reklama

Kwietnióweczki 2008

Czesc dziewczeta posiedzialam, poczytalam, i czas na Zyczenia Noworoczne, jutro pewnie nie bede miala czasu.Chodz nigdzie sie nie wybieram,ale ochota na bale minela,

Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w waszym domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Wszystkiego Najlepszego Życzy Katarzyna z rodzinka.

reklama
Dzięki Katarzynko i na wzajem:-D ja pewnie jutro i tak posiedzę na necie bo mój wyjechał i go nie ma więc posiedzę i pójdę spać ale nawet jakby był to i tak planowaliśmy w domku se razem posiedzieć ja na imprezach szybko się męczę ostatnio nawet domowych i dzidzia nie spokojna potem w brzuszku.Smutno mi że sama ale mój mężulek też sam więc że mamy do siebie darmowe rozmowy będziemy telefonicznie obchodzić sylwka razem:tak::-)

Dziewczynki tylko nie pijcie za dużo...

dziewczynki porod to nie taka straszna rzecz:tak: :-D:tak:

masiek jak trzeba cc to trzeba i Ty sie z lekarzem nie kloc:-D;-), napewno to inaczej rodzic naturalnie ale wydaje mi sie ze skoro tak mowi to mu zaufaj - tylko dlaczego powiedzial Ci? moze Leonek to kawal chlopa:tak:, a z cycem to tez sie nie martw na zapas bo wyobraz sobie ze moja ciocia miala cesarke 7lat temu i ta mala karmila chyba do przedszkola jeszcze:szok:, zobaczysz ze wszystko sie dobrze ulozy:tak::-)

Katja dzieki za zyczonka

ada sama zobaczysz ze ze swojego porodu tez sie bedziesz smiala:-D;-), ide poszukac tego smiesznego watku

Dobry wieczór Reniu
Tak Reniu o ten watek mi chodziło uśmiałam sie...ale ja się porodu naprawdę nie boję już nie moge się doczekać;-):tak::-):happy2:

dobry wieczór:tak:
ja też sie już nie moge doczekac porodu:-D bo wtedy będe już mogła tulić moją dzidzie:tak:
dziewczyny chyba normalnie suwaczek mi przeskoczył:szok:

Ada Ty jeszcze 2 tyg i też wskoczysz na 7;-)
dobra ja zmykam do łóżeczka, do mojego mężusia który po dzisiejszym męczących zakupkach (niezbyt udanych, bo chciał sobie kupić biedaczek spodnie ale nic nie wybrał, tylko kupiliśmy stanik w H&M dla mnie:tak: 85d:szok:) i spacerku padł jak mucha po 18-ej i właśnie go przed chwilką rozbierałam:-p trochę sie namęczyłam bo on duży jest:-D miłej i spokojnej nocki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry