reklama

Kwietnióweczki 2008

Witaj Magdalenka wśród kwietnióweczek zaglądaj do nas często....A kto w brzuszku siedzie znasz płeć???Jak twe samopoczucie???

reklama
Czesc dziewczeta, poczytalam wasze posty w koncu troche czasu mam dla siebie. Rozebralam juz choinke, bo mialam zywa, a ze cieplo w mieszkaniu to te kolki nie dawaly mi juz zyc ciagle sie sypalo, wczorej juz mialm ksiedza po koledzie takze na razie spokoj. Spokoj w domu,ale u mnie wewnetrznego spokoju brak tez juz mi ciezko,a porod o ktorym pomysle oblewaja mnie zimne i cieple poty na przemian, musze dojechac 150 km, wybieram sie tam wczesniej jak bedzie wszystko o.k ( musi byc o.k )nie mam planow co do przedwczesnego porodu:no:Tam rodza w znieczuleniu zewnarzoponowym, ja rodzilam bez znieczulen takze moze przezyje podobno 70 % zmniejsza bol, u siebie w miescie nie rodze bo ciagle mam pozamykany oddzial zawsze gdzies te biedne kobitki odsylaja,a na otwarcie nowego tzeba jeszce czekac. .Dzidzia kopie czasami caly dzien, az boli, a kregoslup odmawia posluszenstwa. Takze koncowka gdyby nie te ruchy to juz mniej radosci a ze jeszcze wymiotuja to w ogole wszystko do bani, gdybym nie wymiotowala to jeszcze moze by bylo wiecej entuzjazmu i radosci, a tak czasami mysle ze moja dzidzia z gardla mi wyjdzie ( przepraszam jesli kogos obrzydzilam).:no:Pozdrawiam
Czy ktos wie co szie dzieje z kachurekiem nasza pania stomatolog??????????????????

dzień doberek.
Nie było mnie bo byłam u znajomych w Nekli oni dopiero co się wybudowali i w chałupie nie mają netu. Ale było fajnie, dom z bali i pachnie tak cudnie, kominek i cały czas się tam pali i takie ciepełko przy kominku. Do tego spacery i tu szok w nowy rok spadł śnieg, wczoraj dopadało, wracamy wieczorkiem do poznania około 20km, a w Poznaniu prawie nie ma śniegu. Szaro, chmurno, ponuro i mróz. A ja na 17 do lekarza. Rozgrzewam się na myśl, że zobaczę dzisiaj mojego Leonka. Teraz to go pewnie widać już bez problemu. Bo i brzuch widać. Nawet w kurtce no i obcy ludzie gapią się na mnie.
Leon szaleje przeważnie gdy chcę odpocząć a jego ulubiona zabawa to ciągle walenie po pęcherzu

Dzień dobry KATJA!!!

Nie wiem Kachurka dawno nie było....może po prostu nie ma czasu...ale szkoda czekamy na nią...

Boże ty jeszcze rzygasz????Wspólczuję na prawdę ja to mam ogólne obrzydzenie do jedzenia ale na szczęście nie wymiotuję już ale od miesiąca dopiero dzięki bogu że zostało nam już mało czasu tylko 3 miesiące...Z mojego domu do szpitala jest jakieś 15 minut a przy dobrych wiatrach 10 daleko masz ten szpital 150 km ja nie chcę tego znieczulenia okropnie się boje tych znieczuleń narkoz itp...więc odpada będę się najwyżej męczyła i wiła jak glizdeczka z bólu:-D

Hej hej!

Ada, współczuję problemów mieszkaniowych... miejmy nadzieję, ze właścicielka będzie wyrozumiała, bo szukanie teraz mieszkania to byłaby masakra!
Ja też mam wahania nastrojów... ostatnio dopada mnie smutek, bo siki znowu z bakteriami, cukier po glukozie wysoki, ciągle mam skurcze i strasznie twardnieje mi bębenek... A bliźniaki tak często rodzą się przedwcześnie :-( mam trochę stracha... W poniedziałek do lekarza, już się nie mogę doczekać...

Silka, zazdroszczę Ci tej energii :-) Naprawdę super! Ja po przejściu głównej ulicy w Sopocie, czułabym sie fatalnie, a co dopiero takie eskapady :-)

Madalena, witaj wśród nas! :-)

Ka32asia, moje bąble kopią wszędzie, ostatnio znowu nisko, ale myślę, ze to może się jeszcze zmienić...
Mnie ostatnio w ogóle jakoś rzadziej kopią, co oczywiście powoduje u mnie niepokój... Już mam trochę dosyć tych smutów...

Madziujka, ja też niedługo będę musiała się starać o to świadczenie... Czy może to być ten formularz, który jest na stronie zusu Np 7? Czy trzeba iść po niego, bo jest jakiś szczególny w każdym mieście? A czy trzeba dołączać do niego N9 i N10?

Pozdrawiam

reklama
Dzień dobry NIEBO!!!! Nie martw się będzie dobrze zobaczysz a jak nie to zaraz poprosimy wróżkę SILE o wywróżenie z kuli twej przyszłości...;-):-D

Wiecie co poczytałam te swoje posty przed chwilą i się uśmiałam normalnie typowa baba w ciąży:-D tu gniecie tu ciśnie tu źle boże koszmar ale się teraz uchichrałam nie mogę

MASIEK dzień dobry ach kominek i śnieg musieliście mieć super tam fajnie,że miło spędziliście czas ja mam wizyte w piątek i USG jupiiiiiii muszę od dziś zacząć prosić dzidzię o pozowlenie w podgądnięciu ale trzymam za słowo że masiek z twych kart wyszedł chłopak czy ewentualne reklamację przyjmujesz???:-D
Powodzenia na wizycie...
Zaraz a dziś czwartek więc ja mam wizytę jutro jupiiii jupiiii jupiii

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry