reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
na to wyglada ze moj ludek skoczy na 7 krateczke po Nowym Roku:-D, a tak wogole to moj synus kopie mnie po pecherzu i cos mi sie wydaje ze nie ma ochoty na pozycje nietoperza;-)

no to juz pojutrze:-D
moje malenstwo nie cierpi jak leze na plecach tak dokazuje ze sie poddaje:-D i sie odwracam;-) ma czlowieczek sile przebicia:tak:

a ja ide cos zjesc bo tak zglodnialam ze az mnie sciska:-D

kolorowych senkow:-)

Witam
Gartuluję 7 okienek!!!!

Co do porodu to też bym chciała juz mieć malutką przy sobie ale oczywiiście w terminie nie przed ;-)

Kochane moje Szczęśliwego Nowego ROku Wam zyczę!! Samych pogodnych dni pełnych miłośći i ciepła!!! No i najważniejsze szczęśliwych i bezproblemowych porodów!!

ps. mam taką prosbę do Was bo widze ze Aletka sklejała posty . Jeśłi Wasze posty następują po sobie to zedytujcie poprzedni żeby nie robić pracy Naszym moderatorom ;-)

:-)Hej! Witam sylwestrowo!

Wam też wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku, który przewróci nasze życie do góry nogami :-D

Ja na 100% będę miała cesarkę, ale bardziej bałabym się naturalnego przy bliźniakach, zwłaszcza przy takich jak moje ze wspólnym łożyskiem... za dużo możliwości powikłań, a tak będę spokojna, ze małym łobuziakom nic się nie stanie :-)

A jakie macie plany sylwestrowe? Bo my w gaciach przed tv :-D ale będzie zabawa ;-)

Pozazdrościłam Wam suwaczków i też mam taki z okienkami :-) Szkoda tylko, że nie ma opcji dla bliźniaków :-)

reklama
Witam!
Przede wszystkim dzięki dziewczyny za odzew w mojej sprawie - napewno porozmawiam z lekarzem i kto wie może zmienię zdanie - zobaczymy.

Co do dziesiejszego wieczoru to ja również z mężem w domku przed TV siedzimy - ale będzie bomba:szok:

Mojej dzidzi też nie przeszkadza kiedy na plecach leżę ale mój lekarz powiedzial że nie jest to juz wskazane bo mogę zaszkodzić malutkiej - tak wiec staram sie leżeć na boku choć nie zawsze mi to odpowiada ale dla mojej niuni wszystko;-)

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry