reklama

Kwietnióweczki 2008

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zab³yœnie, niech Was Aniolek ode mnie uœciœnie. Na wigilijnym stole oplatek polozy, i w moim imieniu zyczenia zlozy: by Swieta Bozego Narodzenia przynios³y radosc z tego co jest, nadzieje na to, co przed Wami, uœmiech i pogode ducha na ka¿dy dzien nadchodz¹cego Nowego Roku. Weso³ych Œwi¹t Wszystkim Kwietnioweczkom zyczy Renata

Dziewczynki przepraszam ze sie nie odzywalam ale po pierwsze swieta, i troszke roboty a poza tym to po mojej Niuni cala rodzinka sie rozchorowala:-( takze nawet nie bylo sil:no:, ja caly czas z chusteczka przy nosie, koszmar dobrze ze ta moja polowka jest bo bez niego to cienko sie widze:-)

Spoznione ale szczere zyczonka dla Was wszystkich i mam nadzieje ze tez watek nie zaniknie:szok:, bo cos tutaj takie niewesole posciki;-)

Buzka

reklama
Hej wszystkim :-):-):-)
Jak tam nastroje poświąteczne? nie przejdałyście się kochane????
U mnie święta były miłe i spokojne, mam nadzieję że u Was też:tak::tak::tak:
Synek jest zadowolony by był u nas Mikołaj i miał duży wór prezentów dla niego :-D:-D:-Dheheheeh
Dzidzi w brzusiu kopie, choć dziś od rana jakoś tak leniwie jeszcze ale wczoraj wieczrkiem pukało na całego:happy2::happy2::happy2::happy2:
Po nowym roku skoczę na kontrol do lekarza, zobaczymy co powie nowego... oby dobrego:-)
Pozdrawiam wszystkie!!!!!:-D:-D:-D

Witam wszystkich po wielkim obzarstwie i leniuchowaniu przynajmniej u mnie tak bylo. Ale dobrze ze to juz koniec tego lenistwa. U mnie jak na razie wzystko o.k. Potem wpadne to pogadamy jade odwiezc babcie na wies.Buziaczki

Witam po świątecznie:-)
Tyle się działo, że nie miałam czasu tu zajrzeć.
Wigilia u teściów i dwa dni świąt były leniwe, ale w towarzystwie. Najpierw teściów, a potem poodwiedzaliśmy naszych znajomych.
Widzę, że wy też do komputera nie doszłyście w święta zbyt wiele:-)

Zaraz nadrobię zaległości:tak:

SILA to już niedługo w sumie na dniach i siódmy miesiąc zaczynasz ale ten czas gna ja pamiętam jeszcze pierwsze dwa miesiące a tu mi brzuch juz urósł i trudni się w nocy przezkręcić z boku na bok ja mam podejść jutro na kontrolę do lekarza ale nie jest on pewny że będzie więc bym miała usg ale przestałam liczyć że się dowiem bo dzidzia na usg złośliwa i się odwraca:-D

Ciekawe jak, to będzie w tym27tygodniu bo ja już dość wyraźnie czuję Leonka.
W święta co rusz ktoś przykładał ręce do mojego brzucha choć w tedy mały się uspakajał, to mądry kopnął dość mocno jak teściowa się wsłuchiwała w brzuszek:tak:
I coraz częściej czuję kopnięcia powyżej pasa, na szczęście mój pęcherz może sobie ostatnio odpocząć.
A i ostatnio mam coraz bardziej mokre cycki. Takie białe lepkie coś się wydostaje, trochę dziwnie to wygląda, no ale w mądrej książce wyczytałam, że to normalne

No i jaka radość była na książki, przyszły tato był aż zdziwiony, że jest tyle książek dla tatusiów. Powiedziałam mu, że przecież , to ważna rola w jego życiu no i chodzi jeszcze bardziej dumny.

A i dość nie oczekiwanie mamy już wózek:-)
Z tego co wiem rodzinka się złożyła i kupili nam x landera xt:-)
Nie wiem jak to zrobili i jak się dogadali, ale się cieszę jak cholera. Fakt myślałam raczej o czterokołowym, ale ten jest fajny. Wcześniej podobny miała kuzynka i bardzo go chwaliła, jeździła nim naprawdę długo, bo praktycznie całe 2lata.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry