Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja własnie dostałam kolejną paczuszkę ciuszków:-) narazie juz nie kupuje ubranek bo mam juz sporo
a mój Paweł obiecał mi że jak pojedziemy na wekend do moich rodziców to w poniedziałek pojedziemy w Nowy Sączu pooglądać wózki, bo kiedyś widzieliśmy w takim jednym sklepie fajne
A i pewnie jeszcze rodzinka przyniesie, kiedy będzie tłumnie przychodzić zobaczyć Alanka
No i ja też już powoli myślę o kupnie wózka, bo mamy już styczeń 7 miesiąc ciąży
Mi już jest ciężko... Kręgosłup boli, stopy puchną, brzuchol już wielki, a jeszcze urośnie... Dlatego nie chcę zostawiać sobie zakupów na ostatni miesiąc ciąży
Może pod koniec stycznia się wybierzemy. Luty, to już szykowanie pokoiku dla Alanka, pakowanie torby do szpitala, a marzec, to już prawie czas rozpakowywania się
Już doczekać się nie mogę 

Silka kobieta nie jest cierpientnica;-)uwazam ze kazda kobieta powinna miec dostep do znieczulenia w tym momencie-bezplatnie, wtedy by nie bylo problemu z cesarkami.
a po lewej od pępka spadek, to śmiejemy sie z Pawłem że Michaś znowu sobie nóżki ogląda
, bo na ostatnim usg głowke miał z prawej strony
. Dziewczynki jakos byly od razu ulozone w pozycji nietoperza kopaly mnie pod rzebrami nigdy po pecherzu ... a ten maly ancymonek upodobal sobie moj pecherz i z uporem maniaka traktuje go jak pilke:-(
mi już jest ciężko niby nie przytyłam ale waga z przed ciąży robi swoje brzuch urósł i chodzę rozdrażniona i mam dość czasami aż mi się płakać chce...:-( mam dołka przez to małego...ale pociesza mnie fakt,że to już styczeń i zostało nam 3 miesiące uffffffff...tylko ja się boję,że trzy najgorsze....
Cieszę się że wycieczka się udała mój mi obiecał po porodzie ale od razu na pewno nie bo dzidzia mała więc poczekam trochę...
;-):-)