Silka, ja tez od kilku dni codziennie jem pasztet:-) z cwikla, musztardka albo pomidorkiem. Pomyslalam, ze moze to jedna z typowych "ciezarowkowych" zachcianek...
Ja wigilie mam z glowy. Idziemy do rodziny, wiec moje przygotowania ogranicza sie w tym roku do porzadkow i zrobienia rybki po grecku, ktora UWIELBIAM! Mazy mi sie od poczatku grudnia, ale postanowilam poskromic swoj apetyt do wigilii, to bedzie lepiej smakowala ;-)
Jutro za to jade po sukienke na sylwestra i po prezent mojemu Markowi. Myslalam, zeby kupic mu maszynke elektryczna Philips Arcitec, ale poszukalam w internecie i kosztuje prawie 200$
troche za duzo jak na cos co byloby uzywane max 10 razy do roku ... tak wiec pomysly wyczerpane i pewnie zamiast skupic sie na wyborze idealnej kreacji bede biegala w poszukiwaniu idealnego prezentu.
sprobuje wkleic kilka linkow, ciekawe czy pojda ??? ...

Ja wigilie mam z glowy. Idziemy do rodziny, wiec moje przygotowania ogranicza sie w tym roku do porzadkow i zrobienia rybki po grecku, ktora UWIELBIAM! Mazy mi sie od poczatku grudnia, ale postanowilam poskromic swoj apetyt do wigilii, to bedzie lepiej smakowala ;-)
Jutro za to jade po sukienke na sylwestra i po prezent mojemu Markowi. Myslalam, zeby kupic mu maszynke elektryczna Philips Arcitec, ale poszukalam w internecie i kosztuje prawie 200$
troche za duzo jak na cos co byloby uzywane max 10 razy do roku ... tak wiec pomysly wyczerpane i pewnie zamiast skupic sie na wyborze idealnej kreacji bede biegala w poszukiwaniu idealnego prezentu.sprobuje wkleic kilka linkow, ciekawe czy pojda ??? ...

, przynajmniej zasilisz szeregi mniejszosci
, czy ktos wie, bo nie przypominam sobie zeby cos wspominala o wyjezdzie na swieta