reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Maju, wiem, co czujesz :-) Ja też w końcu zmieniłam lekarza i jest po prostu bez porównania - rzeczowo, wyczerpująco i w ogóle, wreszcie nie mam paranoi i czuję się bezpiecznie, jeśli tak to można nazwać :-)

Silka, ja też już czuję ruchy tak wysoko, a czasem nawet jakaś piętka mi wystaje przez skórę, to jest dopiero frajda!!! :-):-):-)

Silka, Niebo - ale Wam zazdroszczę tak wysokiego ułożenia dzieciaczków:-) ja moją dzidzię czuje dopiero w okolicach pepka, ale to dla mnie i tak radocha bo jeszcze niedawno czułam ją o wiele niżej tak bardzo bardzo niziutko - może gdybym leżała tyle ile mi lekarz kazał byłoby inaczej ale wierzcie mi nie potrafię przeleżeć całego dnia no po prostu nie potrafię:no:

Sylwia, nie martw się... ja myślę, ze to jest tylko i wyłącznie kwestia ułożenia malucha, u mnie akurat jeden jest główką w dół i to jego piętki kopią mnie tak wysoko, drugi natomiast jest nóziami w dół i jego ruchy czuję bardzo nisko... Może Twój maluszek po prostu jeszcze nie miał okazji ułożyć się główkowo, dlatego ruchy czujesz nisko :-):-)

Hej Hej to i ja już się odzywam , właśnie uporałam się dzisiaj z moją choineczką jeszcze tylko posprzątać i możemy świętować choineczka cudowna jeszcze żadna dotej pory tak mi sie nie podobała :-)

Lady to ty kochana się naprawdę wymęczyłaś odpoczywaj i zjedz coś lekko strawnego jakąś bułeczkę z mleczkiem np.

Co do piesiów to i ja mam 2 tyle że jeden na podwórzu Wyżełka , a jedna w domu kundelka przybłęda przygarnęliśmy ja w zeszłym roku w lutym i tak została poduszkowcem Teściów , aż eja mieszkam zmężem na piętrze do nas nie przychodzi bo sie boi schodów ażurowych , a na dole jest u siebie :-Di tez nie wyobrażam sobie teraz jakby to było bez niej .

Silka mój dzieciaczek to chyba jest ułożony w poprzek bo najczęściej to wyczówam go raz po jednej stronie brzuszka raz po drugiej a najfajniejsze sa takie przesówania po brzusiu cudonie
pozdrawiam wszystkich buziaki

MAJU dobrze,ze znalazłaś fajna ginke bo to najważniejsze w ciąży...Ja z mojej ogólnie niby zadowolona jestem ale czasami ona sie denerwuję jak dzwonię coś zapytać bo np mogę iść do internisty teraz jestem u rodziców i byłam u fajnego gina i jestem z niego super zadowolona bo przede wszystkim ma bardzo fajne podejście ale on jest tu a ja tam a u mnie to tylko ta jest jeszcze jedna ale nie polecają mi jej najbardziej zachwalają mi ta moja a ja nie mogę do końca się przekonać po prostu mnie denerwuję a nie mam wyboru ale ponoć jako specjalista dobra jest więc muszę jej chyba zaufać i nic ponadto...

SYLWIA ja jeszcze dwa tygodnie temu może nie całe zostałam zakopywana przez moje dzidzię kopniakami w pęcherz dosłownie auć jaki to ból teraz centymetr może dwa poniżej pępka więc myślę,ze to zależy od ułożenia ale każdy inaczej to odczuwa więc się nie martw...

LADY na pewno się umęczyłaś kurczę ale może podejdź do swej lekarki albo internisty to na pewno jakaś ciężka niestrawność... jakiś kaszki albo kleiki spróbuj jeść..daj znać jak tylko bedziesz mogła jak się czujesz..???

SILA masz rację jak ja spojrzałam na listę to szok:szok::szok::szok: dosłownie masa nas SAMINA wiem,że na marcówkach Shirane na ogólnych sie pojawia ale pamiętam IZIS ojej więcej nas było a co do zamkniętego to wiem,że madziujka wysłała listę do ALetki i czeka...

MADZIUJKA kochana odezwij się...co u ciebie i twojego Ludka Cudka????

NIEBO faktycznie wy macie podwójna wyprawkę i twój nie wierzy?Mój wypalił 500 zł faktycznie jak powiedziała SILA na waciki chyba...:-D

MASIEK ja uwielbiam te płaskie mordki to są kochane psinki spokojne usposobienie a mi mówili ,ze bokseki są idealne dla dzieci zresztą wiem, bo mam dwie koleżanki i mają bokserki i dzieci i są super zadowolone z tego połączenia...:tak:;-):-):happy2: może i ja się kiedys doczekam...

ANRUSEK moi rodzice też mają w domu przybłedę oczywiście przygarnięta przeze mnie bo jakby inaczej...mieli suczkę ale zdechła a spała z nimi na górze i ją nosili na ta górę bo raz spadła i się bała a uwielbiała tam spac i musieli ją nosic...;-) aha no i gratuluję ubranej choinki :happy2:...

J

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bozszszszsz jest godzina 23.00 a ja sie najadałam na noc aż mi ciężko:-p:baffled::baffled: idę spać mam nadzieję,że usnę żołądek nie będzie mi ciążył jutro rano idę na zakup prezentów rychło w czas...

RENIU KASIU gdzie jesteście???
EUFUNia,Wiosna i pozostałe kwietniówki odzywać się natychmiatowo dobra spadam spać dobranoc...;-)

Czesc dziewczyny
ja sie melduje , jestem nie przepadlam tyle tylko ze siweta ida a co za tym stoi troche malo czasu.
Dzis mojemu malzowi czytalam wasze posty na temat wyprawki .. on pomimo tego ze nie pierwszak w tej materi tez powiedzial ileeeeeeeeee 4 tys oglupialy te dziewczyny , wiec ja mu wyliczylam z predkoscia swiatal ile juz wydalismy wiec zrobil glupia mine i powiedzial ze to i tamto sie nie wlcza w wprawke hehehehehhe np. wozek ...... wiec coz wniosek jest jeden faceci sa lekko teggggggooooo nooooo :-D:-D:-Dwiec coz nie ma co uswiadamiac trzeba kupowac a podliczenia zostwic na koniec:-D:-D:-Dtak zeby mieli miny takie jak ten emotikon:baffled: tyle chcialam powiedziec na ten temat :-D:-DDobranoc:-D

reklama
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy 2008 Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia

ps. skąłdam Wam już dziś zyczonka bo nie wiem kiedy znów usiade...od wtorku miałąm leżeć w szpitalu nie zgodziłam się leżę w domu :-(
Mam skurcze i bóle ..boli też szyjk a i sie skróciła..:-( wierzę ze wszystko wróci jakos do normy ze bedzie lepiej..w dodatku po antybiotykach jestem przeziębiona :-( zamiast cieszyć sie świętami smutno mi..:-(

Ściskam Was mocno i gorąco!!! Buziaki w brzusia!!
tzrymajcie kciuki bym szybko wróciła...​

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry