reklama

Kwietnióweczki 2008

Kwietnióweczki a gdzie się podziewacie ??
LadyLajla napisz do Nas szybciutko, bo martwimy się o Was. A gdzie się podziewają Niebo, masiek, anrus, ka32sia, kachurek, gryzelda, NiaNia... :confused: Co u Was słychać dziewczynki ?? Jak Maluszki ??

reklama
Silka - no właśnie gdzie się podziewa reszta mamusiek?:-D ja własnie dostałam kolejną paczuszkę ciuszków:-) narazie juz nie kupuje ubranek bo mam juz sporo:tak: a mój Paweł obiecał mi że jak pojedziemy na wekend do moich rodziców to w poniedziałek pojedziemy w Nowy Sączu pooglądać wózki, bo kiedyś widzieliśmy w takim jednym sklepie fajne:tak:

maju :) ja ciuszków też już nie kupuję... Mam dwie ogromne szuflady i karton większych :tak:A i pewnie jeszcze rodzinka przyniesie, kiedy będzie tłumnie przychodzić zobaczyć Alanka :happy2: No i ja też już powoli myślę o kupnie wózka, bo mamy już styczeń 7 miesiąc ciąży :tak: Mi już jest ciężko... Kręgosłup boli, stopy puchną, brzuchol już wielki, a jeszcze urośnie... Dlatego nie chcę zostawiać sobie zakupów na ostatni miesiąc ciąży :tak: Może pod koniec stycznia się wybierzemy. Luty, to już szykowanie pokoiku dla Alanka, pakowanie torby do szpitala, a marzec, to już prawie czas rozpakowywania się :-D Już doczekać się nie mogę :-D

Witam dziewczynki:)
Widze ze humorki dopisuja to dobrze :-D
Co do cesarki mysle ze kazdy powinien miec prawo wyboru ... bez zbednego komentarza.Uwazam ze co 2 z Was po porodzie powie ze nastepne dziecko rodzic bedzie przez cesarke .... i to nie zebym Was straszyla :-) ze to jakis straszny bol nie do wytrzymania ...bo ten bol sie zapomina , dziecko jest ogromna nagroda za te ciezkie chwiel ...
SILKA mnie rozbawilo to co napsalas ze kobieta powinna czuc jak rodzi sie dziecko(mozna by bylo jeszcze do tego dodac ...bol uszlachetnia, czym wiecej boli tym wiecej kochasz hahah.. ).... :-D:-D Silka kobieta nie jest cierpientnica;-)uwazam ze kazda kobieta powinna miec dostep do znieczulenia w tym momencie-bezplatnie, wtedy by nie bylo problemu z cesarkami.
Ja ostatnio mam schize ze moja ciaza skonczy sie cesarka gdyz moj maly jeszcze sie nie obrocil i nie obral pozycji ewakuacyjnej:-) a jak u Was dziewczyny tez czujecie kopniaki w pecherz??
A wogole to taka chodze wsciekela ze juz tylko czekam konca tej mojej ciazy ...biedna ta moja familia oststnio:baffled:

Kasiu - nie martw sie moja dzidzia też jeszcze nie szykuje sie do wyjścia;-) kopie mame jeszcze po pecherzu i nie tylko, ale najlepsze jest to że mój mały upatrzył sobie miejsce w moim brzuszku po prawej stronie i czasem jak leże to widać po prawej stronie pępka jest taaaaka górka:-D a po lewej od pępka spadek, to śmiejemy sie z Pawłem że Michaś znowu sobie nóżki ogląda:-D , bo na ostatnim usg głowke miał z prawej strony:tak:

Maja staram sie nie myslec o tym .... licze ze moj maly len sie obroci:-D. Dziewczynki jakos byly od razu ulozone w pozycji nietoperza kopaly mnie pod rzebrami nigdy po pecherzu ... a ten maly ancymonek upodobal sobie moj pecherz i z uporem maniaka traktuje go jak pilke:-(

WItam skopane mamuśki ..

Tak to my chyba też zaczniemy juz cosik kupowac Niuni. Mąz nawet się tym przejął co mnie cieszy :-D

Dziołszki jesiu juz tak nie wiele nam zostało..oby wszystkie bezproblemowo urodziły zdrowe dzieciaczki!!!

Ja dziś bawiłam się ze swiadczeniem rehabilitacyjnym ciekawe do kiedy go mi przyznaja bo nie przyjmuję do wiadomości ze nie.. ;-)

Buziam

Dobry wieczór dziewczynki!!!!

SILA trochę mi wstyd,że to powiem ale pocieszyłaś mnie tym,że sama masz juz powoli dośc:sorry2: mi już jest ciężko niby nie przytyłam ale waga z przed ciąży robi swoje brzuch urósł i chodzę rozdrażniona i mam dość czasami aż mi się płakać chce...:-( mam dołka przez to małego...ale pociesza mnie fakt,że to już styczeń i zostało nam 3 miesiące uffffffff...tylko ja się boję,że trzy najgorsze....:dry: Cieszę się że wycieczka się udała mój mi obiecał po porodzie ale od razu na pewno nie bo dzidzia mała więc poczekam trochę...

Ja jeśli chodzi o poród to mi to bez różnicy aby być po ja jestem na ból i inne dolegliwości krótkodystansowiec więc świadomość że poród trwa tyle nie przeraża mnie przeraża mnie bardziej 9 miesięcy ciąży ale tylko dlatego,że się męczę i mam dość no ale to już z górki więc jakoś to będzie a będzie dobrze...

KASIU moja dzidzia daję już odpocząć pęcherzowi...ale zajmuje się organami wyżej teraz skopuje mi jelita ale jak:baffled:

MAJU:-)

Wiecie co czasami się zastanawiam co będzie z tym naszym forum bo faktycznie kwiecień nam kuleje na maksa...a było tak gwarno kiedyś...:-(

LADY gdzie nam znowu znikłaś tak się martwimy o Ciebie:-(

MASIEK też się nie odzywa ale pewnie zaszalała z Leonem i Wojtkiem...:tak:;-):-)

MADZIUJKA fajnie,że mężuś się ucieszył na fakt kupowania rzeczy dzidzi myślę,że możemy spokojnie se na to pozwolic już

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry