reklama

Kwietnióweczki 2008

Bardzo duzo prezentów, malo w zyciu zakretów,
Duzo babelków w szampanie,
Kogos kto zrobi sniadanie,
a na kazdym kroku szczescia w Nowym Roku!

spoznione ale szczere zyczatka:-), ja dopiero zasiadlam bo dlugo odsypialam nocke:tak:, fajnie bylo znajomi przyszli, przy soczku z nimi posiedzialam :-), maluszek Nowy Roczek przywital no i jako jedyna nie pijaca za taksowke trza bylo dorobic;-):-D
A teraz Dziewczyny to juz z gorki na pazurki:-D, kwiecien tuz tuz, ale zobaczcie jak to sie ladnie zlozy, teraz przyjdzie wiosna, slonko, wszystko sie bedzie budzic i na ten piekny swiezutki swiatek przyjda nasze maluszki:tak:. Super!!

reklama
Sylwia w związku z tym,że czytanie o ciąży nie służy mi zawsze wyszukam coś nie odpowiedniego:sorry2: to trzymam za słowo że czytałaś że to ponoć przechodzi bo ja to bym wyła jak głupia non stop więc czekam cierpliwie na koniec tych naszych burz hormonalnych:baffled::tak:

RENIU ja też czekam na wiosnę uwielbiam słonko a zima to dla mnie brrrrrr...okropna pora roku jak dla mnie mogło by jej nie być....ale kwiecień to nasz miesiąc będziemy miały swe skarby

A tak w ogóle dziewczynki to mam nadzieję,że od jutra zacznieciesię meldować bo jets nas strasznie mało tyle było na początku a teraz to ogólna .....ostatnio swięta sylwester ale wiecie co tak nasz ten wątek kuleje więc piszcie kwietnióweczki

melduje się już w nowym roku :-)
ada ja mam ostatnio drastyczne zmiany nastrojów, płakałam i w wigilię i w sylwestra...juz nawet nie pamiętam z jakiego powodu:zawstydzona/y: zasnąc wieczorem nie mogę przez kilka godzin a zawsze było tak, że przykładałam głowę do poduszki i od razu zasypiałam... i jeszcze zaczynam sie martwic jak to będzie jak pójde do szpitala, czy chłopaki dadzą sobie radę beze mnie i kto będzie wychodził z psami na porządne spacery...
sylwia na niestrawności najlepsza jest herbatka miętowa, niezastąpiona zwłaszcza wieczorem kiedy mam najwiekszy apetyt

No witam wszystkie panie Noworocznie:-):-):-) jak Wasze samopoczucia? ;-);-);-);-);-);-)w brzusiach dzidzie buszują? moja córcia jak dała czadu w sylwestrową noc o północy to sama byłam w szoku... chyba świętowała razem z nami.:tak::tak::tak:
Dodałam pare zdjęć do fotkowego linka w albumie "usg/dzidzia"- zawsze to pamiątka jak pociacha rośnie w brzusiu ...
Pozdrawiam wszystkie Was serdecznie!!!!!!:happy2::happy2::happy2:

Dzień dobry kwietnióweczki!!!!

ANEKHA dzień dobry....Moja dzidzia w noc sylwestrową brykała od 00.00 do drugiej aż w szoku byłam właśnie się znowu obudziła i już me kopytko znowu tańczy w brzuszku...:-D a cos ostatnio zauważyłam że częściejw nocy dokazuje...mam nadzieję,że jak sie urodzi to jej tak nie zostanie....:tak:;-):-)

A co u reszty kwietnióweczek jak wam minął sylwester???

SILKA,MASIEK,LADY,NIEBO,KACHUREK,RENIA,MADZIUJKA, MAJA dzień dobry!!!!!Jak kogoś ominęłam to sory i dzień dobry:tak:;-):-D:happy2:

O Jolci dzień dobry...

Pocieszyłaś mnie może to głupio brzmi ale myślałam,że tylko ja mam takie drastyczne zmiany nastroju i siedzę i ryczę uffffffff... lepiej mi aż

DZIEWCZYNKI JUZ RAZ O TYM BYłO PISANE NIE DOPISUJCIE żADNYCH POSTóW DO LISTóW MAMUś KWIETNIOWYCH A TE POSTY KTóRE TAM Są MOżNA WYKASOWAć

Hej Kochane...

Melduję, że jestem i właśnie zaczynam czytanie pościków, więc napiszę jak przeczytam.

Ps. Strasznie się za Wami stęskniłam :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry