Renata79
Potrojna szczesciara:)
Bardzo duzo prezentów, malo w zyciu zakretów,
Duzo babelków w szampanie,
Kogos kto zrobi sniadanie,
a na kazdym kroku szczescia w Nowym Roku!
spoznione ale szczere zyczatka:-), ja dopiero zasiadlam bo dlugo odsypialam nocke
, fajnie bylo znajomi przyszli, przy soczku z nimi posiedzialam :-), maluszek Nowy Roczek przywital no i jako jedyna nie pijaca za taksowke trza bylo dorobic;-)
A teraz Dziewczyny to juz z gorki na pazurki
, kwiecien tuz tuz, ale zobaczcie jak to sie ladnie zlozy, teraz przyjdzie wiosna, slonko, wszystko sie bedzie budzic i na ten piekny swiezutki swiatek przyjda nasze maluszki
. Super!!
Duzo babelków w szampanie,
Kogos kto zrobi sniadanie,
a na kazdym kroku szczescia w Nowym Roku!
spoznione ale szczere zyczatka:-), ja dopiero zasiadlam bo dlugo odsypialam nocke
, fajnie bylo znajomi przyszli, przy soczku z nimi posiedzialam :-), maluszek Nowy Roczek przywital no i jako jedyna nie pijaca za taksowke trza bylo dorobic;-)
A teraz Dziewczyny to juz z gorki na pazurki
, kwiecien tuz tuz, ale zobaczcie jak to sie ladnie zlozy, teraz przyjdzie wiosna, slonko, wszystko sie bedzie budzic i na ten piekny swiezutki swiatek przyjda nasze maluszki
. Super!!
to trzymam za słowo że czytałaś że to ponoć przechodzi bo ja to bym wyła jak głupia non stop więc czekam cierpliwie na koniec tych naszych burz hormonalnych
zasnąc wieczorem nie mogę przez kilka godzin a zawsze było tak, że przykładałam głowę do poduszki i od razu zasypiałam... i jeszcze zaczynam sie martwic jak to będzie jak pójde do szpitala, czy chłopaki dadzą sobie radę beze mnie i kto będzie wychodził z psami na porządne spacery...