Renata79
Potrojna szczesciara:)
Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zab³yœnie, niech Was Aniolek ode mnie uœciœnie. Na wigilijnym stole oplatek polozy, i w moim imieniu zyczenia zlozy: by Swieta Bozego Narodzenia przynios³y radosc z tego co jest, nadzieje na to, co przed Wami, uœmiech i pogode ducha na ka¿dy dzien nadchodz¹cego Nowego Roku. Weso³ych Œwi¹t Wszystkim Kwietnioweczkom zyczy Renata
Dziewczynki przepraszam ze sie nie odzywalam ale po pierwsze swieta, i troszke roboty a poza tym to po mojej Niuni cala rodzinka sie rozchorowala:-( takze nawet nie bylo sil
, ja caly czas z chusteczka przy nosie, koszmar dobrze ze ta moja polowka jest bo bez niego to cienko sie widze:-)
Spoznione ale szczere zyczonka dla Was wszystkich i mam nadzieje ze tez watek nie zaniknie
, bo cos tutaj takie niewesole posciki;-)
Buzka
Dziewczynki przepraszam ze sie nie odzywalam ale po pierwsze swieta, i troszke roboty a poza tym to po mojej Niuni cala rodzinka sie rozchorowala:-( takze nawet nie bylo sil
, ja caly czas z chusteczka przy nosie, koszmar dobrze ze ta moja polowka jest bo bez niego to cienko sie widze:-)Spoznione ale szczere zyczonka dla Was wszystkich i mam nadzieje ze tez watek nie zaniknie
, bo cos tutaj takie niewesole posciki;-)Buzka