reklama

Kwietnióweczki 2008

masiek, gratuluję wózeczka !!!!!!!! Moja koleżanka ma też X-Landera X3 i bardzo sobie chwali :tak: To najdroższy gadżet dla maluszka już macie :happy2: Fajnie. My mamy zamiar gdzieś pod koniec stycznia, lub na początku lutego już też kupić.

reklama
Nie planowałam tak szybko wózka, myślałam, że zamówimy i Wojtek odbierze go jak urodzę. No ale nie narzekam. Wózek jak tylko przyjechaliśmy do domu złożyliśmy i stoi na środku pokoju, jeździmy nim po całym mieszkaniu zmieniając tylko gondolę, spacerówkę i fotelik, bo taki cały zestaw.
Czyli też i fotelik mamy z głowy:tak: choć ten nie wygląda na solidny:sorry2:

Cześć dziewczynki:-) ja też jestem strasznie objedzona po tych świętach:-D:tak: a na plusie juz 13kg:zawstydzona/y: trudno, czego sie nie robi dla dzidzi:-)
Masiek no to najdroższy zakup was ominął:-D fajnie :tak: My w styczniu mamy pojeździć po sklepach i pooglądać wózki i wtedy pewnie coś wybierzemy:tak:
Silka nie martw sie wagą;-) ja mam koleżankę która przed ciążą była taka szczupła jak ty, a po urodzeniu Kacperka zaraz wróciła doswojej wagi .... i jeszcze schudła ale teraz to już wygląda za chudo:tak: jak anorektyczka:-) więc nie martw się:-)

Witam to i ja już dotarłam do domku po świetach i teraz czas na odchudzanie tzn na ograniczenie w jedzeniu a przedewszystkim słodkich rzeczy bo na początku stycznia idę na krzywą cukrową i żeby wyszła odpowiednia to musze już te słodycze odstawić całkowicie bo przez święta to za dużo tego byo.
A nasza dzidzia też dostałą swój pierwszy prezent nie tak drogi jak Masiek, to tylko ręcznik kąpielowy z kapturkiem, więc już jedną rzecz mamy:-)
Ada jak ty to zrobiłaś że tylko 2kg+ do tej pory ja przed ciążą miałam już +kg + i teraz 20 do zrzucenia do końca to bedzie jakieś 28pewnie:szok:

Silka Tak tak bedziemy się wszyscy grupowo odchudzac tylko jak się martwię jak ja to zrobię bo ja mam niedoczynność tarczycy i ciężko bedzie zrzucić ale dam jakoś rade musze.
A co do ruchów maluszka to i ja w święta miałam niezłą dysotekę w brzuszku to pewnie po tych wszystkich smakołykach

Renatka to kuruj się i wygrzewaj pod pieżynką w łużeczku

masiek ten wyciek to tak jak Silka pisze pewnie siara ja czasami mam tylko takie grudki pozasychane zółtawe na brodawkach to pewnie to samo , wózeczka gratuluję oczywiście to już większy ciężar spadł z was

Anrus no to witaj w klubie:shocked2: to będziemy sie razem odchudzać i mobilizować bo ja też mam niedoczynność tarczycy:no: i przed ciążą już ważyłam za dużo... bo my niestety mamy problem ze zrzuceniem zbędnych kg:wściekła/y: ale będziemy musiały dać jakoś rade:tak:

witjcie

no my dochodzimy do siebie, i teraz do sylwka cza sie szykowac:-)

masiek to na co ty czekac wklejaj zdjecia wozia, przeciez wiesz ze ja pazerna na takie cudka jestem i zbieram informacje-wzrokowe tez;-)

ada Ty sie nie martw porodu chyba nie przegapie;-), zreszta przeciez jestesmy umowione;-)

Pozdrowionka dla wszystkich

Witam Was dziewczyny po świętach, ja również jak większosć z Was byłam u rodziców i dopiero co wróciłam.
Masiek - gratuluję wózka!! ja też myśle nad X-landerem tylko modelem czterokołowym XA (bratowa też ma wócek tej firmy i bardzo sobie chwali).
co do wagi - to się bardzo zdziwiłam bo jadłam jak opętana przez święta i brzusio mi urusł:tak: a po wejściu na wagę okazało sie że jest bez zmian, nie wiem co o tym myśleć:confused:
Jutro, podobnie jak Ada, idę do lekarza i sie dowiem czy wszystkto jest ok i mam nadzieje że sie wreszcie dowiem kto mi tam w brzusiu rośnie (oby bo rodzinka mnie zamęczy).

Pozdrawiam

Cześć wielorybki nie narzekac mi tu taka nasza uroda i jesteśmy dumne z naszych wag brzusiów tłuszczyku niejedna nam zazdrosci też by chciała...ja pamiętam jak j azazdrościłam .
Wszystko jest dobrze i to najważniejsze :-)

Witam po świętach
przejedzona bleeeee

Byliśmy dziśna wizycie wszystko dobrze z Ludkiem Cudkiem :-) rośnie sobie ładnie i wymiarowo jak to lekarz powiedział. Szyjak ma 3 cmm hmm leki nadal biorę chyba juz do końca będe musiała :-(

Mam leżeć opdpoczywac nie myśleć i nie martwić się za wiele...ja gdyby to było takie proste
Oczywiście spacerki wskazane ;-)

I najważniejsze w brzusiu mieszka Martynka :-) Nasza Ksieżniczka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry