę elektroniczną żebym sie mogła ważyć na bieżącco:-p:tak: miłegowieczorku wszystkim buziaczki:-)
a cio do wóżiato ja też sie zastanawiałam nad mikado bo jest niedrogi i fajnie wygląda:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry