reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
SILA je tez ostatnio zabiegana parę spraw załatwiałam i wieczorem padnięta aż brzuszek pobolewał i moja dzidzia mniej aktywna niz zawsze ale dziś a właściwie teraz mam uczucie jakby znęcała się nad moim pepkiem:baffled: coraz wyżej ale bym tą mą dzidzię tuliła i tuliła i tuliła obawiam się że ją rozpieszczę choć mój mi pewnie nie pozwoli ale on tak tylko teraz gada a jak ujrzy nasz skarb to sam rozpieści...zobaczymy boże ja nie wytrzymam tych 3 i pól miesiąca:-):happy2:

Dzień dobry dziewczynki!!!!

SILA kochana gratuluje studniówki ale czas leci teraz to z górki...Jak Piotrek się dzis czuję???

A co u reszty??Pewnie zabiegane nasze dziewczynki przed świętami bo to tuż tuż...moja druga połowa dziś do mnie przyjeżdża bo ja u rodziców jestem już nie mogę sie doczekać aż mnie przytulą te jego męskie ramionka:tak:;-):sorry2::-):happy2: Przytaskałam śniadanie przed komputer i herbatkę i pije i jem ale zaraz idę z mamą na zakupy...i znowu od rana latanie ale od popołudnia się nie ruszam leże odwłokiem...;-):-)

Wiecie co wczoraj wpadłam przypadkiem u nas na wątek poród na wesoło oczywiście nie wiem jak to wkleić żebyście mogły tam od razu wejść niech któraś to zrobi za mnie:sorry2: a wczoraj jak to czytałam to mało sie niepos.... po przeczytaniu stwierdziłam,że tylko rodzić można i można bez przerwy super wątek...Miłego dnia dziewczynki

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości
oraz błogosławieństwa Bożego
w każdym dniu nadchodzącego Roku
Życzę wam już dzisiaj bo zaraz jadę do rodziców , czasu wczoraj wogóle nie miałam a dzisaij ruszyć się niemogę strasznie bolą mnie kości niewiem czy przedobrzyłam ze sprzątaniem czy to na zmianę pogody na ten mrozik pozdrawiam i odezwę się jak wrócę po świętach pozdrawiam pa

Dzień dobry dziewczynki!!!
Pewnie zawitacie wszystkie po swietach teraz kupa roboty...tylko chyba ja się obijam...wiecie co zastanawiam się czy was tez czasami dól brzuch pobolewa,bo mnie nie raz tak i mnie nastraszyli lekko boli ale boli i się martwię cóż mykam zajrze poźniej albo jutro...

Ada - nie martw się mnie też boli brzuszek i to dość często ale mój lekarz powiedział żeby sie nie martwić bo jest to najprawdopodobniej przyczyną rosnącej macicy i w ogóle powiększającego sie brzuszka:-) uszy do góry!! ale tak na wszelki wypadek staraj sie w takiej sytuacji odpocząć troszkę i dbaj o siebie.
Lecę ubierać choinkę (trochę późno, ale dobrze że w ogóle będzie choinka bo sie już bałam że w przed dzień wigilii to nigdzie już nie kupię).

Pozdrawiam

hej.
nie mam za bardzo czasu by czytać.
madziujko dla ciebie dużo dobrych promyczków, trzymaj się dzielnie:tak:

a wam kochane kwietniówki życzę wam wszystkiego dobrego w święta:-)

Witajcie kwietnióweczki:-)
Nie mam czasu nic pisać, ale przesyłam życzenia świąteczne:tak:

Wigilia, piękne rodzin zbratanie, kiedy nas bliscy otoczą w krąg, kiedy się kruchy opłatek łamie, wśród dobrych życzeń na cały rok ..... Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości, nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju.No i oczywiście, aby nasze Maluszki były zdrowe i szczęśliwie się urodziły:tak:

Pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
hej, hej.
Jestem u teściów od piątku dlatego mnie nie było na bb. I cały czas się coś dzieje, mimo że jako uprzywilejowana głównie siedzimy (z siostrą Wojtka), to i tak nie było sposobu na dojście do komputera:shocked2:
Teraz rodzinka na trochę pojechała do Poznania po ostatnie zakupy i sprawunki, więc mam trochę czasu na bb:-)
Zaraz zobaczę co się działo przez te dwa dni kiedy mnie tu być nie mogło;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry