• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietnióweczki 2008

Uciekam już bo mój brat tu mnie stresuję że chcę na internet naśle na niego moją osobistą gwarię mysz... Idę się kulać na pocztę:-D mam nadzieję,że się dokulam bo to pod górkę:-D do później

reklama
Madziujka, Niebo ja też składam wniosek o zasiłek rehabilitacyjny, już mam wkońcu prawie cały komplet uzupełnionych dokumentów:tak:
Niebo - wszystkie te druki musisz mieć uzupełnione N9 - uzupełnia Ci lekarz, a N10 - uzupełniają Ci w pracy:tak: a kiedy się wam kończy zwolnienie? bo mi 3 lutego i mam nadzieje że jak złoże to wszystko w poniedziałek to dostane decyzję zanim mi sie L4 skończy:zawstydzona/y: i wogóleja też nie przyjmuje takiej opcji że mi nie dadzą, bo niewiem co wtedy:no:

Maja, dzięki za odpowiedź. Ja wniosek muszę złożyć dopiero pod koniec stycznia, także jeszcze trochę czasu, ale ja tak nie lubię tej biurokracji polskiej i papierkowej roboty, ze już nad tym sie rozwodzę :-)

Czesc dziewczyny ;-)
ADUNIA ale masz nie ciekawa sytuacje z ta chata , ale nic sie nie martw 5 miesiecy zleci i bedziesz na swoim;-)
KATJA podziwiam Cie 150 km do szpitala ja chyba bym miesiac wczesniej namiot po dnim rozbila:-)ze strachy ze nie zdarze;-)ja mam nie cale 30 km a nachodza mnie mysliu ze rodzic bede w samochodzie:-D
Madalena witaj pisz jak najwiecej:-)
Ogolnie dziewczyny samopoczucie mam do bani wszytko mnie wkurza wlasnie ide zaraz na dol wydre sie ne psa bo szaleje po kuchni patrzyc jak znowu cos rozwalila bestia bez serca :-D(a przeciez z nia rozmawiam i jej mowie ze pani jest teraz taka malo gibka:baffled: i sie schylac nie moze )
Nie wiem czy tez tak macie ze wam sie z domu niechce wychodzic ... moj malz mnie w Nowy Rok prawie na sile z domu na spacer wyciagal , a co do brzucha tez mi twardnieje szczegolnie jak duzo pochodze to sa te skurcze Braxtona-Higgsa jak sie nie myle ehhh nie ma jak ciazowe zycie .. ok koncze lece zjesc sniadanko

ka32sia :-D:-D:-D Nie ma to jak rozładować emocje na niewinnym psiaku :-D:-D:-D:-D:-D A może za cicho do niej mówiłaś i Cię nie zrozumiała ;-):happy2::-D A co do wychodzenia z domu, to też tak mam... Najchętniej położyłabym się i przespała te 3 miechy :baffled:

Niebo - nie ma za co:-) można też wysłać, ale ja wole zawieść osobiście, szczególnie że będe w Nowym Sączu w poniedziałek(bo tam mam ZUS), a mieszkam w Krakowie:-pi zresztą mi już zostało mało czasu:no: a to Tobie zwolnie będzie się kończyć pod koniec marca? to Ty kochana możesz już się nie załapać na ten zasiłek:tak::-D ale to zależy od Twoich chłopaków:tak::-D

Maja, no tak w połowie marca, ok 10tego...
A jak to jest potem z macierzyńskim? Jakbysmy nie złożyły tego wnoisku o zasiłek, albo jakby nam odmówili, to przysługuje nam potem urlop macierzyński i pieniążki? Czy macierzyński tez mieści się w ramach tego zasiłku? Ja w tych sprawach jestem kompletnie zielona :tak:

A ja uwielbiam spacerować po jestem padnięta i wtedy jak se siądę, to ze 3godz muszę odpocząć.
Smutno mi dzisiaj tak jakoś. Styczniówki się rozdwajają, ja miałam być jedną z nich, ale nie dane mi było.... cieszę się, że będę z wami w kwietniu, ale tak jakoś dziwnie smutno.

reklama
ka32sia :-D:-D:-D Nie ma to jak rozładować emocje na niewinnym psiaku :-D:-D:-D:-D:-D A może za cicho do niej mówiłaś i Cię nie zrozumiała ;-):happy2::-D A co do wychodzenia z domu, to też tak mam... Najchętniej położyłabym się i przespała te 3 miechy :baffled:
hehe wychodze z zlaozenia ze lepiej na piesku niz na dzieciach ... nie nie zartuje,Sila cicho to ja nie mowie bo mam dziwne uczucie zatkanych uszu .. wiec raczej wszytko mowie bardzo glosno...:-D:-D:-Dtzn wydzieram sie :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry